2009 Ekim Anneleri

elalım bende kendi sütümü sağıyorum,içine bir tatlı kaşığı labne,üçte bir yumurta sarısı,2-3 bebe bisküvi,bir çay kaşığı pekmez,bebelac ballı irmikli ya da milupa portakallı mısırlı kahvaltı ekliyorum...
anne sütünü benmari usulü ısıtın canlarım.... bazen kaynamış su ile de hazırlıyorum...
bizimki meyva kavanoz mamalarının hepsini bitiriyor.daha olsa yiyecek kerata,ama sebze püreleri olanları hiç sevmiyor...

cnm portakallı mısırlıyı süte ekeyip mi yapıyon yoksa muhallebi kıvamına getirip mi ayrıca süt koyuyo kafam karıştı aydınlat beni:emir_bebek:

pekmezle sutu karistirmayinnnnnnneyvahedigeldismile
yasemincim bizim zilli bisi yemediginden bi bilgim yok :kedi:

canım bir tabağa söylediğim bütün malzemeyi koyuyorsun 3 yemek kaşığı kahvaltı karışımı ekliyorsun,sütü ya da suyu ılık olarak azar azar malzemeye ilave edip karıştır,bulamaç gibi birşey oluyor ama çok seviyor :)))
buketcim anne sütünde öyle bir problem yok kendi çocuk dr umuz söyledi canım...

canım bir tabağa söylediğim bütün malzemeyi koyuyorsun 3 yemek kaşığı kahvaltı karışımı ekliyorsun,sütü ya da suyu ılık olarak azar azar malzemeye ilave edip karıştır,bulamaç gibi birşey oluyor ama çok seviyor :)))
akşama deniyim bakayım severse annem sabah yapar sağolasın cnm
normal corba yap içine acık yine milupa çorbadan koy, öyle öyle alışabilir, ya da iyice acıktır yer kuşum o zaman..

bide öyle deniyim bakayım ahh bu sıpalar bizi maymun ediyor valla
evet guşşummm.

SEVEYRUM SİZLERİİİ

portakallı mısırlı olan devam sütüyle yapılıyo yasemincim. Suyla yaparsan tadı kötü oluyor.

nihancım kutunun arkasında devam sütü ekleneceği yazmıyor suyla hazırlayın diyor CADIARZU hem ben hiç kötü koku almadım her gün veryorum hemen hemen,belki diğer eklediklerimin kokusu bastırıyordur... ama severek yiyor bizimkisi... cokacimcoook

anne sütüyle yapsam olmaz mı

olar herhalde:)

nihancım kutunun arkasında devam sütü ekleneceği yazmıyor suyla hazırlayın diyor CADIARZU hem ben hiç kötü koku almadım her gün veryorum hemen hemen,belki diğer eklediklerimin kokusu bastırıyordur... ama severek yiyor bizimkisi... cokacimcoook

alla alla ben de bi portakallı var ama devam sütüyle yapılır dıyor. portakal-muz-elma.hero baby nin. paketler farklı sanırım blüüücüm.

Devam sÜtÜ veya su ne kadar koyuyon cnm

her 30 ml için 1 ölcek yafrum.

olar herhalde:)

alla alla ben de bi portakallı var ama devam sütüyle yapılır dıyor. portakal-muz-elma.hero baby nin. paketler farklı sanırım blüüücüm.

her 30 ml için 1 ölcek yafrum.

olabilir canımcım vereliniortak
ben 120 cc den hazırlıyorum 4 silkme yemek kaşığı,o da aynı 30 ml 1 ölçek kaydirigubbakcemile5

AYY BU KAHVALTI BENi yedirmeye başlamadan yordu valla bide başlayınca naparım bilmem

ayyy bu ek gıda derdi ne hale getirdi bebişler sadece meme emerken ne kadar iiiler aslında doracım yemeğe başladımı ben ne yapcam acaba bizimde drumuz kahvaltısını kendi sütünle ıslatabilirsin vermeye başladığın zaman dedi ....

kızlar ben oğluma kavuşmaya gidiyom görüşürüz kendinize ve bebişlere iyi bakın öptüm hepinizi kokladım melekleriniziopuyorumnanaktan

Bende normal sÜtÜnÜ Öyle yapİm barİ sÜt eklİyosun 3-4 cİcİ bebe ezİyosun 1 Çay kaŞıĞı pekmez İlave bİrazda peynİr koyup verİyosun demİ canım yanlıŞ anlamadım muhallebİ gİbİ verİyorsun onu

doğru annamışın datlum, ben bisküviyi çok atmıyom öle muhallebi gibi çok koyu olmuyo 3-4 tane yeterli oluyo büsküviyerimseniben

elalım bende kendi sütümü sağıyorum,içine bir tatlı kaşığı labne,üçte bir yumurta sarısı,2-3 bebe bisküvi,bir çay kaşığı pekmez,bebelac ballı irmikli ya da milupa portakallı mısırlı kahvaltı ekliyorum...
anne sütünü benmari usulü ısıtın canlarım.... bazen kaynamış su ile de hazırlıyorum...
bizimki meyva kavanoz mamalarının hepsini bitiriyor.daha olsa yiyecek kerata,ama sebze püreleri olanları hiç sevmiyor...

ben ballı irmikliyi ve portakallı mısırlı kahvaltıyı eklemedim hiç cnm deneyeyim bari onudabilmiyorumkismile ayy ne masraflı oldu bu çocuklarr yaa :ecrin_bebek:
aynen elada kavanoz sebzelerini sevmiyo meyveleri götürüyo:utangac:

ayhh arzuu ben senin doktoru çok sevdimsırnaşık şey ne güzel şeyler sölüyo öleesırnaşık şey

eloşumuza da maşallah :nazar:

sağol nihan teyzesiopuyorumnanaktan

Back
X