2009 Ekim Anneleri

Dün kızlarla toplandık vallahi utandırıyo Bora beni milletin yanında kendi kendne oynadı gülücekler etrafa püüü tüüü tükürükler oynadı hiç üzmedi beni :)) bana da dediler senin şikayet ettiğin çocuk bu mu ama gerçkten kalabalığı seviyor benim kuzu evdeyken hiç durmuyo tek odadan çıkınca bile ağlıyo asla oturmuyo tek başına en fazla yürüteçte duruyo şuanda yürüteçinde bakalım kaç dk durcak en rahat öyle ediyorum sonra kucağıma alıp oyunlar oynuyorum salıncağında sallıyorum hiçbi iş yapamıyorum malesef hafta sonu ne yaparsam akşam pert olduğum için 10.30 11 gibi yatıyorum gece malum kalkıyoruz birde sabahın 6.30 da ayaktayız yemekte kocam gelmesine yakın yapıyorum yürütece koyuyorum bora yı mutfağa getiriyorum hızlı hızlı pratik ne olursa yapıyorum işte :))

kıss arada nokta virgül bişii koysaydın okurken yoruldumkaydirigubbakcemile3
maşallah:nazar:

elanın ağzına emziği verdim geri uyudu bakalım kaç dakka sonra uyanacak :)
bugün günüm var komşuda birazdan hazırlanayım bari...

nann zuzuu gacısı muhabbet muhabbet dedin ortadan kayboldun sesime gel cücümmm :)))

nihanım bebekim nasılsın tatlım ?

Gözde, Doruk hasta olduğundan beri ineternete giremiyor sanırım. Bazen Facebook' ta karşılaşıyoruz şuan oğlu iyiymiş. NOKTAalkisalkisalkis

kuşum annem istanbulda ama artık 8 aydır ben evde çok bunaldım orda kalıp elayı anneme bırakıp gezip dolaşmak istiyorum.
bide haziranda işbaşı yaparsam elaya annem bakıcakya ön alıştırma olsun diye :))

kız hep ev hep ev valla çocuk yadırgıcak dışarsını he.. Hiç olmazsa bir mahalle turu atın her gün beraber bence. Dışarsını bi teneffüs etsin temiz hava alsın. Hem alışsın.
Ekmek alın vs.bişey alın gelin insana iyi geliyor gerçekten. Öbür türlü patlarım ben de yaaa.

Dün kızlarla toplandık vallahi utandırıyo Bora beni milletin yanında kendi kendne oynadı gülücekler etrafa püüü tüüü tükürükler oynadı hiç üzmedi beni :)) bana da dediler senin şikayet ettiğin çocuk bu mu ama gerçkten kalabalığı seviyor benim kuzu evdeyken hiç durmuyo tek odadan çıkınca bile ağlıyo asla oturmuyo tek başına en fazla yürüteçte duruyo şuanda yürüteçinde bakalım kaç dk durcak en rahat öyle ediyorum sonra kucağıma alıp oyunlar oynuyorum salıncağında sallıyorum hiçbi iş yapamıyorum malesef hafta sonu ne yaparsam akşam pert olduğum için 10.30 11 gibi yatıyorum gece malum kalkıyoruz birde sabahın 6.30 da ayaktayız yemekte kocam gelmesine yakın yapıyorum yürütece koyuyorum bora yı mutfağa getiriyorum hızlı hızlı pratik ne olursa yapıyorum işte :))

Aynen benimki de öyle yağmurcum. Kalabalıkta gıkı çıkmıyo. Kime bakacağını şaşırıyor rahat duruyor. Ama yalnızken asla dibimden ayrılmaz ne mümkün öyle anakucağında, yürüteçte, koltukta vs. bırakmak. Hep kucaktayız ya da yanında duruyorum.
Anakucağını kaldırdım zaten hiç kullanamadım desem yeridir. Yatmaktan nefret eden bir bebek..

offfff ya delircem kışlıkları kaldırıyodum beyaz çarşaflarımı seriyim dedim bayagıdır kullanmıyodum gördügüm şey karşısında kitlendm kaldım birisi biteli çarşafın ucuna kıvırmış sıkıca sarmış kim benle ugraşıyo ya bukaçıncı ya evimdemn sogudum nefret ediyommm artık yaaa

kız hep ev hep ev valla çocuk yadırgıcak dışarsını he.. Hiç olmazsa bir mahalle turu atın her gün beraber bence. Dışarsını bi teneffüs etsin temiz hava alsın. Hem alışsın.
Ekmek alın vs.bişey alın gelin insana iyi geliyor gerçekten. Öbür türlü patlarım ben de yaaa.

Aynen benimki de öyle yağmurcum. Kalabalıkta gıkı çıkmıyo. Kime bakacağını şaşırıyor rahat duruyor. Ama yalnızken asla dibimden ayrılmaz ne mümkün öyle anakucağında, yürüteçte, koltukta vs. bırakmak. Hep kucaktayız ya da yanında duruyorum.
Anakucağını kaldırdım zaten hiç kullanamadım desem yeridir. Yatmaktan nefret eden bir bebek..

ulen gezmiyoz derken o kadarda değil yawkaydirigubbakcemile3 evde hapiste değiliz hava güzel olunca bizde çıkıyoz dışarı :)) haftasonlarıda evde durmuyoruz :)) gezmekten kastım çılgınlar gibi alışveriş yapmak, çarşı çarşı gezmek :)) ee çocuklada pek mümkün olmuyo tabee :))

Yürüteçte geziyor napçak. Market çıkarcam onu şimdi. Hem hava alalım biraz. Sen ne küstün adamla kız:)

amann sormaa uyuz ediyo adamı herzamanki şeyler:umursamaz:
kabahatini anlayıp özür dileyene kadar barışmıcam kararlıyım:umursamaz: nedenini annatırım bi ara msnde uzun şincik aklinialirimsmile

offfff ya delircem kışlıkları kaldırıyodum beyaz çarşaflarımı seriyim dedim bayagıdır kullanmıyodum gördügüm şey karşısında kitlendm kaldım birisi biteli çarşafın ucuna kıvırmış sıkıca sarmış kim benle ugraşıyo ya bukaçıncı ya evimdemn sogudum nefret ediyommm artık yaaa

neeeeeee:1shok: şaşkınım :1shok:
aklımaa bişii geldi ama neysee:utangac:

anammm saat 1.30 olmuş gidimde hazırlanayım ela uyurken...
öptük melekleri ve analarını kızımlaŞeniz

kızlar kusura bakmayın yazamadım kaç gündür malum kociş geldi umreden 1 ay çok uzunmuş be allah hiçbirimizi kocişlerden ve tosunlarımızdan ayırmasın bu arada 3 gündür kaynanama giidorum oraya gelen giden oluyo die çocuğun bütün düzeni bozuldu uyku yok yemek zaten yemiodu şimdi emmek te baya zayıfladı napcam bilmiom birazdan yine gitcem akşama kadar koklaşıoz walla kaynanamla :))))))))

ayy kurban olsun teyzesiiopuyorumnanaktan altına yaparken elada çok komik oluyo bayılıryorum o haline domates gibi oluyokaydirigubbakcemile3
bende temizliğimi akşam yapabiliyorum zuzum, ela gündüz çok az uyuyo yaptığım işten bişey anlamıyom o zaman...

:umursamaz:
EVET ÇOK KOMİK OLUYORLAR HELE AYAZ HEM KIZARIYOR BİDE BELİNE KADAR KENDİNİ KALDIRIYOR ÇOK GÜLÜYOM YAAA :))

2 gün daha sıkamadın dişini ne güzel eczanede doğuran bi ekim anası olcaktın :))
sabrına hayranım:hooray:

NAPEM ANACIM OĞLAN ÇILDIRDI İÇERDE O KADAR ÇALIŞTIN BEN SANA DİNLENMEYE FIRSAT VERMİCEM DEDİ 1 GÜN EVDE KALDIM ERTESİ GÜN ÇARTTTTT doğurdummmm ayy hne hamaratım heeeee

ajkımm bende işteyken evimi özlüyodum, ama evdeykende dışarıyı özledim :))
bu insanoğlu çok nankör beyaakaydirigubbakcemile3
evet valla işe başlada benim engin tecrübelerimden faydalanırsın
elanın ağzına emziği verdim geri uyudu bakalım kaç dakka sonra uyanacak :)
bugün günüm var komşuda birazdan hazırlanayım bari...
gezentüüüü
Gözde, Doruk hasta olduğundan beri ineternete giremiyor sanırım. Bazen Facebook' ta karşılaşıyoruz şuan oğlu iyiymiş. NOKTAalkisalkisalkis
msn aşığı kız ne olcakkkk
anammmm kim yaptı dicem ama tahminlerim var neyse söylemiyim şimcikkkk:oklava:
yapan yada yaptıran inşallah tahmin ettiğim kişi değildir ...

elam aynı düşüncelerdeyiz galibaaaaa:asigim::asigim:

Back
X