2009 Ekim Anneleri

Amannnn amannn bilmiyorumkismile

benim bi hastam vardı kadın 5 aylık hamileymiş anca anladıı ayy ne güldüm dedim ya bide başımamı geldi dedimmmmm:kedi: hep gaz sancısı var sanmışş gastroentolojiye falan gitmiş adam bi ultrasona koyuyor hamileeeeeeesempatiksalakcinni

61 kilocuk cınım bayanssulusmile
Benim de kilo iyi de göbekten dertliyim. Daha doğrusu yağ gibi de diil bööle kaslar önde duruyo sanki. Yemeye tam gaz devam ama tutamıyorum kendimi. eyvahedigeldismile

benim bi hastam vardı kadın 5 aylık hamileymiş anca anladıı ayy ne güldüm dedim ya bide başımamı geldi dedimmmmm:kedi: hep gaz sancısı var sanmışş gastroentolojiye falan gitmiş adam bi ultrasona koyuyor hamileeeeeeesempatiksalakcinni

Hadi yawwww delikafadulden geçen haberlerde vardı kadının biride gaz sancısı die gidio 8 aylık hamiş hemen doğuma alıyolarr kadınıı anam şüphede mi duymuyolarr bunlar CADIARZU

Ben de çok korkuyorum hasta da olmadım daha. Dr. a gitmem lazım.

61 kilocuk cınım bayanssulusmile
Benim de kilo iyi de göbekten dertliyim. Daha doğrusu yağ gibi de diil bööle kaslar önde duruyo sanki. Yemeye tam gaz devam ama tutamıyorum kendimi. eyvahedigeldismile

hamileyken bu kadar yemedim ben yaaaa :utangac: çikolata manyağı oldumm insan gece yarısı kalkıp ıslak kek yapar mı yaaa:umursamaz:

Hadi yawwww delikafadulden geçen haberlerde vardı kadının biride gaz sancısı die gidio 8 aylık hamiş hemen doğuma alıyolarr kadınıı anam şüphede mi duymuyolarr bunlar CADIARZU
duymuyorlar herhalde hadi biz emziriyoz diyee ama ayy ne blem valla böyle gebelk testleri hergün gözüme batıyor gerçi adamla pek haşır neşirliğimizde kalmadı amaaaaaa:utangac:
Ben de çok korkuyorum hasta da olmadım daha. Dr. a gitmem lazım.

ben gittim emziriyorsun diye adet görmüyon dedi ama bi doğum kontrol yöntemi olarakta görme dedi sanki adamı yakalyabiliyozdaaaa :jeyyar:

amaninnnnnnn ben hic demiorum.ee yersen kutu kutu tatlilari petit beurreleri olacagi bu alsanaalsanasmile
75 sempatiksalakcinni:gitme:mafoldumben

hamileyken bu kadar yemedim ben yaaaa :utangac: çikolata manyağı oldumm insan gece yarısı kalkıp ıslak kek yapar mı yaaa:umursamaz:

Anammm ıslak kek mi cokacimcoook
Ben de baklava delisi oldum çekirdek gibi yiyorum akannehir

duymuyorlar herhalde hadi biz emziriyoz diyee ama ayy ne blem valla böyle gebelk testleri hergün gözüme batıyor gerçi adamla pek haşır neşirliğimizde kalmadı amaaaaaa:utangac:

ben gittim emziriyorsun diye adet görmüyon dedi ama bi doğum kontrol yöntemi olarakta görme dedi sanki adamı yakalyabiliyozdaaaa :jeyyar:

Öyle aslında pek faaliyet de yok ama işte kazakurşunu olmasın demi :kedi:

gülmeyin kerem tam 4,5 aylıktı anladım adet olmuyordum (daha yeni evliyim 4,5 aylık) neden diye gittim dr 1 aylık hamıleymışım ama dr dedi bana psıkolojık göredi usg de neyse aradan 3 ay geçti gittim yine demezmi 4-5 aylık hamilesin hemde kız şok oldum 5 ay sonra çocuk doğdu nasıl oldu nasıl doğdu anlamadım sadece erkek oldu... sırnaşık şey

ayy oğluma kavuşmama 1 saat kaldıboshayallersmile

rabbim daimi ayrılık vermesın zemuszemus

yaşasın hehe bu durumda 58 değil 54 yaşında emekli olucam delikafadulden
Beş tane daha doğurursam beş yıl içinde emekli olur muyum acaba:roflol::jeyyar::jeyyar:

Ohhhhh ohhhhh kilolar da gitmiyooo göbik de gitmiyooo üstüne kız doğurdum popiş de çıktı baya baya iri bi kadın oldum ben yawww poffffffffffffffff:oklava:

Back
X