Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne göbek gitti ne göbiş yiyip yiyip oturursam gitmez tabi :sinifsinif:
göbekle göbiş heekaydirigubbakcemile3
kızlar ya bimde playskollun oyuncakları vardı fiyatlarıda gayet uygundu
kızlar merhaba;
baston puset almak istiyorum yardımcı olurmusunuz nasıl bişey almalıyım
valla bende doğururum 2, yi heee 5 yıl sonra doğururum bende bi tane ohh 4 sene erken den emekli olurum mis gibi aslı varmıymış acaba bu olayınnnay bu dört yıl muhabbeti süpermiş zaten ücretsizdeydim e ben o zaman 2.ciyide doğurur 1 yıl ücretsiz daha patlatırım vala:)))
kuzumun huysuzluklarına nur topu gibi bi huysuzluk daha eklendi bikaç haftadır..arabada uyuyakalırdı eskiden ya..şimdi uykudan delirsede uyuyamıyo e haliyle yıkıyo ortalığı..bide gündüz saat 2-3 gibi uyuyıp uyanınca bidaha gece yatana kadar uyutamıyorum..gözleri küçücük kalıyo owuşturuyo esniyo ama yok çığlık çığlığa sallamaya kalkarsam uyumuyo..gece 9,5-10 gibi emerken sızıyo..bu seferde gazı çıkmadığı için yrm saatte bi ağlayarak uyanıyo gazını çıkarıp sallıyorum..bu gece böyleydi.dün gündüz yine uyumadığı için akşam babası işten geldiğinde ıhı ıhı ağlıyıp duruyodu..artık benim de pilim bitmiş,babası gelince gittim banyoya bağıa bağıra ağlıyorum sinirden..(( bi manyak oldum iice he)) hadi yemeğe gidelim rahatlarsın dedi kocim..yok dedim uykusu war durmaz..arabada uyur dedi we nooldu uyumadı tabi..sonuç alelacele yenilen bi yemek..sırayla kucakta gezdirerek..dönüş yolunda hiç susmadan ağlıyan bi böcük,şebeklik yapcam susturcam die deliren bi anne.we ewe yaklaşınca coşan ağlama sonucu durdur arabayıı die bağırıp kendini bebeknen dışarı atan anne..ewe kadar yürüdüm azıcık ferahlasın diye..biyandan kulağına şarkı söylüyorum filan..zilli ağlıyo içli içli gözler ıslak..bu uyutma işine bi çözüm ya..3 hafta soora yola çıkıyoruz..500 km yol..git git bitmio zaten..bide uykusu gelince böle yaparsa atarım arabadan aşşaya:))