2009 Ekim Anneleri

gunaydin herkese
zuzucum isin cok zor.Allah sabir versin sana. ben de yemek konusunda cok dertliyim.aksam kafayi yemek uzereydim.sutum azaldi bayaa.hissediyorum yani.dun bizim kiz sabah 1 cay kasigi kadar yumurta sarisi yedi.oglende 2 cay kasigi kadar sebze puresi. hepsi bu baska bisi yok.arada emdi ama ne kadar sut icti orasini Allah bilir mafoldumben nasil besleniyo anlamiyorum. kasigi gordugu an kafasini cevirmeye baslio, agzini kilitliyo.bugunku kahvaltida biraz zorladim dune gore daha fazla yedi ama bu kez de kustu mafoldumben gastrolojiye mi gotursem ben de :1no2:

Son düzenleme:
ay ya zuzu yazık sana:(((
bende ankaraya gelicem 1 ay falan sonra, kalıcam epey, ama şimdiden düşünüyorum nasıl gelicem diye; uçak yolu kısaltıyor ama duracakmı? araba daha konforlu ama yol uzun of of

Son düzenleme:
bukett ya diş olmasın, aç olsa durmazki sürekli ağlar, demekki sütün ona yetiyor, bence zorlama çok fazla, yavaş yavaş kaşık sayısı artar nasılsa

günaydın yasemin
günaydın balımm
şeyma yapmayabilirler ewet..bide aşı bizde ertesi günü ateş yaptı..

yasemin geçmiş olsun..anam bunnar 2. filan diyo..:))
valla allerji oğlumdan miras kaldı çok kötü bi şey ya sabah hapşırark kalkıyom yüzüm çok kaşınıyor offfffff 2, bi 5 sene düşünmem ben yaaaaa
yasemincim ah bi otursa o düzen..bizimkisi 5 ay hep mutfakta aspiratörün yanında ayakta gezerek uyudu gece gündüz..ayakta sallamaya alıştırmma çok güç oluyo..yapmadığı şebeklik yok..ama kafayı yastığa koyar koymaz feryat figan..
ahh berram bi uyusan anacına huzur versen bzimkide uykusu kaçtımı çok huzursu zoluyor basıyor çığlığııı
gunaydin herkese
zuzucum isin cok zor.Allah sabir versin sana. ben de yemek konusunda cok dertliyim.aksam kafayi yemek uzereydim.sutum azaldi bayaa.hissediyorum yani.dun bizim kiz sabah 1 cay kasigi kadar yumurta sarisi yedi.oglende 2 cay kasigi kadar sebze puresi. hepsi bu baska bisi yok.arada emdi ama ne kadar sut icti orasini Allah bilir mafoldumben nasil besleniyo anlamiyorum. kasigi gordugu an kafasini cevirmeye baslio, agzini kilitliyo.bugunku kahvaltida biraz zorladim dune gore daha fazla yedi ama bu kez de kustu mafoldumben gastrolojiye mi gotursem ben de :1no2:
cnm bizimkide yemiyordu bu miluğpanın sütlü mportakallı kahvaltısından veriyoz tabağıda yiyicek berdeyse maşallah bide onu dene derimmm
bukett ya diş olmasın, aç olsa durmazki sürekli ağlar, demekki sütün ona yetiyor, bence zorlama çok fazla, yavaş yavaş kaşık sayısı artar nasılsa

cnm dişleri nerdeyse patlıcak artık kuzuların iştahsızlıklarıda ondan birazzz rahat günler yakındır sabredin heleeeeebayanssulusmile

canim sutle doysa bezi kupkuru olmaz ki.5 saat altinda kalanbez kupkuru cikiyo :gitme:

günaydın balımm

valla allerji oğlumdan miras kaldı çok kötü bi şey ya sabah hapşırark kalkıyom yüzüm çok kaşınıyor offfffff 2, bi 5 sene düşünmem ben yaaaaa

ahh berram bi uyusan anacına huzur versen bzimkide uykusu kaçtımı çok huzursu zoluyor basıyor çığlığııı

cnm bizimkide yemiyordu bu miluğpanın sütlü mportakallı kahvaltısından veriyoz tabağıda yiyicek berdeyse maşallah bide onu dene derimmm

cnm dişleri nerdeyse patlıcak artık kuzuların iştahsızlıklarıda ondan birazzz rahat günler yakındır sabredin heleeeeebayanssulusmile

herseyi aldim denedim nafile yemiyo:sinifsinif:

canim kendim elma, muz, armut purelerini yapiorum yemio.hazilarini aliorum yemio.su balli, irmikli, pirincli hepsini denedim.umarim distendir.zaten istahsizdi simdi hepten gitti istah

cnm benim doktora bi götür istersen kilo kaybı olur belki doktor bi şeyler önerir mesela bizim velete annaem bakıyor yoğurt meyvalı kesinlikle yememiş ama ben verdim akşam yarım kaseyi götürdü çok aç olduğu zaman ver tatlım ben kahvaltısını kendi sütümle hazırlatıyom mesela

günaydın kızlar,

bide oynatarak yedirmeye çalışın isterseniz beşiğinin dönen oyuncağını alıyorum elime ona bakarken löp löp yiyiyo valla biraz zor oluyo tek elle ama bide öyle deneyin bakalım

Bence de kızlar, bebişi oturtup hadi yemek zamanı ye gibilerinden yaparsanız yemiyolarlar, karşısında dans edin, elinize birşey alıp dikkatini çekmeye çalışın vs. o zaman daha rahat yiyorlar. Dikkatleri çabuk dağıldığından aç bile olsalar, yemek olayını reddediyolar.

Bence de kızlar, bebişi oturtup hadi yemek zamanı ye gibilerinden yaparsanız yemiyolarlar, karşısında dans edin, elinize birşey alıp dikkatini çekmeye çalışın vs. o zaman daha rahat yiyorlar. Dikkatleri çabuk dağıldığından aç bile olsalar, yemek olayını reddediyolar.

siz bizim akşam yoğurt yememizi görmeliydiniz ben ne yapsam pür dikakt beni seyrediyom ham ham uçak geliyor falan zorla yarım kase yedirdik işte velete :kedi:

ne gobekler atiorum, siseleri kafama vuruorum, donenceyi aliorum yanima, konusan kopek var onu aliorum ama yok.hemen donuyo, kilitliyo agzini :umursamaz:

herkeze günaydın;
biz kahvaltıya başllıyoruz artık 1 yumurta sarısı ve peynire
siz kahvaltıda neler veriyosunuz?

ne gobekler atiorum, siseleri kafama vuruorum, donenceyi aliorum yanima, konusan kopek var onu aliorum ama yok.hemen donuyo, kilitliyo agzini :umursamaz:
vay velet vayy opuyorumnanaktan
herkeze günaydın;
biz kahvaltıya başllıyoruz artık 1 yumurta sarısı ve peynire
siz kahvaltıda neler veriyosunuz?

ben 100 ml anne sütüne 3 kaşık milupa sütlü mısırlı 2 cici bebe 1 çay kaşığı labne peynir 1 çay kaşığı yumurta 1 çay kaşığı pekmez bu akdar afiyetle yiyiyorr:hooray:

ben katılmıyorum bence yemek saatleri olmalı yoksa bu şekilde davranış ilerde tabakla çocuğunun peşi,nden koşan anne modeline dönüşür, en güzel yöntem yemeği birlike yiyin hatta geçin karşısına ilgilenmiyim bişeyler yiyin yalandığını farkedeceksiniz. En güzel yöntem ve tavsiye edilen birlikte yemeğe oturup kalkmak

vay velet vayy opuyorumnanaktan

ben 100 ml anne sütüne 3 kaşık milupa sütlü mısırlı 2 cici bebe 1 çay kaşığı labne peynir 1 çay kaşığı yumurta 1 çay kaşığı pekmez bu akdar afiyetle yiyiyorr:hooray:

cnm ben şimdiye kadar sabahları milupanın kahvaltısını dediğin sütlü portakalllı mısırlıyı veriyodum. şimdi devam sütüne peynir ve yumurta koyucaksı dedi doktor. 1 çay kaşığımı yumurta veriyosun ben 1 yumurta anladım ama yanlışmı anladım acaba???

cnm ben şimdiye kadar sabahları milupanın kahvaltısını dediğin sütlü portakalllı mısırlıyı veriyodum. şimdi devam sütüne peynir ve yumurta koyucaksı dedi doktor. 1 çay kaşığımı yumurta veriyosun ben 1 yumurta anladım ama yanlışmı anladım acaba???

cnm bi çay kaşığından başlayıp arttırarak vericeksin bir ayın sonunda 1 yumurta sarısına ulaşacaksın:dance:

Back
X