2009 Ekim Anneleri

Anaaa şansa bak ebru şallı 4 aylık hamileymiş. Bırakır şimdi pilates yapmayı :umursamaz:

Anammm girmicemmm artık bu kk yaaa
Biri der 52 kiloyum diğeri der 61 kiloyummm :oklava:
Yiyorum işte tombiğimmm her yerden tombiğimm göbişş popişş memişş hepsi bi doluuu bi yüz zayıfff offfffffff offffffff:icecream:

yaa ben yannış yazmışım zaten 72 yazacak idim opuyorumnanaktan
laelaelaelaelae
ı-ıhhh uyumuyo avm'de kalabalığı izliyo :) Geçen bebek odası varmış oraya girip uyuttum ama...
Başka evde de ya yardım alıp battaniyede sallıyorum yada uyku saati gelince arkama bakmadan kaçıyorum :roflol:
kaydirigubbakcemile3
Yaww yazarken bi kase lokumu bitirdim yanında da leblebi....
hadi itiraf edin siz ne yediniz aklinialirimsmile

eklerr kaydirigubbakcemile2

itiraf ediyom baklava yedim şu sarmalılardan üstünede 2 bardak su içtimmm :asigim:
naniknanik

zuzu itiraf et çabuk ne götürdün bu arada
ekler yedimm yanına da çayy oh:))

Anaaa şansa bak ebru şallı 4 aylık hamileymiş. Bırakır şimdi pilates yapmayı :umursamaz:

aa ciddimi.şans işte..cdlerinden yaparsın

birakmiomus daha bugun gordum catir catir da yapiodu.sordum kendisine zarari yok mu diye kontrolluymus haspam. sonrasinda da hamile pilatesine gececekmis alsanaalsanasmile

slm güzelleropuyorumnanaktan
hava bugün süperdi, ohhh yaz geldi artık:sm_cool:
kızımla tam 4 saat dışardaydık dolaştık hamlamışım yoruldum:icecream:

kızlar kilo muhabbeti var burda,hepimizin derdi bu işte ben 5 ayda 13 kilo verdim geriye 3 kaldı ama göbek var biraz hergören eskiye dönmüşsün diyo ama genede eski gibi oluyo insan,ben emziremediğim için erkenden başladım spora diyete eğer emzirmeye zararı yoksa günde bir fincan form çay ve 2 fincan yeşil çay içmeye çalışın faydası olucaktır bide lahana suyu bana çok fayda verdi bütün ödemimi aldı
aklınızda olsun...

emziren için lahana ısırgan gibi yiyecekler vücuttaki suyu attığından sütü azaltabilir bence..

slm güzelleropuyorumnanaktan
hava bugün süperdi, ohhh yaz geldi artık:sm_cool:
kızımla tam 4 saat dışardaydık dolaştık hamlamışım yoruldum:icecream:

ohhh sefanız olsunn bizim yerimizede gezin bende dün işten çıkıp eve gittiğimde gezdirdim kuzumu dönüşte uyudu sıpam ne zaman dışarı çıkarsam uyuyor bizim sıpa hava çarpıyor herhaldee:kedi:

iyim canım ne olsun...keremide sinemaya götürmek istiyodum ama hava baya rüzgarlı..mafoldumben

bursada çok güzel hava sıkıcı bi cumartesi ve yine ben kuzumdan ayrıyım yarın olsunda bol bol koklaşcaz kuzumlan zemuszemus

Back
X