2009 Ekim Anneleri

ahhh ahhh benimde kızımı bırakacağım gün aklıma geldikçe boğazım düğümleniyomafoldumben senin gene gün içinde görme imkanın var benim şartlarım daha ağır olacak kızımı ancak haftasonları alabileceğimsenağlama

Allah yardımcın olsun canım çok zormuş ayrılık gerçekten:sinifsinif:

zezecim bunları senin için ekliyorum
Resim+024.jpg

Resim+027.jpg

Resim+034.jpg

Resim+032.jpg

Resim+150.jpg

Resim+102.jpg

kızlar bunlarda yeni giden siparişlerimmm begenecekmsiniz bakalım
Resim+839+blog.JPG

Resim+227.jpg

Resim&

Resim+845+blog.JPG

Resim+852+BLOG.JPG

Resim+853+PEMBE.JPG

Resim+848.jpg

kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
bayıldım kız bebek cicilerine. Erkek bebeklerine fazla bir alternatif yok ne yazıkki:( Ellerinize sağlık çok beceriklisiniz.

bayıldım kız bebek cicilerine. Erkek bebeklerine fazla bir alternatif yok ne yazıkki:( Ellerinize sağlık çok beceriklisiniz.
disney şapkalrım var erkek bebeklere

işte bitip gönderdiğim modellerim kızlar iyi günlerde kullansın prensler prensesler
Resim+244.jpg

Resim+241.jpg

Resim+234.jpg

Resim+232.jpg

Resim+235.jpg

Resim+236.jpg

Resim+238.jpg

Resim+257.jpg

Resim+253.jpg

Resim+254.jpg

Resim+252.jpg

Resim+255.jpg

Resim+260.jpg

Resim+252.jpg

erkek bebeklerede değiş ürünler koyacagım ilerleyen zamanlarda onlar cok sık olcak
bu modellerin sweter seklini öreceğğm

kızlar chicconun tuzladaki yeri hakkında bilgsi olan ve bu ara ne zaman olduğunu bileniniz varmı ve nasıl şeyler aldınız ordan

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr merhaba kimse yoksa bile herkese merhaba bir suredir giremiyordum :(( ama hepinizi cok ozledimmmmmmmm facebooktan zaman kalmiyor hehe artik gunluk ugrarimmmmmmmm hepinizi optum ama once minikleri

haftasonu kimseler yokmuş gene ..günaydın herkese..kızlaaarrr meleğim baba diyooo..:sm_cool: dün söylemeye başladı..süper bişiymişşşş..:asigim:

tırtıl çok güzeller bayıldım walla

haftasonu kimseler yokmuş gene ..günaydın herkese..kızlaaarrr meleğim baba diyooo..:sm_cool: dün söylemeye başladı..süper bişiymişşşş..:asigim:

tırtıl çok güzeller bayıldım walla

OHHH GÖZÜN AYDIN CNM AHH BİZDE DUYALIM ARTIK YAA BARİZ BABA MI DİYOR YOKSA BAB FALAN mı diyorr

OHHH GÖZÜN AYDIN CNM AHH BİZDE DUYALIM ARTIK YAA BARİZ BABA MI DİYOR YOKSA BAB FALAN mı diyorr

saol canımmm..ewet bariz baba diyo..bi yüksek sesle söylüyo..bakıyo gülüyorum filan..alçak sesle fısır fısır söylüyo filan..sustuğu zaman baba diyorum gülüyo hemen bidaha söylüyo..oyhh çok datluymuşş

saol canımmm..ewet bariz baba diyo..bi yüksek sesle söylüyo..bakıyo gülüyorum filan..alçak sesle fısır fısır söylüyo filan..sustuğu zaman baba diyorum gülüyo hemen bidaha söylüyo..oyhh çok datluymuşş

maşallah berrama arada ana desin yahu :)))))

dimi:)) anne gibi bi ses çıkarıyo zaten sinirlenince ben de onlan teselli oluyorum:)) şimdilik bebe we baba diyorus:) sırada dede wardır sanırsam bakalım nezaman bana sıra gelcek:)

dimi:)) anne gibi bi ses çıkarıyo zaten sinirlenince ben de onlan teselli oluyorum:)) şimdilik bebe we baba diyorus:) sırada dede wardır sanırsam bakalım nezaman bana sıra gelcek:)

bize sıra gelene kadar oooo :))akannehir

günaydın kızlar

benimki önce anne dicek inşallah ha bire başında anne anne diye sayıklayıp duruyom nie önce baba diyolar ki

Back
X