2009 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar,

sizlere iyi eğlenceler kızlar inşallah minikler güzel güzel dururlarda anneleride azıcık stress atar

AH NE GÜZEL KEŞKE BENDE ANKARADA OLSAYDIM SİZE İYİ EĞLENCELER KIZLAR....
BENİ HATIRLADINIZMI GEÇMİŞTE BİRAZ YAZMIŞTIM AMA BİR SÜRE GİREMEDİM...
ŞİMDİ TEKRARDAN DÖNDÜM ADIM NESLİHAN...
zemuszemus

Günaydın kızlar,

sizlere iyi eğlenceler kızlar inşallah minikler güzel güzel dururlarda anneleride azıcık stress atar

teşekkürler kızlar..umarım öyle olur..

neslihan tekrar hoşgeldin ozaman..

ankaralılar...buluşunda resimlerinizi koyun gari..merak ettik iyicene:))

benim kuzumun dişi patladı nihayethihoyyyttırtık tırtık parmağıma geliyo çok şirinopuyorumnanaktanöyle pek huysuzluk yapmadı ama hala iştahımız yok:sinifsinif:

zezecim buluştuk çok da keyifliydi ama yine resim yok üzgünüz..hamişşken de koyamıyoduk yine koyamıyoruz:) hayalgücünün zenginliğine bırakıyorum şahane güzelliğimi bayanssulusmile

ooo bulusma olmus :sinifsinif:
kac kisiydiniz zuzu? antareste mi bulusuldu? nasildi anlat bakalim

onur konuğu elalı:) gulican lal ben kardeşim we bebikler..ewet antaresteydik..yemek yedik çene çaldık bebik sewdik çok güzeldi..ben çok güzel wakit geçirdim kendi adıma..sen naptın halledebildinmi işlerini

zezecim buluştuk çok da keyifliydi ama yine resim yok üzgünüz..hamişşken de koyamıyoduk yine koyamıyoruz:) hayalgücünün zenginliğine bırakıyorum şahane güzelliğimi bayanssulusmile

a.s

ooo bulusma olmus :sinifsinif:
kac kisiydiniz zuzu? antareste mi bulusuldu? nasildi anlat bakalim

Çokk güzeldi buketçim keşke gelebilseydin. Yalnız bebekler çok izin vermedi hemen geçti bişiy anlamadık. Çookk konuşacak şey kaldı. boshayallersmile

a.s

Çokk güzeldi buketçim keşke gelebilseydin. Yalnız bebekler çok izin vermedi hemen geçti bişiy anlamadık. Çookk konuşacak şey kaldı. boshayallersmile

oo bulusmusuz ne guzel ya. inşallah bıdakine bnde gelırım. patladım valla evde...

oo bulusmusuz ne guzel ya. inşallah bıdakine bnde gelırım. patladım valla evde...

Keşke buna da gelebilseydin. Çok komikti halimiz... Çıkabiliyosan artık gel beklerim. Ben hala tek başıma bi yere gidemiyorum da bilmiyorumkismile

Back
X