2009 Ekim Anneleri

canımm yavaş yavaş başlıyorum bende ufak ufak nasıl muhallebi yapıyorsun banaada tarif eder misin canım ...

cnm bende werıorum pınarın ilk adım dewam sutu war ister ondan al pirinunu 4 5 tatlı kasıgı 120ml koy iice kaynat hazır arı pirinunu al cok iii benım durum cok kalkıo gecelri 2 3 defa hepte mam yıyo emzıremıom emmedi cook 6 aya kadar emdii diş çıkaracak heralde bugunlerde yemıo cookk:S

canım 1 su bardağı su 1 y. kaşığı pirinç unu katıp yapıyorum biberonla içiyor yalnız koyu olmuyor kıvamı koyu sevmedi ceyda . pirinç unu ülker gogly alıyorum canım onların çeşitleride var muzlusu var mesela cayda ona bayıldı resmen

Son düzenleme:
evet çok yavaş ilerliyo eskiden bir gün bakmasam oku oku bitiremezdim:)) bizim oğlanında diş çıkarmaya niyeti yok. kızlar bitki çayı veren varmı hangisini tavsiye edersiniz içecek olarak sadece su ve sütümü içiyo çeşit olsun istiyorum.

merhaba kıslarrr

bu topik ilerlemez olmuş yahuuu aaa bizdemi eskiyoruz yoksa olmaz kızlar olmazz dönün buralara

dora çok huysuz yaa geceleri çok uyanmaya başladı acaba doymuyomu çocumm ondanmı kalkıyo anlaam veremedim :uhm:

Aynen benim oğlumda geceleri bir kez uyanırken her saat başı kalkmaya başladı.Emmedende uyumuyorbilmiyorumkismile

cnm bende werıorum pınarın ilk adım dewam sutu war ister ondan al pirinunu 4 5 tatlı kasıgı 120ml koy iice kaynat hazır arı pirinunu al cok iii benım durum cok kalkıo gecelri 2 3 defa hepte mam yıyo emzıremıom emmedi cook 6 aya kadar emdii diş çıkaracak heralde bugunlerde yemıo cookk:S

bende alıyorum ilk adım devam sütü 6-12 ay tatlım denemek lazım aslında ...

canım 1 su bardağı su 1 y. kaşığı pirinç unu katıp yapıyorum biberonla içiyor yalnız koyu olmuyor kıvamı koyu sevmedi ceyda . pirinç unu ülker gogly alıyorum canım onların çeşitleride var muzlusu var mesela cayda ona bayıldı resmen

alıp deneyeyim canım yaa ama gece uyanıpta herseferinde emmiyoki yanına gidiyorum pışpışladımmı geri yayatıyor dora

Aynen benim oğlumda geceleri bir kez uyanırken her saat başı kalkmaya başladı.Emmedende uyumuyorbilmiyorumkismile

canım benimki her seferinde emmiyor pışpışlanmak istiyor anlayacağın paşa zadem :))

günaydın kıslar

kızım emeklıyo ama geri geri gidiyo :) ileri çok az gidiyo 1 hafta felan oldu emeklıyo ama zaman geçtikce geri gitmeye hız katıyo ,
böyle bebişi geri giden varmı

benim kızım değil ama kendim geri geri emeklemişim ama yaşımdan önce yürümüşüm, belki iyi bişeydir.

gizemcim zeynepte aynı hiç uyumadı doğru dürüst gece hem diken üstündeydi, ben sıcağa bağladım. Çocuk yatamıyor sıcaktan, napıcaımı şaşırdım gece en son sadece iç badi ile bıraktım yanıma yatırdım, biraz rahatladı

günaydın kıslar

kızım emeklıyo ama geri geri gidiyo :) ileri çok az gidiyo 1 hafta felan oldu emeklıyo ama zaman geçtikce geri gitmeye hız katıyo ,
böyle bebişi geri giden varmı
canım bizimkisi geçen ay hem geri hem ileri gidiyordu kaydirigubbakcemile3 artık çözdü olayı :nazar: odayı dolaşıyor resmen ama hep olmadık yerlere gidiyor,koltuk altlarına elini sokuyor masanın altına girmeye çalışıyor.sırf onun için halının ortasına yorgan serdim ama genelde yorganın dışına çıkıyor :emir_bebek:
benim kızım değil ama kendim geri geri emeklemişim ama yaşımdan önce yürümüşüm, belki iyi bişeydir.

gizemcim zeynepte aynı hiç uyumadı doğru dürüst gece hem diken üstündeydi, ben sıcağa bağladım. Çocuk yatamıyor sıcaktan, napıcaımı şaşırdım gece en son sadece iç badi ile bıraktım yanıma yatırdım, biraz rahatladı

bizim neredeyse bir haftadır böyleydi iki gün önce dişin yeri açıldı ve dişimiz geliyor gülçincim...sıcaktan da rahat uyuyamıyorlar gece emzirdikten sonra biraz su vermeye çalış canım rahatlar... :ecrin_bebek:

mrb kızlar..
dişi cıkanlara sağlıklı dişler:) bnmkının hala cıkmadı aşırı kasınıyo huzursuz ısırmaya calısıyo beni:D
emekleme henuz yok habire dönuyo kanepenın altına gıdıyo bıde sırıtıyo alıncada ağlıyo:)

doktor gelen giden yok dedi arzucum, bana sıcakmış gibi geldi. valla napcaz bilmiyorum daha mayısta böle ise temmuz ağustos ölüm olcak, lakin kızımda benim gibi sıcaktan pek hoşlanmıyor. Klima çalıştıramıyoruz gece cam açamıyorum, çünkü zeynep hep üstünü açıyor. gerçi sıcaklarda Ankara'ya gidicem 1 ay kalcam kısmetse, rizeye yaylayamı gitsek napsakzemuszemus

Bizimde görünen şey dişmiş. Üç gündür gizli gizli ilerliyomuş. Bugün çay bardağına dokununca çıtladı. Bizde tek dişliyiz artık hihoyyyt

hayırlı olsun sizinki de gülicim :))
bizimde bugün baya bi tırtıklı tırtıklı oldu dişi,elede geliyor gözlede görülüyor artık...
büyüyor meleklerimiz yaaa:gitme:

amin kızlar inşallah sizlerinkide sağlıkla,hayırlısıyla gelirler sıra sıra...
bu arada bizde diş çıkarırken sadece uykudan sık uyanma oldu başka bir şikayetimiz olmadı...inşallah sizinde ağrısız sızısız çıkar

[ı]gÜnaydın kızlar ya Çok bÜyÜk bır sorunum var yardımcı olursanız sevınırım...
Benım kızım artık emmek ıstemıyor..saĞıp verdıĞım zaman alıyor bıberona alıŞmıŞ.ama bazen unutuyorum saĞmayı..kesmek ıstıyorum ama daha erken mı bılemıyorum aranızda sÜtÜ kesen yada emmek ıstemeyen varmı??bende sızın gıbı 2009 ekım annesıyımm
[/ı]

ilk dişimiz çıktısonunda hafif ateşle atlattıkk
hoşgeldin cnm bnmki tersine deli gibi emmek istiyo hala sütümde vitamin sıfır ama emiyo emebildigi kadar emer inş. çünkü benimki biberon ve devam sütü almadı hiççç almıyo tükürüyo

ilk dişimiz çıktısonunda hafif ateşle atlattıkk
hoşgeldin cnm bnmki tersine deli gibi emmek istiyo hala sütümde vitamin sıfır ama emiyo emebildigi kadar emer inş. çünkü benimki biberon ve devam sütü almadı hiççç almıyo tükürüyo

[ı]vitaminin sıfır olduğunu nasıl anladın azaldığı içinmi canım...
Ayrıca ne güzel diş çıkarmış hayırlı olsun canım bizimki daha çıkarmadı..
[/ı]

inciler hayırlı olsun kızlar..bizde henüz bişiy yok..ay kendi kendine nazar değdiren benim gibi bi akıllı daha warmıdır bilemiycim..malum benim huysuz sıpa mutfakta aspiratörü açıp yanında yürüdükçe uyuyo..pzt salı çarşamba mucize gibi bişiy oldu we ayağımda sallıyoarak uyudu..direnmeden ağlamadan..we öğleden sonra da uyudu ki bu bi mucize bizim için:) çarşamba akşamı eşime anlattım böyle böyle diye..perşembe gece de dahil olmak üzere dün we bugün ayağa koyabilene aşk olsun..canıma okuyo we uyumuyo yine..bıktım illallah dedim bu gazdan..dün akşam uykusu war deli gibi owuşturuyo gözünü esniyo filan 8,5tan 11e kadar uyutamadık ayaklarını karnına çekip kıwranıyo..
we belim çok kötü..bahar temizliğine kalkıştım..2 gündür berra uyudukça camdır şudur budur dip köşe bi daldım..dünden beri de gezerek uyuduğu için gece boyu ağrıdan uyuyamadım..fıtığım azdı 2 büklüm geziyorum resmen..ama bunca sıkıntıya bi güzellik geliyo..anneemm:)) inşallah bu akşam geliyo anka..çok özledimmm:)

Back
X