Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kıslarrr
bu topik ilerlemez olmuş yahuuu aaa bizdemi eskiyoruz yoksa olmaz kızlar olmazz dönün buralara
dora çok huysuz yaa geceleri çok uyanmaya başladı acaba doymuyomu çocumm ondanmı kalkıyo anlaam veremedim :uhm:
cnm bende werıorum pınarın ilk adım dewam sutu war ister ondan al pirinunu 4 5 tatlı kasıgı 120ml koy iice kaynat hazır arı pirinunu al cok iii benım durum cok kalkıo gecelri 2 3 defa hepte mam yıyo emzıremıom emmedi cook 6 aya kadar emdii diş çıkaracak heralde bugunlerde yemıo cookk:S
canım 1 su bardağı su 1 y. kaşığı pirinç unu katıp yapıyorum biberonla içiyor yalnız koyu olmuyor kıvamı koyu sevmedi ceyda . pirinç unu ülker gogly alıyorum canım onların çeşitleride var muzlusu var mesela cayda ona bayıldı resmen
Aynen benim oğlumda geceleri bir kez uyanırken her saat başı kalkmaya başladı.Emmedende uyumuyorbilmiyorumkismile
canım bizimkisi geçen ay hem geri hem ileri gidiyordu kaydirigubbakcemile3 artık çözdü olayıgünaydın kıslar
kızım emeklıyo ama geri geri gidiyo :) ileri çok az gidiyo 1 hafta felan oldu emeklıyo ama zaman geçtikce geri gitmeye hız katıyo ,
böyle bebişi geri giden varmı
benim kızım değil ama kendim geri geri emeklemişim ama yaşımdan önce yürümüşüm, belki iyi bişeydir.
gizemcim zeynepte aynı hiç uyumadı doğru dürüst gece hem diken üstündeydi, ben sıcağa bağladım. Çocuk yatamıyor sıcaktan, napıcaımı şaşırdım gece en son sadece iç badi ile bıraktım yanıma yatırdım, biraz rahatladı
ilk dişimiz çıktısonunda hafif ateşle atlattıkk
hoşgeldin cnm bnmki tersine deli gibi emmek istiyo hala sütümde vitamin sıfır ama emiyo emebildigi kadar emer inş. çünkü benimki biberon ve devam sütü almadı hiççç almıyo tükürüyo