2009 Ekim Anneleri

günaydın kızlar kötü bir haberim varrr

SÜTÜM KESıLDıııııımafoldumbenmafoldumben

BENıM KIZIM EMMEK ıSTEMıYORDU SAĞARAK VERıYORDUM AMA GıT GıDE AZALDI SONRADA GıTTı ŞU AN HıÇ SÜTÜM YOKKKKK

SÜTÜM KESİLDİİİİİİmafoldumbenmafoldumben

BENİM KIZIM EMMEK İSTEMİYORDU SAĞARAK VERİYORDUM AMA GİT GİDE AZALDI SONRADA GİTTİ ŞU AN HİÇ SÜTÜM YOKKKKK

gunaydinn
kotu olmus ama yine de soyle dusun bu zamana kadar emdi.hic ememeyen bebekler varboshayallersmile

BENİM KIZIM EMMEK İSTEMİYORDU SAĞARAK VERİYORDUM AMA GİT GİDE AZALDI SONRADA GİTTİ ŞU AN HİÇ SÜTÜM YOKKKKK

geçmiş olsun cnm bnm sen yinede emzir süt yapan şeyler ya psikolojik bir iki gün gidip geri gelebniliyo annemden biliyom cnm kardeşim 2yaşına girmişti annemin sütü geri geldi allahın hikmeti işte

sağolun kızlar :(
bi an önce cıksada cok üzülüyorum canı acıyo ama bişeyde yapamıyorum bugun hastaneye muayene zamanıda geldi
bide iştahsız sankı cok kıloluymus gibi :(
gündüzleri uyuyo ama gece okuyo canımıza :)

nalcy önemli olan ilk 6 ay
zaten 9 aya kadar anne sütü ekbesinler göre daha degerli oldugu söylenıyo zaten 8 aydadır cogunlugunu vermişin
9 aydan sonra anne sütü yan besin gibi kalıyomus sıkma canını en önemli zamanlarını emzirerek geçiirdin sonucta

Baran bey beyaz ötesi olduğu için :asigim: en yüksek olanı almayı düşünüyorum canım 50 sanırım. Şu krem gibi yoğun olanlardan istiyorum ama hani su falan değince geçmeyenleri.

kıs sende baranımı iyice süt beyazı yaptın yawkaydirigubbakcemile3
bende yüksek faktör alıcam 50de abartı olmazmı ki:sm_confused: araştırmak lazım...
bide çok yoğun olanları umarım yüzde krem olduğunu belli etmiyodur, yağlı yağlı olmasınlarda :)

günaydın arkadaşlar

bebiişi çok zor diş cıkaran oldumu bu süreç ne kadar sürüyo
kızım 1 haftadır geceleri gözler yumuk aglıyo emerken göğsümü ısırıyo sürekli
vede en kötüsü uyumuyo sabah 5-6 ya kadar ayaktayız :(
artık uykusuzluktan başım dönüyo. eşimde öyle...
ve dişleri yan kısımlrdan şişmiş acaba nezamaa cıkar tecrübeli arkadaşlar yardım bilmiyorumkismile

cnm yaklaşık 1 aydır bizde çekiyoruz uykusuz geceleri ama bizimki az az uyuyo hiç uyumuyo değil...
inşallah sizinkisi daha kısa sürer, bazı bebekler 1-2 diş çıkardıktan sonra diğerlerinde pek ağrı çekmezlermiş inşallah öle olur bizlerdede...

günaydın kızlar bayagıodır ugrayamıom topiğe kızımın ilk iki dişi birden patladı ilgi budalası oldu tüm gün oyun oynuyom onlaaa oyun arkadaşı oldum evdee umarım sizlerde iisinizdir buarada oyaramaz zeyneb aglıyan zeyneb gitti çok mülyim uslu bi zeyneb oldu büyüdükçe derdi bitmez derler tam tersi oldu maşallah kuzuma çok ii yiyo herşeyi ama çokçok hiperaktif kilo almıo yakıo hala 8i göremedik kiloda ama kemikler fula full calsium almış fena tekmik atıyo zıplıo ellerinden tutunca

hasta bebişklerimize allah şifA VERSİN TEZ ZAMANDAA

maşallah zeynep adaya:nazar: darısı başımıza:emir_bebek:

canım malesef bizim üç haftadır böyle :( ilk 10 gün sonunda bir dişi çıktı tam ona sevinirken diğeri çıkacak herhalde şimdi... hala uyku sorunumuz devam ediyor malesef,uykusuzluktan başım çok ağırıyor,inşallah geçecek hepsi....

aynen cnm yaamafoldumben

jade canım bizimkinin de dişi pırtladı huzursuz cok ama daha sadece ucu görünüyor tam cıkarken daha cok huzursuz olurmu bilmeme.şimdilik uyuyor geceleri gündüzleri huzursuz herseyi ısırmak istiyor..

bu arada dişimizin cıktıgını kimselere söylemedik biz ilk gören hediye alsın diye:))))hehehehehe

elanın dişini ilk babannesi gördü ama bişey almadı:mymeka:

üzülme cnm buzamana kadar emmiş nasılsa...
benimkide diş yüzünden hepten memeye döner oldu ek gıdaları ısrarla reddediyo, biberonda almıyo oyy oyyyy:sinifsinif:

merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandan beri giremiyordum siteye. bebişler iyidir inşallah.bizim oğlan çok iyi maşallah. kendinize ve bebişlere iyi bakın hoşçakalın.görüşmek üzere.

gecmis olsun arzucum,insallah atlatacak,gogus kanseri eskisi gibi korkutucu degil,guzel ilerlemeler oldu,bu hastaligin adi insani korkutuyor ,allah kimsenin basina vermesin,esim de kemoterapi aliyor simdilik metastas oldugu icin ameliyat olamiyor,morali iyi, zaten hayata cok bagli bir insan ,insallah biz de atlatacagiz.

gecmis olsun arzucum,insallah atlatacak,gogus kanseri eskisi gibi korkutucu degil,guzel ilerlemeler oldu,bu hastaligin adi insani korkutuyor ,allah kimsenin basina vermesin,esim de kemoterapi aliyor simdilik metastas oldugu icin ameliyat olamiyor,morali iyi, zaten hayata cok bagli bir insan ,insallah biz de atlatacagiz.

sızede cok gecmıs olsun cnm.Allah acıl sıfa versın

soyle bı okudumda ne kadar hasta haberı var.Allah yardımcımız olsun.

oğlum hastalığ atlattı bu sefer bnmkı ılerledı mecbur antıbıyotık alıyorum öksurmekten dun gece hıc uyumadım.papatya cayı ıcıyorum sımdıde. fena tutuldum ya ..kımse de yok bakan annemı özledım :((( ozan desen kıpır kıpır halım yok cocuk uyumuyor snaırım bnmkıde dısten. gunduz bı saat ya uyudu ya uyumadı sımdı zorla uyuttum.Allahım yardım et:çok üzgünüm:

sağol canım benim eşinde eminim düzelecek... neden ameliyat vermediler seldacım benim k.pederin de k.valideminde metastas... Allah uzak etsin ama k.pederde üç yerde vardı ve amel,yatlarını oldu... vücuttan temizlendi şimdilik şükür...k.validemin de başka görünmüyor...1 ay sonra o da kemoterapi ya da ışın tedavisi görecek... inşallah herkesin hastası ve içinde de bizimkiler şifa bulurlar

günaydın arkadaşlar
Kod:
bebiişi çok zor diş cıkaran oldumu bu süreç ne kadar sürüyo
kızım 1 haftadır geceleri gözler yumuk aglıyo emerken göğsümü ısırıyo sürekli 
vede en kötüsü uyumuyo sabah 5-6 ya kadar ayaktayız :( 
artık uykusuzluktan başım dönüyo. eşimde öyle...
ve dişleri yan kısımlrdan şişmiş acaba nezamaa cıkar tecrübeli arkadaşlar yardım bilmiyorumkismile[/QUOTE]

Canım bizimki de geçen hafta çıktı, öncesinde iki hafta da öyleydi şimdi de devam. Gece bazen yarım saatte bir uyanıyor, gündüz ani çığlıklar ağlamalar, inşallah hepimizinki düzelir

[quote="musyas, post: 13317706"][B][COLOR="DarkOrchid"]günaydın kızlar bayagıodır ugrayamıom topiğe kızımın ilk iki dişi birden patladı ilgi budalası oldu tüm gün oyun oynuyom onlaaa oyun arkadaşı oldum evdee umarım sizlerde iisinizdir buarada oyaramaz zeyneb aglıyan zeyneb gitti çok mülyim uslu bi zeyneb oldu büyüdükçe derdi bitmez derler tam tersi oldu maşallah kuzuma çok ii yiyo herşeyi ama çokçok hiperaktif kilo almıo yakıo hala 8i göremedik kiloda ama kemikler fula full calsium almış fena tekmik atıyo zıplıo ellerinden tutunca

hasta bebişklerimize allah şifA VERSİN TEZ ZAMANDAA
[/COLOR][/B][/QUOTE]

Maşallah Zeynebe, diş çıkarınca bebekler huy değişirmiş bizimki fena bişiy oldu, seninki de kuzu olmuş desene kaydirigubbakcemile3

[quote="zellda, post: 13326992"]gecmis olsun arzucum,insallah atlatacak,gogus kanseri eskisi gibi korkutucu degil,guzel ilerlemeler oldu,bu hastaligin adi insani korkutuyor ,allah kimsenin basina vermesin,esim de kemoterapi aliyor simdilik metastas oldugu icin ameliyat olamiyor,morali iyi, zaten hayata cok bagli bir insan ,insallah biz de atlatacagiz.[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcınız olsun, tez zamanda atlatır inşallah :Saruboceq:

[quote="zynp.ZEYNEP, post: 13331172"]KIZLAR BİR BAKARSANIZ SEVİNİRİM..

[url]http://www.kadinlarkulubu.com/is-kariyer/367182-yatili-hasta-bakici-ariyorum-acilllll.html[/url][/QUOTE]

Geçmiş olsun canım

Elacım güneş kremi zaten en yükske faktör almak lazım bebekler için. Bebekler için olanların üstünde 70+ falan yazıyo zaten . Körpecik tenleri onların daha.:)

canim esnin neyi var bilmiyorum ama cok gecmis olsun insallah sorunsuzca atlatirda sagligina bir an once kavusur :teselli:

günaydın hanımlar nasılsınız ben bügün çok kötüyüm gece kızım uyurken beni emmek istiyor ve nasıl olduysa birden yataktan düştü o anda ne yapacağımı bilemedim canımdan parça kopardılar sanki biraz ağladı ağlayarak uyudu şimdide hiç bişeyi yok ama çok korktumm bide ben 15 gün sonra işe başlama ihtimalim var kızıma konsumuz bakacak kayınvalidem ameliyat olduğu için çalışan anneler bebekleriniz neler yiyor nasıl alıştırdınız bakıcılarına benim kızım sürekli emmek istiyor ne yapamalıyım bana yardımcı olurmusunuzz..?

bu illetten muzdarip ne çok insan war..hepsine hepinize Allah şifa wersin..

ilginize teşekkürler kızlar..benimde canım çok sıkkın..bütün düzenim değişecek eşim tek çocuk olduğu için mecburen kayınvalidem yanıma gelecek..ama ben ona ne beynen nede bedenen bakabilecek güçte deilim..kalçası kırık olduğu için tuvaletede kalkamıyor..kafayı yemek üzereyim napıcam bilmiyorum..bir an önce bakıcı bir bayan bulmam lazım..ne olur benim için dua edin..2 çocuğun üstüne bide kayınvalidem beni çok yıpratacak eminim..

ilginize teşekkürler kızlar..benimde canım çok sıkkın..bütün düzenim değişecek eşim tek çocuk olduğu için mecburen kayınvalidem yanıma gelecek..ama ben ona ne beynen nede bedenen bakabilecek güçte deilim..kalçası kırık olduğu için tuvaletede kalkamıyor..kafayı yemek üzereyim napıcam bilmiyorum..bir an önce bakıcı bir bayan bulmam lazım..ne olur benim için dua edin..2 çocuğun üstüne bide kayınvalidem beni çok yıpratacak eminim..

evet canım çok yıpranırsın ya..inşallah aradığın bakıcıyı hemen bulursun..Allah yardımcın olsun:teselli:

Back
X