2009 Ekim Anneleri

bu illetten muzdarip ne çok insan war..hepsine hepinize Allah şifa wersin..

amin canım inşallah

ilginize teşekkürler kızlar..benimde canım çok sıkkın..bütün düzenim değişecek eşim tek çocuk olduğu için mecburen kayınvalidem yanıma gelecek..ama ben ona ne beynen nede bedenen bakabilecek güçte deilim..kalçası kırık olduğu için tuvaletede kalkamıyor..kafayı yemek üzereyim napıcam bilmiyorum..bir an önce bakıcı bir bayan bulmam lazım..ne olur benim için dua edin..2 çocuğun üstüne bide kayınvalidem beni çok yıpratacak eminim..
zeynepcim Allah yardımcın olsun canım çok zor senin durumun yaaa
arzucum zelda zeynebim kızlar çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inş. dualarımız sizinle olsun

canancım çok sağol canım,amin

Son düzenleme:
zeynep Allah yardımcın olsun inş. kolaylık nasip etsin sana.. kayınvalidene acil sifalar Allah kaldıramıcamız yuk vermezmiş sabrınıda versin inşallah canım

canım çok sıkkınmafoldumben2 ay önce yeni yeni düzene giren emmemiz yine bozuldu..kızım yine emmek istememeye başladı..gece uykudayken bile emziremiyorum..uyanıp ağlıyo ittiriyo beni..az önce denedim..zorladım...çok ağladı...ben de ağlıyorum..niye böyle yapıyo bu çocuk..çok üzüyo beni..

3 ay uğraştım..tam tamam artık emiyo dediğim anda geriye döndük..yoruldumsenağlama

canım diş sıkıntısıdır belki ya da bir ağrısı vardır... en verilmesi gereken zamanda emzirmişsin canım,üzme kendini...

evet canım çok yıpranırsın ya..inşallah aradığın bakıcıyı hemen bulursun..Allah yardımcın olsun:teselli:

arzucum zelda zeynebim kızlar çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inş. dualarımız sizinle olsun

amin canım inşallah

zeynepcim Allah yardımcın olsun canım çok zor senin durumun yaaa

canancım çok sağol canım,amin

zeynep Allah yardımcın olsun inş. kolaylık nasip etsin sana.. kayınvalidene acil sifalar Allah kaldıramıcamız yuk vermezmiş sabrınıda versin inşallah canım

çok saolun kızlar umarım altından kalkabilirim...hala bakıcı bulamadım inşallah hemen bulurum..

ilginize teşekkürler kızlar..benimde canım çok sıkkın..bütün düzenim değişecek eşim tek çocuk olduğu için mecburen kayınvalidem yanıma gelecek..ama ben ona ne beynen nede bedenen bakabilecek güçte deilim..kalçası kırık olduğu için tuvaletede kalkamıyor..kafayı yemek üzereyim napıcam bilmiyorum..bir an önce bakıcı bir bayan bulmam lazım..ne olur benim için dua edin..2 çocuğun üstüne bide kayınvalidem beni çok yıpratacak eminim..

Allah kolaylık versın cnm umarım en kısa zaman bakıcı da bulursun

sanırım herkes pazar keyfı yapıyor :)
bnm oğlan dün benı yıne cıldırttı uyumadı hıc cok sukur bugun iyiyiz sanırım dısten iice kabarmıs altlar ısırıp duruyo beni herseyı.şimdi uyuyor inanamıyorum ağlamadan uyudu :):nazar:

zelldacım çok geçmiş olsun...allah eşine şifa versin canım....
zeynepcim kayınvalidene allah şifa sanada sabır versinnnn
blucummm kayınvaliden en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallahhhh

kızlar benim kızım tam desteksiz bi biçimde oturamıyo daha normalmi sizinkiler ne alemde

zeyneb cnm allahım yardımcın olsun şifa versin kayınvalidene allah bian önce zor vallahi
zeldacıgım rabbim eşine şifa versin bianönce inş.
günaydın kızlar ben eskiden zeynebten uyuyamazdım bugünde uyku tutmadı nedense 3.30dan beri ataktayım kızçem uyuyo mışıl mışıl umarım hasta minik yoktur herkes iyidir öptümm kuzularla sizleri

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok sütünüzde bi azalma hissediyormusunuz ben gün için de 3 kez sağıyordum şimdi ancak 2 kez çıkıyor :((((

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok sütünüzde bi azalma hissediyormusunuz ben gün için de 3 kez sağıyordum şimdi ancak 2 kez çıkıyor :((((

yasemin merhaba ya konuyla alakasız sana bişey sorucam bana bursada önerebileceğin iyi bir kadın doğum doktoru var mı?? KEndi doktorunu falan önerirmisin?

canım diş sıkıntısıdır belki ya da bir ağrısı vardır... en verilmesi gereken zamanda emzirmişsin canım,üzme kendini...

sağol blucum...inşallah emmeyi bırakmaz:Saruboceq:..bu sabah da emmek istemedi..bakıcıya tembihledim çok besleme,aç kalsın diye..okuldan eve öğlen geldim taaa o zaman emdi...en son dün gece 10 buçukta uyku sersemi emzirmiştim:1no2:

yasemin merhaba ya konuyla alakasız sana bişey sorucam bana bursada önerebileceğin iyi bir kadın doğum doktoru var mı?? KEndi doktorunu falan önerirmisin?

canım bende bursadayım
dorukda melike yıldırım var doğumumu o yaptı kocası volkan yıldırımda hamileliğimi takip etti ikisindede memnnum

sızede cok gecmıs olsun cnm.Allah acıl sıfa versın

amin canim tesekkur ederim.

sağol canım benim eşinde eminim düzelecek... neden ameliyat vermediler seldacım benim k.pederin de k.valideminde metastas... Allah uzak etsin ama k.pederde üç yerde vardı ve amel,yatlarını oldu... vücuttan temizlendi şimdilik şükür...k.validemin de başka görünmüyor...1 ay sonra o da kemoterapi ya da ışın tedavisi görecek... inşallah herkesin hastası ve içinde de bizimkiler şifa bulurlar

ameliyat sonrasi olusabilecek komplikasyonlardan dolayi yapmiyor doktorlar,belki kemoterapiden sonra eger tumorlerin buyumesini durdurabilirlerse belki bir sans ama 4. evrede ameliyat olmuyor hastalar burda ancakki gerilerse veya metastaz yapan yerler yok olursa.

gecmis olsun canim umarim kisa surede bulursunuz.
zellda senin esine de cok gecmis olsun
tesekkur ederim canim.

Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcınız olsun, tez zamanda atlatır inşallah :Saruboceq:

Geçmiş olsun canım[/QUOTE]

amin,tskler.

canim esnin neyi var bilmiyorum ama cok gecmis olsun insallah sorunsuzca atlatirda sagligina bir an once kavusur :teselli:
kanser canim ocak ayinda ogrendik.sagol.

amin insallah.tesekkur ederim.

zelldacım çok geçmiş olsun...allah eşine şifa versin canım....
\
amin insallah,tesekkurler.

zeyneb cnm allahım yardımcın olsun şifa versin kayınvalidene allah bian önce zor vallahi
zeldacıgım rabbim eşine şifa versin bianönce inş.
günaydın kızlar ben eskiden zeynebten uyuyamazdım bugünde uyku tutmadı nedense 3.30dan beri ataktayım kızçem uyuyo mışıl mışıl umarım hasta minik yoktur herkes iyidir öptümm kuzularla sizleri

sagol yasemincim,amin.

zelldacım eşine Allah tez zamanda şifa versin inşallah, çok geçmiş olsun...

Back
X