Gülican ve Şeyma çok geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın. Biz de geçen hafta hastanedeydik, Elif'im bücürüm yüzünden. Artık sıralamaya başladığı için bütün tehlikeli şeyleri kaldırdık orta sehpamız bile artık ortada değildi. Elif de düşmeyi öyle güzel yapar ki, hani voleybolcular, judocular falan yapar ya böyle kürek kemiğinin üstne doğru yuvarlanarak, usturuplu düştüğü için ağlamaz da. AğlamazDI!!! Geçen Perşembe oynasın diye legoları çıkardım, salonda yere serdim, Elif de ilgilendi, büyük parçalılar yani boğaza kaçacak cinsten değil. Elif de sol eline aldığı legoları bana ayağa kalkıp bana vermeye çalışırken Küt! diye yana yıkıldı, dizlerni bile bükmeden... elinde oyuncak olduğu için tutunamadı da...ben de tutamadım, sürekli düştüğü için nasıl olsa birşey olmaz, diye düşünüp tutmadım mı tutamadım mı bilmiyorum ya, Elifcik kafayı pencerenin altındaki ahşap rafın kenarına vurdu yerdeki lego da burnunu kesti!! Burnuna birşey olmasın diye buz koyarken alnını farkettim şiş ve mordu, bir de burnu akıyordu. Ağladığı için mi akıyor yoksa beyin içi sıvısı BOS mu olduğunu bilemeyeceğimden apar topar Ethicaya gittik doktorumuza. Alındaki şişlik çok fazla, beyin cerrahı görsün dedi, hemen İÜ. Çapa Travmatoloji Acil'e gittik. Beyin tomografisi ve kafa gögüs röntgen filmi çekildi. Filmde birşey yoktu ama tomografida kafatasında alnın sol tarafında kırık tespit edildi, deyin kanaması ihtimaline karşı yatış verdiler. 6 saatte bir beyin tomografisi çekildi, toplam 3 kere. Cuma öğleden sonra taburcu olduk. Sonra düşündüm, ben bebekken olsaydı böyle birşey annem ya da annanem çiğnediği ekmek içini alnımdaki morluğa basardı. Kafatasındaki kırık 1-2 ayda kendiliğinden kaynarmış yani öyle alçı sargı falan yok. Arkadaşlar bebekler tabii ki düşecek ama kafayı çarpmışlarsa mutlaka bir devlet hastanesine götürün. Bizim SGKmız olduğu için 5 kuruş ödemedik, ama özelde 3 tomografi ve yatış ne kadara çıkardık bilemiyorum. Bu arada kafadaki kırık ağrı falan yapmıyor, o yüzden aman ağlamıyor yoktur birşey diye düşünmeyin, Elif de 5 dakika ağladı hepi topu. Allah hepimizin bebeklerini korusun!!!!!