2009 Ekim Anneleri

olsun anlamış olman önemli umarım bundan sonra herşey daha ii olur yavrucukların hastalanamzlar :nazar:

evet tatlım bende bayılıyorum kocaman oldular valla orda 3 aylıktı sıpam :) şimdi 11 aylık olcak ALLAH ın izniyle maşallah sübhanallah oğluma bütün yavrucuklara:nazar:

valalhi balım zeyneb aldı başını gidiyo bayrama dogum günü var ay çok heycan yaptım dogurdugum gün geliyo aklıma kızçemiopuyorumnanaktan

hasta olan tum minnoslara gecmis olsun.
bizimkinin yemekle arasi yok malum. denemedigim corba ve yemek kalmadi cirt yemio napsamda bilmiyorumkismile geriliyorum artik ben de akannehir
gulicim ben de anlamayan gruptanim sempatiksalakcinni az cok vakif oldum olaylara ama guclubacismile:1:

hasta olan tum minnoslara gecmis olsun.
bizimkinin yemekle arasi yok malum. denemedigim corba ve yemek kalmadi cirt yemio napsamda bilmiyorumkismile geriliyorum artik ben de akannehir
gulicim ben de anlamayan gruptanim sempatiksalakcinni az cok vakif oldum olaylara ama guclubacismile:1:

denizcik nasıl oldu buket?

denizcik nasıl oldu buket?

saol canim yaa, yarin kan ve idrar verecekv:1no2:. bi prof bulduk simdi de, kadin nefroloji dalinda uzman. deniz 1 kere idrar yolu enfeksiyonu gecirmisti abdominal usg de sol bobrekte dolgunluk cikmisti simdi onun nedeni arastiriliyo. 1 yas altinda olup en az 1 kez idrar yolu enfeksiyonu olan bebeklere bobrek usg si yapiliyomus. canim sen de nile bi yaptir istiosan garanti olmus olur.

aybikimm geçmiş olsun alya kuzusuna..

saol canim yaa, yarin kan ve idrar verecekv:1no2:. bi prof bulduk simdi de, kadin nefroloji dalinda uzman. deniz 1 kere idrar yolu enfeksiyonu gecirmisti abdominal usg de sol bobrekte dolgunluk cikmisti simdi onun nedeni arastiriliyo. 1 yas altinda olup en az 1 kez idrar yolu enfeksiyonu olan bebeklere bobrek usg si yapiliyomus. canim sen de nile bi yaptir istiosan garanti olmus olur.

yaptıracam buketçim zaten... dr sadece sondayla girmek için enfeksiyonun geçmesini bekleyecez dedi.. sonra da usg çekielcek zaten....

Tüm hasta ve kaza geçiren bebişlere geçmiş olsun.Şeymacıma ateş öyle zorki 3 günde zor düşüyor allah acil şifalar versin.Bizim ufaklıkta hala düzelmedi Sabah akşam hava veriyorum ilaç kullanıyor.Resmen nefes alamıyor yemek te yemiyor..Umarım bebişlerimiz düzelir..........

Tüm hasta ve kaza geçiren bebişlere geçmiş olsun.Şeymacıma ateş öyle zorki 3 günde zor düşüyor allah acil şifalar versin.Bizim ufaklıkta hala düzelmedi Sabah akşam hava veriyorum ilaç kullanıyor.Resmen nefes alamıyor yemek te yemiyor..Umarım bebişlerimiz düzelir..........

geçmiş olsun canım... Allah acil şifalar versin... nil ateşlendiğinde hastaneye gittiğimzide tam ölçek ilaç verip ateşini düşürdüler.. düşmeseydi ılık kompres yapacaklardı... ve dr ateşi düşmeden hastaneden çıkamaz demişti. sizin hastanedemi 3 günde düştü ateşi..

çok geçmiş olsun kızlar.... ay ne oluyor böyle bebişlere yahu ?
inşallah çabuk düzelirler...

çok geçmiş olsun kızlar.... ay ne oluyor böyle bebişlere yahu ?
inşallah çabuk düzelirler...

büyüyolar bebikim.. hep derler ya büyüdükçe dertleri de büyüyo diye.... heh işte o oluyo....gene yazıp kaçarsan yakarım seni blüüüüüüüüüüüüüüü

büyüyolar bebikim.. hep derler ya büyüdükçe dertleri de büyüyo diye.... heh işte o oluyo....gene yazıp kaçarsan yakarım seni blüüüüüüüüüüüüüüü

anacım internet gidip gelyor anlamadım bende bilmiyorumkismile

nasıl büyüdüler ama gülnurcum yaa... doğdu doğacaklar derken boshayallersmile

oooo 2 dk tel de konuşayım dedim... bütün annişler gelmiş.. selduşum selinacım hoşgelmişsiniz sefalar getirnişsiniz...

hoşgeldiniz kızlar ama ben kaçıyorum =)) çooookkk uykum var öpüyorum hepinizi ve kuzuları opuyorumnanaktan

Back
X