Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kıyamam gelmiş geçmiş olsun...ben de banyo suyuyla yıkıyom ya...aşı olmadı mı bizimkiler???korumaz mı???
canım sen korkma benim bulunduğum yerın sularında mıkrop var.gercı buralılar içme suyu olarak bıle kullanıyolar orası ayrı konu.bağışıklık kazanmışlar sanırım.gecen yıl bende dizanterı olmuştum.doktor havadan,sudan,tozdan bıle bu mıkrobun bulaşabılecegını söylemıştı.Allahım butun bebişlerımızı hastalıktan korusun.benım kızım ufak tefek birşey ama dirençli vücudu.2 günde atlattı hemde çok neşeliydı.ben hastanede yatmıştım oysa kı...aşıyı bır ara toplattırdılar şuan durum ne bılmıyorum.ben yapılması taraftarı degılım şahsen.yeterınce bılgı yok sonuçta.çocuklarımız denk değil
kızlar hepinize merhaba... bugün nilin idrar kültürü sonuçlarını aldım... bir öcneki tehlikeli mikrop gitmiş bu sefer de gene başka bi mikrop üremiş... her seferinde farklı bi mikropla karşılaşıyoruz fenalıkalr geldi içime... batın usg yi çektirdim bugün herşey normal gözüküyo dediler.. tabi daha kesin bilgi için sondalı usg yapılmaılıymuş.. onun içinde enfeksiyonun ortadan kalkması ve ve bundan sonra yaklaşık 20 gün sonra yapılması gerekiyormuş... bu seferki mikrop çoğu ilaca dirençli olduğundan iğne verdi... 5 gün kullanacaz. bugün ilkini yaptırdım baya bi içlendi yawrum.... annesi bile o kadar korkarken onun bu iğnelere maruz kalmasına üzüldüm.... umarım en ksıa süre de sağlığına kavuşur minik nilim.... dua edin kızlar........