• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

papatyalım cnm aynı sorun bizde var bezi kesmemiz lazım ama çok küçük zeynebinde idrar yolları çok hassasmış ve idrar torbası kendi mikrop üretiyomuş bez degdikçe şuan için bişi yapamayız 1.5 yaş önceki çişlerini tutma mekanızması çalışmıyo dedi doktorumuz 2ayda bir kltür verceksiniz dedi teni hassas dedi

zeynebede gecmis olsun cnm ne bu bebeklerin cektigi valla uzuluyorum insallah duzelir bir an once

niloşum benim yaa geçmiş olsun,annesi güçlü kız maşallah çünkü sağlığı yerinde...inşallah temizlenir gider mikroplar...
buketcim benim oğlan da saç delisi illa saçlarımı tutup yüzüne sürecek :S olmadı çekiyor evde papaz gibi geziyorum sempatiksalakcinni ısırma huyu ise genelde yerde boğuşurken oynaşırken ısırıyor...ama arada ciddi şekilde ayarını kaçırıyor ve canımızı acıtıyor...
yasemincim biz iyiyiz canım sarmaş dolaş geziyoruz evde...
ya benim bu oğluş iyice sardı bana kızlar ne yapacağım ben yaa...bugün hiçbrşey yaptırtmadı bana odadan mutfağa gittiğimde hemen ağlamaya başlıyor ama öyle böyle değil kıpkırmızı oluyor :( bırakıyorum zannediyor onu...halbuki 24 saat beraberiz...inanın bugün mutfağı toplayamadım bulaşıklarım duruyor,bugünkü öğünlerini beraber hazırladık...odada yanında olunca oynuyor güzelce ama illa yanında olacağım kendi başına oynamıyor...zaten aşırı hareketli bir çocuk ve ciddi anlamda yorulmaya başladım...geceleri de genelde çok sık uyanıyor yani ayrıyetten çoook uykusuzum....

yok zeyneb iyi tatlım çok şükür kültürümüz temiz çıktı ama ne olur ne olmaza iki ayda bir veriyoz kültür arzucugum osarmaş dolaşlık bizdede mevcut bide huy edindik 7/24 memedeyiz ya yemek yiyo hop dıgıdık dıgıdık diyo memeye hehe onu ögrendi dıgıdık diyince anlıyoz emiyo emiyo bakıyım süt varmıki diyom bi sıkıyom kaşı gözü süt içinde kalıyor süt banyosu yaptın annem diyom gülüyo

boşver yasemincim bunu yapan terbiyesizmiş senin de terbiyesiz insanlarla işin olmaz
sallama bile..
bahair sonuçlar çıktımı anlamadım?inş olumsuz bişiyi yoktur meleğimin

aynen cnm bnm güzel insanlar varken çirkinleşmeye gerek yok sizler yetersiniz banaopuyorumnanaktan

yok zeyneb iyi tatlım çok şükür kültürümüz temiz çıktı ama ne olur ne olmaza iki ayda bir veriyoz kültür arzucugum osarmaş dolaşlık bizdede mevcut bide huy edindik 7/24 memedeyiz ya yemek yiyo hop dıgıdık dıgıdık diyo memeye hehe onu ögrendi dıgıdık diyince anlıyoz emiyo emiyo bakıyım süt varmıki diyom bi sıkıyom kaşı gözü süt içinde kalıyor süt banyosu yaptın annem diyom gülüyo
maşallah fıstığa,benimki emmeyi de bırakmıştı biliyorsun...emseydi demek halim nice olurdukaydirigubbakcemile3
bazen o kadar saf oluo ki anlatamam bilmiyorumkismile

erkek milleti amaaan buketcim,düz mantık oluyorlar...anlatmaya çalışırsın anlamazlar...:oklava:

vallahi benimki bıraktı eski haline geldiler ama içi böyle sünger gibi bişey oldu :1:

slm herkese hasta olan nil bebişede çok geçmiş olsun.benim mınık cadı da çok fena oldu.çok dertliyiz şu sıralar.abimiz 5yaşında dövüyor oğluşumu.saçlarnı çekiyor oyuncaklarıyla yüzüne vuruyor bıkac gun öncede burnunu yırtmış o kuçuk ellerıyle bıcırık.abımız Allahtan çok sevıyor ve hıçbişey yapmıyor kardeşine.ÇOK CADI BIR KIZ YA

ay bu kızların hepsimi böyle şirine ya maşallah ona abiyide tebrik ediyom tam abi pozisyonunda kardeşini alttan alıyomuş bak negüsel maşallah ikisinede

ay bu kızların hepsimi böyle şirine ya maşallah ona abiyide tebrik ediyom tam abi pozisyonunda kardeşini alttan alıyomuş bak negüsel maşallah ikisinede

aynen canım öyle oluyorlar.evet ya abimiz hep öyle.çok duygusal bırı ona vursa bıle o kımseye vurmaz acır diye.mınık cadım erkek olcakmış aslında.eli maşalı sabahları tüm aile dayak yıyerek uyanıyoruz saç çekıyor oyuncagını kafamıza gecırıyor fılan işte ahhh bu kızlar yok mu.hııı bırde çok babacı.süreklı evde baaaaaaaa baaaaa baaaa baaa dıye bağırıp duruyordelikafadulden

Back
X