kız bahairim ucunu sokuyon neden çünkü oralar serteşiyorya zeytinyağı yumuşatsın diye, bak ece yazmış onlarada merhem vermişler, yumuşasın ki yapabisin diye, bunu bana sağlık ocağındaki hemşire anlatmıştı, birde öyle yapınca uyarıyormuşsun yap diye çocuk uyarılıyormuş böle işte. Ben yapmıştım vala 7 gün kaka yapmayınca bahairim ne olsa yapıyorsun. En son fitil yapmıştık, onuda ben yanlış yapmışım yarısını koyun dedi ben boydan 2 ye kestim meğer enlemesine kesmek lazımmış.Boydan kesince köşeleri kütleşti sivrileşti yapınca kızım çok ağladı doğal olarak.Sonra kavradıkta eşim yaptı hep.Çok zor vala offf..
biliyom zencefim ben 10 gün yapmadığın da lağman yapmıştım evde... şaka dedim....fitil olayında zeynepime yazık olmuş.... deneme tahtasına dönüyo çocuklar maalesef:))))))))) nil de 2 gündür biraz zor yapıyo... kızlar bu arada bebekler eğer kakasını keçi dışkısı görüntüsünde (yani minik minik parçalar) katı ve koyu renkli yapıyosa yeterince doymadıklları anlamına geliyo aklınızda bulunsun...