• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

arasda bi ara günde 3-4 kez yapıyordu şimdi kahvaltısından sonra 1 kez yapıyor kakasını geçiçi bi aşırı kaka dönemlerimi oluyor yoksa çok yedikleri zamanmı çok yapıyorlar acaba aaras bu aralar az yiyor belki ondandır

ay kızlar çok yorgunum eve gidip ogluşu görsem geçer inş yorgunlugum,

arasında üstten 4 diş şişmiş ama çıkmıyor inatla uyumuyormuş gündüzleri iştahta çok azaldı..
şimdi mama sandalyesi aldık kaçmasında annem yedirebilsin die inş faydasını görürüz bizde haberler böyle kızlar hepinizi öptük arasımla

kızlar bu aşı olayı nasıl olcak kuzulara dogum günü hediyesi aşı vurduramayız heralde bi kaç gün önce sonra olsa bişi olmaz demi

kızlar bu aşı olayı nasıl olcak kuzulara dogum günü hediyesi aşı vurduramayız heralde bi kaç gün önce sonra olsa bişi olmaz demi

hayir canim tam gununde olmasi gerekmiyor,bir kac gun sonra da vurulabilir,biz 7 aylik asisini 9. ayinda yaptirmistik,zamanlarini doktorunuzdan bir ogren istersen yinede.

şişşşş analar ne soam size? ben nile hergün incir veriyorum bi sakıncası varmdıır acaba?
hiç bi bebek mamasında, muhallebisinde yada meyve püresinde incir kullanılmamış... acaba mı dedim?

ben daha hiç incir vermedim canım iyi geliyorsa ben de vereyim:)))

saol zeldacıgım evet ne huzursuzluk yaptı ne agrı nede ateş çok şükür hergünden daha hiperaktif ve güleç bugün maşallah kkuzum darısı sizlere

şişşşş analar ne soam size? ben nile hergün incir veriyorum bi sakıncası varmdıır acaba?
hiç bi bebek mamasında, muhallebisinde yada meyve püresinde incir kullanılmamış... acaba mı dedim?

bende hiç inciri duymadım cnm ama çok faydalı bir meyve ne güzel nil sevmiş bnm kuzum normal meyveyi sevmiyo hep kavonoz meyve püresi yiyo bi üzümü sevdi ama ben çekirdek yerken oda yiyo bukız çekirdekçi olcak ve hiçbi faydasıda yok

yaemincim biz de sizi öptük çok =))
kızlar bora hala günde 4-5 kere kakasını yapıyor,ola ki bir kere felan yaparsa karın ağrısından çok fena geçiriyor günü...benim çocukta mı var bir ariplik acaba kaydirigubbakcemile3 hayır benden çok çıkıyor tuvalete =))

yalniz degilsin bora :) eymen ali'de gunde 4-5-6 kez yapar o yuzden hic tombalak olamadik sanirim oysa ne cok severdim tombul kuzulari saglik olsunda zemuszemus

bahair canım kuruinciri soruyorsan ben kahvaltısında veriyorum
meyve olarakta seviyor canım yarasın yedir nil kuzusuna sen

ya yiyorda hani mesela çilek patlıcan falan yasak ya... acaba incir için de böyle bi durum varmıdır?

bende uzum elma veriyorum seviyor kendisi yemeyi,ayrica bagirsaklari calissin diye kayisi veriyorum seviyor onuda,su kuru kaysi degilde taze ama cekirdeksiz yassilastiriyorlar ya ondan, adi herneyse artik :)

blüüüüm sen çok tatlı kayınvalide olursun.... ilgilenen kız annelerine duyrulur....

hehe duyun duyun sen de duy bahairimmm...ama senn kociş razı değil ya neyyseee =))

ben taze incire elleyemem bile :( çocukluktan kalma birşey...ama kurusunu yiyebiliyorum...bende duymadım çocuklara felan berilip verilmediğini ??
yalniz degilsin bora :) eymen ali'de gunde 4-5-6 kez yapar o yuzden hic tombalak olamadik sanirim oysa ne cok severdim tombul kuzulari saglik olsunda zemuszemus
papatyalım az önce 7. yi aldım bu rekor =))) ya boranın kilosu iyi Allahtan yapıyor yoksa obez olurdu herhalde sırnaşık şey
bende uzum elma veriyorum seviyor kendisi yemeyi,ayrica bagirsaklari calissin diye kayisi veriyorum seviyor onuda,su kuru kaysi degilde taze ama cekirdeksiz yassilastiriyorlar ya ondan, adi herneyse artik :)

o nasıl bir şey kızzz yassı kayısı çekirdek yok ama kuru da değil =))) :1:

o nasıl bir şey kızzz yassı kayısı çekirdek yok ama kuru da değil =))) :1:

hahaha ne bileyim bilmece gibi birsey,ya nasil anlatsam kayisinin cekirdegini cikarmislar sonra onlari yassilastirmislar boylee pestil gibi ama taze kayisi hahahah anlatabildimmi acep gozunde canlandir belki aklina gelir ne oldugu bebisim

hahaha ne bileyim bilmece gibi birsey,ya nasil anlatsam kayisinin cekirdegini cikarmislar sonra onlari yassilastirmislar boylee pestil gibi ama taze kayisi hahahah anlatabildimmi acep gozunde canlandir belki aklina gelir ne oldugu bebisim

çok değuşuk bişeymiş CADIARZU

selda ben senin bahsettğin kayısıyı biliyorum malatyadan arkadasım getirmişti..taze kayısı deil ama kuru da deil:)))) cekirdeksiz:))) arzuuu cok merak ettiysen göndereyim kız sana:)))

Back
X