polen iştah da açıyomuş gülüm ...du bakalım inşallah yer veletler:)
evet sırf o yüzden yedirmeyi düşnüyorum analı oğullu yiyelim benimde açılsa iştahım iyi olcak kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
polen iştah da açıyomuş gülüm ...du bakalım inşallah yer veletler:)
haha =)) çok iyiymiş...
ya benimki eline verdim mi emiyor sadece meyvayı dişleri de var 6 tane ama bir gariplik var biz de =))
es kaza koparırsa geveleyip ağzında tükürüyor...eliyle mıncıklayıp fırlatıyor sonra o parçayı kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun kızlar
bizde anne kız 1 hafatdır hastaydık alyayla ikimizde antibiyotk tedavisindeydik bitti bugün çok şükür alya dün toparlandı bende bugün daha iyyim dışarda kutaldık geldik kocikle
yanlız benim burnum çok komik kocaman olmuş ve yaraaa çuk acıyo çuukmafoldumben
aruzş babam dün bi reçete yazdı doğal
patlicanla yapılıyor basur için ilaçla milaçla geçiremezsin tekrarlar dedi benim de kanıyo ayıptır sölemesi mafoldumben belki kanıyo diym de gene durumu yumuşatayım gülnoş ta gülsün genekaydirigubbakcemile3
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:ÇOK BENZİYOLARkaydirigubbakcemile3BEN DE ZAMAN ZAMAN ŞÜPHE EDİYORUM KENDİMDEN..BEN Mİ BECEREMİYORUM BESLEMEYİ DİYE..DÜN Bİ ARKADAŞIN KIZINI GÖRDÜM BENİMKİNDEN 1 HAFTA BÜYÜK ,HİÇ DİŞİ YOK AMA BEN 1 TABAK ÇORBA İÇİRESİYE O 2 KASEYİ DEVİRDİ..ANNESİ EKMEK UFALIYO ÇORBASINA,HAPUR HUPUR GÖTÜRÜYO,Bİ DE SABIRSIZ KAŞIK AĞZINA GELENE DEK AĞLADI HEP,BENİMKİ NERDE...ANINDA PÜSKÜRTÜYO EKMEK KOYSAM..DUPDURU,SU GİBİ OLCAK HER ŞEY..
maşallah kuzulara kızlar
benimki sabah 8-9 arası bebelac ballı irmikli kahvaltısına pekmez peynir ceviz 5 bebe bisküvisi yumurta genelde bıldırcın yumurtasını doğrayıp koyyorum beyaz sarı karışık onu yiyyor çoğunlukla bırakıyor tabakta bundan sonra napsam ne etsem asla kaşıkla bişey yediremiyorum illa biberonla devam sütü iççek ve arada bisküvi kek gibi şeylerden kendisi yicke az bişey meyve pürlerinden yiyyodu hazırlardan şimdi onalrıda yemiyo küçük parçalar halinde veriyorum şeftali beğenmiyo akşam bizle tavuk balık et köfte varsa tadımlık yiyyo ve devam sütüyle geceyi sonlandırıyoruz
BEN DE ÖNÜNE KOYUYOM ÇEŞİT ÇEŞİT MEYVE DE..MINCIKLAYIP MINCIKLYIP ATIYO..ÜST BAŞ HER TARAF BATIYO..YESE GAM YEMİCEM..Bİ DE O HALDE KUCAK İSTİYO HANIM..KENDİ ÜSTÜ BATTI YA..ANNENİNKİ TEMİZ DURUR MUkaydirigubbakcemile3SUYUNU İÇİRİYOM O DA ZORLA..EE MEYVELERİN POSASINI YEMEDİĞİ İÇİN,SEBZE DE ÇOK YEMEDİĞİ İÇİN ZOR KAKA YAPIYO,KABIZ OLUYO TABİ..
kaydirigubbakcemile3 süpermiş benimkide yerde kıl tüy toz ne varsa baş parmağına yapıştırıp azğına atıyor yerleri yalıyor emziğini eliyle ağzına götürmüyo mesela yerdeyse eğilip azğına alıo :))
sibel ALLAH yardımcın olsun zordur seni anlıyorum
ben bi süre daha erteliyorum çalışma işini bi ortaya çıksın alyacık
bahaircim kız köz değil haşlayıp suyunu içmeli demekki öyle de böylede patlican bu işin ustası:)))
geçmiş olsun tekrardan canımcım,iyi olmanıza sevindimgeçmiş olsun kızlar
bizde anne kız 1 hafatdır hastaydık alyayla ikimizde antibiyotk tedavisindeydik bitti bugün çok şükür alya dün toparlandı bende bugün daha iyyim dışarda kutaldık geldik kocikle
yanlız benim burnum çok komik kocaman olmuş ve yaraaa çuk acıyo çuukmafoldumben
aruzş babam dün bi reçete yazdı doğal
patlicanla yapılıyor basur için ilaçla milaçla geçiremezsin tekrarlar dedi benim de kanıyo ayıptır sölemesi mafoldumben belki kanıyo diym de gene durumu yumuşatayım gülnoş ta gülsün genekaydirigubbakcemile3
canım doğuma son hafta kala çıktı bende seviniyordum olmadı diyeGEÇMİŞ OLSUN AYBİKİM..NORMAL DOĞUM DA YAPMADINIZ.. NERDEN ÇIKIYO BU İLLET BİLMEMbilmiyorumkismileDİLİMİ ISIRAYIM,BEN DE OLMADI HİÇ..İNŞALLAH OLMAZ,ZORMUŞ ÇOK...
vereceğim canım yaşını bekliyorum ben de :))kızlar bi 1 yaşımıza az kaldı..bal vercek misiniz??ah keşke hakiki anzer balı bulsak da versek bebelere...
sağol canım benim,bora da tuvalete gide gele benimle o da artık orada yapıyor bezine kakasını =))aybike, arzu geçmiş olsun valla, zordur bende sistit olacam yakındır, idrar torbam iflas edicek. Zeynep hanım benimle tuvalete geldiğinden heryaeri mıncırıyor, off varya tuvalete gitmeye korkuyorum tutuyorum bende. O uyuyunca daha rahat oluyom.
Valla arzu zeynepte hareketli hatta oturmuyor kıçının üstüne desem yeri var, kız boranın yediğinin çeyreğini yemiyor öffff, zaten tahlilide yine verdiik gece, sorun olmuş, gene istediler. Zeynep sabahtan aksama meyve yesin. Koy önüne üzüm, armut yesin kendi kendine bayılıyor. Hatta ben dün mutfakta yemek yaparken masanın üstünde bir tabak içindede armut vardı. Valla nasıl aldı ne etti anlamadım, hiçde sesi çıkmıyor, arkamı bir döndüm benimki oturmuş armut yiyor, ayol tabağı ses çıkarmadan nasıl indirdin yerekaydirigubbakcemile3 vala biz birlikte meyve yiyemiyoruz, ağlıyor niye yiyoz onun meyvelerini diye... KAhvatıyı ben çok yediriyorum zannediyodum maşallah siz benden beter çıktınız. Annaaa benim kız hakkaten kuş gibi yiyiyor.
gülçincim doğumgününü bir yapayım hurraaaa diycem yasaklılara kaydirigubbakcemile3Bu arada benim kanaatim benim kız doğumgününde şeker komasına giricek. HErkes şeker yedirmek için an kolluyor, bayramda yüz kere dedim çocuğa çikolata vermeyin diye, nerdeeee. Şimdi yasak bitiyorya herkes pasta yedirir hayır ne anlıyolar, çok meraklıysan birşey yedirmeye hadi sıkıyorsa yemek yedirin demi? Çikolatayı babamda yer.
ben 1 yaştan itibaren herşeyi vericem, şeker sınırlı olucak. Patlıcan bakla, yasaklı ne varsa. Kıbrıstan Kantara balı getirttim ben polende var. Meşhurmuş arkadaşlar. Araştırın isterseniz. Polen bebeğin iştahınıda açarmış, bütün umudum o zaten
maşallah paşaya sibelcim hatırlamazmıyız hiç...öpüyoruz kuzunu...merhaba anneler nasılsınız hamilelik döneminde hep burdaydım ama şimdi fazla giremiyorum. benim oğlum Deha Bertuğ yürüyo artık 5 tanede dişimiz var. çok tatlı bir bebek. eminim bütün bebekler de öyledir. oğlumla beraberken iyi ama ben çalışmaktan şikayetçiyim. oğlumu göremiyorum hiç. akşam 2 saat sabah uyurken o kadar. çalışan annelerin işi çok zor.bütün zamanımı onunla geçirmek istiyorum ama yapacak birşey yok malesef. inşallah herkes çok iyidir. bu geçiş mevsiminde tüm annelere ve bebeklere sağlıklı günler diliyorum. grip olmamaya dikkat edelim.
ooo kızlar topik senlenmis valla ne guzel anlatıyosunuz kuzuları su yer meselesine ben de katılıyorum Ece tek tek toplayıp tadına bakıyo ekmegi tukurur ama yerdeyse alır atar agzına acep yere ufalayıp mı yedirsem yemediklerini laelaelaelaelae ishaliz biz de ilk dis cıktı ikincide patlamıs gerci benim umudum yoktu soranlara 7 yasını bekliyoruz diyordum zormus valla zaten kilo alsın diye canım cıkıyo iki gunde 2 ayda aldıgı kiloyu verdi sempatiksalakcinni
ah ah aybikim benim ilk hamilelğpimde basurum çıkmıştı... annem de duymuş bi yerden közleyip üstüne oturmak lazımmış...çok büyük rezillikti ama denedim... 1-2 gün içinde geçmişti..:))))