• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

kızlar konuyla alakası yok ama istanbul anadolu yakasında teyzemin acil işe ihtiyacı var sekreterlik masa başı işi olur halkla ilişkiler olur kasiyerlik olur tanıdıgınız falan olursa yardımcı olurmusunuz 28yaşında teyzem ve her çalıştıgı yerden referans alabilir işinde ciddi biridir ben dedim arkadaşlarım var bi sorarım kızlara tanıdıklardan arıyan olursa die

kızlar konuyla alakası yok ama istanbul anadolu yakasında teyzemin acil işe ihtiyacı var sekreterlik masa başı işi olur halkla ilişkiler olur kasiyerlik olur tanıdıgınız falan olursa yardımcı olurmusunuz 28yaşında teyzem ve her çalıştıgı yerden referans alabilir işinde ciddi biridir ben dedim arkadaşlarım var bi sorarım kızlara tanıdıklardan arıyan olursa die

ne kadar genç teyzen varmış ne güzel 28 benden de küçük :)

ah ah aybikim benim ilk hamilelğpimde basurum çıkmıştı... annem de duymuş bi yerden közleyip üstüne oturmak lazımmış...çok büyük rezillikti ama denedim... 1-2 gün içinde geçmişti..:))))

ama şimdi ben her patlıcan gördüğümde seni hatırlıycam gülnurum yaf:roflol:

yoksa patlıcan oturtma bu mu?? sempatiksalakcinni bi de derler patlıcanın hiç ir yararı yok diye:lepi:opuyorumnanaktan
sanırım bu zencefim...

ay kızlar alemsiniz patlıcan olayına çok güldüm :)))
geçmiş olsun bu arada ee patlıcandaysa keramet yapcak bişi yok :)

bu arada keramet var da. hamileyken yapmayın tabi...

uff patlicani hic sevmem,midem bulaniyor yedigim zaman,ama bak ilacmis meger,ama ben gene de yiyemem :))

kizlar bebeklere mantar veriyormusunuz,yoksa o da mi yasaklilar listesinde acil cevap,makarna yapiyorum icine dograyacagim.

uff patlicani hic sevmem,midem bulaniyor yedigim zaman,ama bak ilacmis meger,ama ben gene de yiyemem :))

kizlar bebeklere mantar veriyormusunuz,yoksa o da mi yasaklilar listesinde acil cevap,makarna yapiyorum icine dograyacagim.

ben yedirmiştim canım az bişey.. ama yasak mı bilmem...

ben yedirmiştim canım az bişey.. ama yasak mı bilmem...

mantarsiz yaptim makarnayi peynirle yedirdim cunku cok acti ,valla kimse bahsetmiyor mantardan aslinda cok saglikli protein acisindan zengin ama acaba dedim tereddutte kaldim.Bal cilek gibi o da alerji yaparmi diye korktum sorayim dedim.

ohh maasallah ceyline afyet olsun..
benimki makarnayı agzından cıkarıyor elinde pincik pincik ediyor sonra bana yediriyor zorla!!!!!

ohh maasallah ceyline afyet olsun..
benimki makarnayı agzından cıkarıyor elinde pincik pincik ediyor sonra bana yediriyor zorla!!!!!

alya makarnacı tam ben :D
bu arada karnım acıktı yarım saattir yemek muhabbeti yapıyoruz seldusla

ceylin sipagettiyi cok seviyor,favori yemegi,culk culk yutuyor,

bana da tantuni ceksin garson,biftek olsun,sogansiz olsun,ayran icecem yaninda guzel olur,ozkannnnnnnnnnnn ozledim , yolunuz duserse benim yerime de yeyin yaa, uzerine de kunefe yeyin,bosverin kiloyu dert etmeyin.

ceylin sipagettiyi cok seviyor,favori yemegi,culk culk yutuyor,

bana da tantuni ceksin garson,biftek olsun,sogansiz olsun,ayran icecem yaninda guzel olur,ozkannnnnnnnnnnn ozledim , yolunuz duserse benim yerime de yeyin yaa, uzerine de kunefe yeyin,bosverin kiloyu dert etmeyin.

bugun makarna yeme gunu galbia bizde kiymali makarna yaptik yedik ama bizimkine ben hic vermedim makarna masallah sizinkiler yiyebiliyorsa ne guzel bizim sadece altta 2 disimiz var usttekiler yeni yeni geliyor azcik gorunduler o yuzden pek bise veremiyorum ben ogluma
.Zelda valla aksam aksam nerden cikardin tantuniyi kunefeyi cok kotu canim cekti:) Mersinde pozcuda bi tantunicimiz vardi ben ogrenciyken cok guzel yapardi sonrasindada Yildizoglu kunefeci ye gidip kunefe yemesi vardi(yildizogluydu galiba adi)Valla Turkiyeye gidememenin acisiyla yanip tutusurken cok derin konulara girdik yemek olayi bambaska:(Neyse napalim ilk isim Mersine gitmek olacak :)
Bende bugun ogluma mercmek corbasi yapti icine sebzelerde koyuyorum cok seviyor:)keske bizim yediklerimizden yiyebilse :(

Mantar konusuna gelince belki mantar suanda erken olailri allerji acisindan ama arastirmak gerekir tabi....

evet balım ananemle annem aynı anda kalmışlar ananem bilmeden kalmış 45yaşında 6ay var aramızda teyzemle

ayyy yasemin bide teyze mi diyosun kaydirigubbakcemile2
ben olsam adiyla itap ederim yaff sempatiksalakcinni
anamm 28 yasinda teyze ne guzel arkadas gibi guclubacismile
benim huyum benden en az 5 yas buyuk olmayana abla abi diyamiorum şutarafagitti

ayyy yasemin bide teyze mi diyosun kaydirigubbakcemile2
ben olsam adiyla itap ederim yaff sempatiksalakcinni
anamm 28 yasinda teyze ne guzel arkadas gibi guclubacismile
benim huyum benden en az 5 yas buyuk olmayana abla abi diyamiorum şutarafagitti

eee dit yok itap diye cikmis simdi hitap diye duzeltemicek miyim? ne sacma :umursamaz:

Back
X