• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

günaydın kızlarrr

sanırım oğlumun kulağı ağrıyo bi kaç gündür eli hep sol kulağında acaba sumu kaçırdım dişlerdenmi anlayamıyorum yoksa telefonla konuşuyomuş gibimi yapıo akşamda 10 dakkada bir uyandı

günaydın canımmm
canım kulağını çok tutup ağlıyorsa Allah korusun orta kulat iltahabı olabilir...inşallah değildir..takip et bakalım olmazsa dr götür...

yok balım çiko diyom lakabını kızcegiz demesin yaşlandımmı die hehe kızlar yeni ticker yapmam lazım bu bitti ilerlemiyo kim yazdım etcek arkadaşına:)

ceylin sipagettiyi cok seviyor,favori yemegi,culk culk yutuyor,

bana da tantuni ceksin garson,biftek olsun,sogansiz olsun,ayran icecem yaninda guzel olur,ozkannnnnnnnnnnn ozledim , yolunuz duserse benim yerime de yeyin yaa, uzerine de kunefe yeyin,bosverin kiloyu dert etmeyin.

seldaa biz de aybikle bir saat mersin konustuk :))) tantuni künefe sahil.... off cok özledim mersini yaa.... zevkler aynıymıs yagsız sogansız acısız :)))) özkaaaaaaaaannn!!!!:))) ne kilosu canım hele mersine bi atayım kendimi kiloyu falan dertetmicem..aydeniz pastanesinin ekler pastasını da cook özledim adamlarsüper yapıyorlardı yaa ..bi de pozcuda ki yıldız pastanesinin pastalarını...:((((

bugun makarna yeme gunu galbia bizde kiymali makarna yaptik yedik ama bizimkine ben hic vermedim makarna masallah sizinkiler yiyebiliyorsa ne guzel bizim sadece altta 2 disimiz var usttekiler yeni yeni geliyor azcik gorunduler o yuzden pek bise veremiyorum ben ogluma
.Zelda valla aksam aksam nerden cikardin tantuniyi kunefeyi cok kotu canim cekti:) Mersinde pozcuda bi tantunicimiz vardi ben ogrenciyken cok guzel yapardi sonrasindada Yildizoglu kunefeci ye gidip kunefe yemesi vardi(yildizogluydu galiba adi)Valla Turkiyeye gidememenin acisiyla yanip tutusurken cok derin konulara girdik yemek olayi bambaska:(Neyse napalim ilk isim Mersine gitmek olacak :)
Bende bugun ogluma mercmek corbasi yapti icine sebzelerde koyuyorum cok seviyor:)keske bizim yediklerimizden yiyebilse :(

Mantar konusuna gelince belki mantar suanda erken olailri allerji acisindan ama arastirmak gerekir tabi....

oldumu acaba yaptım ama becerebildimmi

canım sen nezaman öğrenciydin mersinde :)) ben de öğrenciliğimi mersinde yaptım ve pozcu da oturuyordum kuşimato sokak :)) yoksa maydonoz tantuniyi mi diyorsun benim zamanım da o vardı öğrenci mekanı:))bi de donkişot kafe falan:)) belki görmüşüzdür birbirimizi:))))

ayy yasmin seninkine cvp vemeden yanıtlamısım :)) olmus canım olmus süper ..sen 2 yas ticker a gectin ohh darısı bize:)))

ya kızlar ekler, tantuni ne diyonuz yaww, zaten rejim yapmaya çalışmaya çalışıyorum. Hayretler mütemadiyen:))))) cık cık kınandınız. Bu arada zelldaaam patlıcan yemediğine çok üzüldüm(niye üzüüyon kız diyeceksin sanki akşama yemeğe gelecende bende patıcan temalı yimekler yaptım deği mi?), gizoşda gerçi patlıcan yemeyenlerden. Bana çok tuhaf geliyor patlıcan yememek:)))) Hoş bahairimin durumundan sonra bende belki patlıcan yiyemem:))) yanlış anlaşılmasın gümekten tabi:)))))

seldaa biz de aybikle bir saat mersin konustuk :))) tantuni künefe sahil.... off cok özledim mersini yaa.... zevkler aynıymıs yagsız sogansız acısız :)))) özkaaaaaaaaannn!!!!:))) ne kilosu canım hele mersine bi atayım kendimi kiloyu falan dertetmicem..aydeniz pastanesinin ekler pastasını da cook özledim adamlarsüper yapıyorlardı yaa ..bi de pozcuda ki yıldız pastanesinin pastalarını...:((((

canım sen nezaman öğrenciydin mersinde :)) ben de öğrenciliğimi mersinde yaptım ve pozcu da oturuyordum kuşimato sokak :)) yoksa maydonoz tantuniyi mi diyorsun benim zamanım da o vardı öğrenci mekanı:))bi de donkişot kafe falan:)) belki görmüşüzdür birbirimizi:))))

bende mersinde okudum canım ama 2000 senesinde. yurtta kaldım bende devlet yurdunda
ne günlerdi be 10 yaş yaşlanmışız.

kızlar babaannesi boraya ilk adım ayakkabısı alacak,nasıl bir şey almalıyız...boranın ayaklar 23 numara bir de...ve kesinlikle ayakkabı giyinmeyi sevmiyor...dışarda çorapla mı gezdircem ben bu çocuğu =))
daha önce sandalet tarzı bir şey almıştık am üç kere giydirebildim ve şu anda olmuyor da ayağına...

ay bizim kızın ayagı 19daha büyümüyoda zor ayakkabı buluyom zeynebte hiç sevmiyo ayakkabı giymeyi hemen çıkarıyo yada yalpak yalpak basıyo cnm bagcıklı yada yapıştırmalı al tam ortepedik bogazlı alki çıkaramasın

canım ayakkabı ne olursa olsun çıkarıyor malesef,daha küçükken çok ayakkabı kaybettik bu yüzden =))

günaydın canımmm
canım kulağını çok tutup ağlıyorsa Allah korusun orta kulat iltahabı olabilir...inşallah değildir..takip et bakalım olmazsa dr götür...

ağlamıyo ama eli hep kulağında bende dokunuyorum bakam ağrı varsa ağlar diye dokununca gülüyo benim sıpa kandırıkmı yapıo bana ne

kızlar babaannesi boraya ilk adım ayakkabısı alacak,nasıl bir şey almalıyız...boranın ayaklar 23 numara bir de...ve kesinlikle ayakkabı giyinmeyi sevmiyor...dışarda çorapla mı gezdircem ben bu çocuğu =))
daha önce sandalet tarzı bir şey almıştık am üç kere giydirebildim ve şu anda olmuyor da ayağına...

oy maşallah koca ayak Miracın 20 büyükmüki diye düşünüyodum :))
canım Miracda ayakkabı giymiyor hatta çoraplarını bile çıakrıo ilk adım ayakabbası aldık onalr sert tabanlı oluo sakın alma yanıldık çok doktorda kızdı onalr ticari amaçlı hep almayın dedi sonra yumuşak tabanlı bulduk onalrı giyyor artık

ağlamıyo ama eli hep kulağında bende dokunuyorum bakam ağrı varsa ağlar diye dokununca gülüyo benim sıpa kandırıkmı yapıo bana ne

oyun yapıyordur o zaman kerata :))

oy maşallah koca ayak Miracın 20 büyükmüki diye düşünüyodum :))
canım Miracda ayakkabı giymiyor hatta çoraplarını bile çıakrıo ilk adım ayakabbası aldık onalr sert tabanlı oluo sakın alma yanıldık çok doktorda kızdı onalr ticari amaçlı hep almayın dedi sonra yumuşak tabanlı bulduk onalrı giyyor artık

koca ayaklı benim sıpa =)) bizde de durum aynı canım çorapları da çıkarıyor ama gezmeye giderken sesini çıkarmıyor...
bende yumuşak tabanlı olması gerektiğini duydum canım diğer ayakkabılara daha sonra geçecekler sanırsam...daha önce aldığımız sandalette altı yumuşaktı rahatça katlanabiliyordu...offf nasıl alıştırcam :(

koca ayaklı benim sıpa =)) bizde de durum aynı canım çorapları da çıkarıyor ama gezmeye giderken sesini çıkarmıyor...
bende yumuşak tabanlı olması gerektiğini duydum canım diğer ayakkabılara daha sonra geçecekler sanırsam...daha önce aldığımız sandalette altı yumuşaktı rahatça katlanabiliyordu...offf nasıl alıştırcam :(

ben bugun evde giydirmye başladım ayakkabılarını zorlanıyo yürürken ama alışıccak az öncede dışarı çıktık kedi peşinden yürüdük öyle öyle alışcıklar sanırım

inşallah canım yaa...ay bunlar büyüdeler de adam oldular senağlama

Back
X