• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

elalım nerdesin ya.. geçen face den de yazdım cevap vrmedin.. özlettin kendini...

cnm ben annemdeydim, orda net yoktu, o yazdığın kişide eşimdi sanırım :) face'de benim adres kayıtlıymış eşim kendininkini açarken benimki otomatik açılmıştır :))

bende özledim cnmopuyorumnanaktan bu ela sıpası çok ama çok yaramaz ikide bi kaçıyom anneme yüküm hafiflesin diye...

bi 10 sayfa kadar geçmişe gittimde nil yürümüyo diye üzülme inanki bölesi daha iyi ela 20 gündür baya profosyonel yürüyo canıma okuyo walla-tatlicadiarzu-

cnm ben annemdeydim, orda net yoktu, o yazdığın kişide eşimdi sanırım :) face'de benim adres kayıtlıymış eşim kendininkini açarken benimki otomatik açılmıştır :))

bende özledim cnmopuyorumnanaktan bu ela sıpası çok ama çok yaramaz ikide bi kaçıyom anneme yüküm hafiflesin diye...

bi 10 sayfa kadar geçmişe gittimde nil yürümüyo diye üzülme inanki bölesi daha iyi ela 20 gündür baya profosyonel yürüyo canıma okuyo walla-tatlicadiarzu-

yok be güzelim üzülürmüyüm... zaten dedim ya inşallah annesine çeker diye... sadce yapabildiği halde bazı şeyleri yapmıyo oluşu canımı sıktı... sanki ban tepki veriyo gibi geldi,... ya şimdi de yürümesede tutuna tutuna her yere gidiyo canım... sıkıştığında emekliyo istediği şeye ulaştığında ayaklanıyo... anam yürüse belki bu kadar hızlı yürüyemez...

iyi yapmışsın gitmekle elalım.. Allahtan kötü bişey yazmamışım kocana ben de yazmam yazmam kocanın girdiği anı bulmuşum... gerçi "dün gece aklıma geldin napıyodur diye düşündüm senin için " yazmıştım umarım kocan bi sapık olduğumu düşünmemiştir:)))))))) ben de arada kayınvalideme kaçıyorum iyi oluyo... benim annelerin 2 si de 65 yaşında neredeyse o yüzden annemlerde kalmama rağmen genelde nilin yükünün çoğu ben de oluyo... ama k.validemlerde bekar bi görümcem var o sağolsun çok ilgileniyo... hem nil çok mutlu oluyo hem ben nefes alıyorum...kaçabildiğimiz kadar kaçacaz artık bi yerelere..

hosgeldin elaa kaydirigubbakcemile2
bahair canim denizde daha kendi basina yuruyemiyo tutanarak ilerliyo bide emekliyo. ben 10.5 aylik bile degilmisim yurumeye basladigimda. ayrica deniz arada nadire anne diyo o da sanirim tesadufen soyluo. soyledigi anlamli tek sey gel.sanirim bu konularda bana cekmemiseyvahedigeldismile

yok be güzelim üzülürmüyüm... zaten dedim ya inşallah annesine çeker diye... sadce yapabildiği halde bazı şeyleri yapmıyo oluşu canımı sıktı... sanki ban tepki veriyo gibi geldi,... ya şimdi de yürümesede tutuna tutuna her yere gidiyo canım... sıkıştığında emekliyo istediği şeye ulaştığında ayaklanıyo... anam yürüse belki bu kadar hızlı yürüyemez...

niloşun yürümesi yakın gibi cnm elada böleydi, sonra 3-4 adım kendiliğinden attı sonrada yürüdü...

iyi yapmışsın gitmekle elalım.. Allahtan kötü bişey yazmamışım kocana ben de yazmam yazmam kocanın girdiği anı bulmuşum... gerçi "dün gece aklıma geldin napıyodur diye düşündüm senin için " yazmıştım umarım kocan bi sapık olduğumu düşünmemiştir:)))))))) ben de arada kayınvalideme kaçıyorum iyi oluyo... benim annelerin 2 si de 65 yaşında neredeyse o yüzden annemlerde kalmama rağmen genelde nilin yükünün çoğu ben de oluyo... ama k.validemlerde bekar bi görümcem var o sağolsun çok ilgileniyo... hem nil çok mutlu oluyo hem ben nefes alıyorum...kaçabildiğimiz kadar kaçacaz artık bi yerelere..

sapık oldunu düşünse sölerdi cnm bana merak etmee sölemedi bişey :))

benim kayınvalidede o yaşlarda o ankarada ondan fayda yokda annem 50 yaşında baya ilgileniyo sağolsun, babamda evde oda sık sık arabasıyla dolaştırıyo iyi oluyo baya...
çok zorlu bi kış bizi bekliyo, şimdi yazdı ikide bi atıyoduk dışarı kendimizi kışın artık ben onlara onlar bize olcak geçmez başka türlü eloşla zaman :S

hosgeldin elaa kaydirigubbakcemile2
bahair canim denizde daha kendi basina yuruyemiyo tutanarak ilerliyo bide emekliyo. ben 10.5 aylik bile degilmisim yurumeye basladigimda. ayrica deniz arada nadire anne diyo o da sanirim tesadufen soyluo. soyledigi anlamli tek sey gel.sanirim bu konularda bana cekmemiseyvahedigeldismile

hoşbuldum buketcimopuyorumnanaktan

elada bana çekmemiş yürüme konusunda bende 1.5 yaşında yürümüşüm bizim velet 10 aylıkken yürüdü...

buket denizin yeme sorunu geçtimi cnm, şu ara çok sıkıntılıyız ela hiçbişey yemiyo emmek istiyo hala, bende artık bıraksın istiyorum emdiği için diğer yiyecekleri yemek istemiyo çünkü:S

hoşbuldum buketcimopuyorumnanaktan

elada bana çekmemiş yürüme konusunda bende 1.5 yaşında yürümüşüm bizim velet 10 aylıkken yürüdü...

buket denizin yeme sorunu geçtimi cnm, şu ara çok sıkıntılıyız ela hiçbişey yemiyo emmek istiyo hala, bende artık bıraksın istiyorum emdiği için diğer yiyecekleri yemek istemiyo çünkü:S

subravit diye bi istah acici veriyoruz biz.deniz mamayi ehh iste idare eder sekilde yiyo. yani yemesi gerekenin yarisi kadar bide reklamla. ne sebze ne corba agzina surmuyo maalesef. nasil gidicekse boyle bilmiyorum ben de. daha 9 aylikken geldigi kilonun yakininda bile degil maalesef. o donem 900 kusur gram vermisti :1no2:
umarim ela duzelir. deniz boyle gider artik.

uff edit yok ki ekleyelim bisiler
dr bana memeyi kes dedi. ona guveniyo dedi. ben de oglen vermiyorum artik zaten deniz de duskun degildi memeye. gunduzu kesince az da olsa mama, meyve yemeye basladi
gece emziriyorum ama

subravit diye bi istah acici veriyoruz biz.deniz mamayi ehh iste idare eder sekilde yiyo. yani yemesi gerekenin yarisi kadar bide reklamla. ne sebze ne corba agzina surmuyo maalesef. nasil gidicekse boyle bilmiyorum ben de. daha 9 aylikken geldigi kilonun yakininda bile degil maalesef. o donem 900 kusur gram vermisti :1no2:
umarim ela duzelir. deniz boyle gider artik.

denizde düzelir cnm inşallah iyi düşün, elada kaşığı görünce kaçıyo artık zorlamadan oldu sanırım off offfff :S
dr. bize iştah şurubu vermemişti kilosu iyi diye bu gidişle başlarız bizde...

şimdilik çıkıyorum mama saati öptük herkesi sıpamlaopuyorumnanaktan

kuşum aradım doktoru kum döküyon sag böbreginden kanamalı emziriyon oyüzden başka ilaç veremiyom sana sütünü etkiler bebegini saatlerce uyutur zarar verir bu lşekilde idare edicen böbregin kum taş üretiyo senin senede bir gelcen kontrole emzirme bitsin ilaç tedavisine başlıcaz bol su iç dedi içiyom ama az önce daha adet oluyom gibi kum döktüm afedersin

Eğer küvet varsa içinde karbonat olan ılık suda beklemek iyi geliyor.

Süpürğe konusu vardı benim şarjlı süpürgem fakir dublexs ve çok memnunum .............

elalımmm hoşgeldin canımm
gizoşummm benim sana da iyi akşamlar dorişim ne yapıyor ?
buketcim düzelir inşallah denizim,ancak yavaş yavaş annesi
bahairim yardımcı nöbetci ben de yanındayım =))

insallah kizlar. ben de fatmagulun sucu neyi izliyorum uykum da var ama eyvahedigeldismile
guliiiiii yakalandin kacakkkkkkkk

elalımmm hoşgeldin canımm
gizoşummm benim sana da iyi akşamlar dorişim ne yapıyor ?
buketcim düzelir inşallah denizim,ancak yavaş yavaş annesi
bahairim yardımcı nöbetci ben de yanındayım =))
sağol canım benim....gelen geçene bilet kesecem yakında....:))))))) bekliyom biri ağıma düşsünde muhabbet edeyim diye...

insallah kizlar. ben de fatmagulun sucu neyi izliyorum uykum da var ama eyvahedigeldismile
guliiiiii yakalandin kacakkkkkkkk

ay buketçim bu sanırım 6. ya tekrarı ben hala izlemedim dahaa.................

ya benim bu pis oğlan bu akşam ne yaptı biliyormusunuz ? ağlayayım mı güleyim mi bilemedim...
banyoda ellerimi yıkıyordum arkamda paspasın üzerinde oturuyordu bir ara şıp şıp ses duydum ve ne göreyim benimki klozete elini sokmuş kendinden geçmiş bir şekilde şap şap yapıyor...aklım gitti yerinden çıldıracaktım...bir de aldım oradan diye bana ıhhh yapıyor kızıyor eşşek...ay çok fena bu yaaa mafoldumben

Back
X