• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

ya benim bu pis oğlan bu akşam ne yaptı biliyormusunuz ? ağlayayım mı güleyim mi bilemedim...
banyoda ellerimi yıkıyordum arkamda paspasın üzerinde oturuyordu bir ara şıp şıp ses duydum ve ne göreyim benimki klozete elini sokmuş kendinden geçmiş bir şekilde şap şap yapıyor...aklım gitti yerinden çıldıracaktım...bir de aldım oradan diye bana ıhhh yapıyor kızıyor eşşek...ay çok fena bu yaaa mafoldumben
gül blüücum gül geç....ağlama hep gül emi...bebekler için klozet kiilitleri var onlardan al istersen aynı olayı 2. ye yaşamamk için... bu yaştaki her çocuk maalesef ki merak salıyo ki bundandır ki kilitler icat edilmiş...

buketcim ben izledim çok fena yaa,hele ki behlülden sonra :1:

eeee papaz her zaman pilav yemez bebeğim....

insallah kizlar. ben de fatmagulun sucu neyi izliyorum uykum da var ama eyvahedigeldismile
guliiiiii yakalandin kacakkkkkkkk

Kaçak oldum valla, sıpanın peşinde koşmaktan kaydirigubbakcemile3
Şimdi de uyanmasını bekliyorum, 2 saatte bir kesin uyanıyo da. Uyuyup uyanmak çok zor oluyo. Geceyi zaten leyla gibi geçiriyorum. Gerçi anlatmama gerek yok çoğunlukla durumlar aynı okuduğum kadarıyla

klozet kilidi mi ilk defa duydum canım,araştırayım hemen...ah ahhh yeni yeni şeyler öğreniyoruz sayelerinde =))

ayy ben bu papaz lafını çok severim beee =D

ya benim bu pis oğlan bu akşam ne yaptı biliyormusunuz ? ağlayayım mı güleyim mi bilemedim...
banyoda ellerimi yıkıyordum arkamda paspasın üzerinde oturuyordu bir ara şıp şıp ses duydum ve ne göreyim benimki klozete elini sokmuş kendinden geçmiş bir şekilde şap şap yapıyor...aklım gitti yerinden çıldıracaktım...bir de aldım oradan diye bana ıhhh yapıyor kızıyor eşşek...ay çok fena bu yaaa mafoldumben

Bizimki de fırçasına taktı kafayı onu alıp içini fırçalamak istiyo, tabi önce ağzına sokup tadına bakmadan yapmaz hiçbişeyi. Benim de ödüm kopuyo valla. Kilit iyi fikirmiş bahaircim fırçayı da yok etsem iyi olacak, off bi de ilaçlaarı yukarı bi yere kaldırmam lazım eyvahedigeldismile

amann bende 2.ye okuduğumda bağlantı kuramadım boşver:)
blümm valla o an insan sinirleniyor ama ALLAH tan çabuk geçiyor
bizim kız bugün hiç durmadı ne dediysem ağladı ne yaptıysam ağladı mızmızlığı tam gaz üstündeydi
moralim bozuk,neden böyleydi aceba?

Yaa aklıma geldi bu arada bu ı-ıhhh diye parmak sallama hareketini bizimkide yapıyo. Bütün yasakları biliyo uff diyerek parmak sallıyo. Ama yine de gidip yapıyo yasak şeyi acaba yanlış mı yaptım ki erkenden öğretmekle, oyun sanıyo galiba.
bi kaç sefer sıcak şeylere dokundurarak uff- cıss öğrettik güya. Şimdi hatırlıyo ama yine de yapıyo. Sizler nası yapıyosunuz :uhm:

Bizimki de fırçasına taktı kafayı onu alıp içini fırçalamak istiyo, tabi önce ağzına sokup tadına bakmadan yapmaz hiçbişeyi. Benim de ödüm kopuyo valla. Kilit iyi fikirmiş bahaircim fırçayı da yok etsem iyi olacak, off bi de ilaçlaarı yukarı bi yere kaldırmam lazım eyvahedigeldismile
aman ya Rabbim alem bu çocuklar...gülicim bahairim dedikten onra baktım e-bebekte 8 lira klozet kilidi en uygun sanırım orada...artı başka bir sürü şey var kiltlerde...bir bak istersen...
bizim kız bugün hiç durmadı ne dediysem ağladı ne yaptıysam ağladı mızmızlığı tam gaz üstündeydi

Allahtan erken farkettim canımcım yoksa başka neler yapabilirdi tahmin bile yürütmek istemiyorum...
alya kuzum diş çıkarıyordur yine belki annesi,kıyamam...

Canım bizimki de 2 gün üstüste çok fenaydı dr. a mı götürsek dedik hatta. Ufacık bişeyde kendini yerlere atıyor nasıl ağlıyor görmeniz lazım. Şimdi o kadar değil ama yine de birazcık huy değiştirdi gibi. Bi de nerdeyse saat başı meme diye geliyo. Ben artık emzirmeyi azaltırım diye düşünüyoken, hiç ayrılmıyo benden

Yaa aklıma geldi bu arada bu ı-ıhhh diye parmak sallama hareketini bizimkide yapıyo. Bütün yasakları biliyo uff diyerek parmak sallıyo. Ama yine de gidip yapıyo yasak şeyi acaba yanlış mı yaptım ki erkenden öğretmekle, oyun sanıyo galiba.
bi kaç sefer sıcak şeylere dokundurarak uff- cıss öğrettik güya. Şimdi hatırlıyo ama yine de yapıyo. Sizler nası yapıyosunuz :uhm:

aynen canım yaa soğuk şeyler füüüüüü, hayıra ııı h ıhhh,sıcakta üfff...tv yi kapatıyor gözümün içine baka baka parmak sallıyor bana =)) çok güzel biliyorlar ama işlerine gelmiyor bence:)

aman ya Rabbim alem bu çocuklar...gülicim bahairim dedikten onra baktım e-bebekte 8 lira klozet kilidi en uygun sanırım orada...artı başka bir sürü şey var kiltlerde...bir bak istersen...

Allahtan erken farkettim canımcım yoksa başka neler yapabilirdi tahmin bile yürütmek istemiyorum...
alya kuzum diş çıkarıyordur yine belki annesi,kıyamam...

Aaaa çok iyimiş, üstelik e-bebek bizim sokakta var,ben yarın gidip bakıyım
çok şanlıyım sanırım kaydirigubbakcemile3

iyi geceler canım a.s.
bizimde yakında var ama yine de arabayla gitmek lazım hafta içi bakayım ikinci bir kaza olmadan =))

iyi geceler gulican
bende dişten şüpheleniyorum:sinifsinif:
blüm ben wc kapısını sürekli kapalı tutuyorum kapı açıldığı an alya vitesine basıyor bi hızlanıyor görmen lazım demekki çok cezbedio bu klozet bunları:))

yaw blüüücum diyom ben size bu konuda tecrübeliyim diye... insan 30 yaşında anne olunca etrafındaki çoğu kişinin çocuğunun büyümesine dertlerine çözümlerine şahit oluyo... ben yıllardır bu dertleri sorunları dinliyorum....

canım mikroslarda var o dediğim kilitten...genelde çocuk reyonlarında oluyo... priz kapağı sehpa köşeliklerinin falan satıldığı yerde...

lazım mı? bence farz şimdiye kadar kaldırmadığın hata mademki banyo ya girebiliyolar... aman canım çok tehliklei valla...Allah korusun...

offf kizlar ya bu oglan son 2 haftadir ne devam sütü nede normal süt içmek istiyor bir anda degisti biberonu gorur gormez kafa ceviriyor agzini kitliyor imkani yok iciremiyoruz zar zor gece susuzlugunu gidermek icin birazcik icirebiliyorum ve gun icinde illa bir kere biskuvili süt yapiyor kasikla yediriyorum ne yapacam bilemedim...bu durumdan sonra peynir ve yogurdu artirdim ama neden süt içmiyor bu cocuk?? birde anlamiyorum hani sütden mamadan tiskinmis olsa neden cici bebeli sütü yiyor? suluguna koyduk yine içmedi...bir öneriniz varmi basiniza geldimi ben cok çaresiz kaldim üzülüyorumda :gitme:

offf kizlar ya bu oglan son 2 haftadir ne devam sütü nede normal süt içmek istiyor bir anda degisti biberonu gorur gormez kafa ceviriyor agzini kitliyor imkani yok iciremiyoruz zar zor gece susuzlugunu gidermek icin birazcik icirebiliyorum ve gun icinde illa bir kere biskuvili süt yapiyor kasikla yediriyorum ne yapacam bilemedim...bu durumdan sonra peynir ve yogurdu artirdim ama neden süt içmiyor bu cocuk?? birde anlamiyorum hani sütden mamadan tiskinmis olsa neden cici bebeli sütü yiyor? suluguna koyduk yine içmedi...bir öneriniz varmi basiniza geldimi ben cok çaresiz kaldim üzülüyorumda :gitme:

biberon yerine bardak, alıştırma bardağı veya pipet kullanabilirsiniz. Süt mevzusunda ise muzlu süt yapın kesin içecektir, daha sonra gün be gün içindeki muz miktarını azatarak normale dönmüş olursunuz. Biberon konusunda bir şey daha belki deforme olmuş olabilir meme kısmı onada dikkat edin derim ben.

Back
X