• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

selam kızlar epedirrrrrrrrr yoktum buralarda... geçen hafta işe başladım ve çok kuzum simay'ım çokkk huzursuz o günden beri. uykusu zaen yoktu her saat başı uyanırdı., şimdi 15 dakka da bir uyanıyo ağlıyo yanına gidiyorum kucağıma alıyorum hemen uyuyo, yatırıyorum 15 dakka sonra yine aynı...
çok mutsuzum çalışan anne olmak bu kadar zorrrr mafoldumben

lazım mı? bence farz şimdiye kadar kaldırmadığın hata mademki banyo ya girebiliyolar... aman canım çok tehliklei valla...Allah korusun...

Sorma canım diğer ilaçlar yukarda da kendi ilaçları kulandıkça el altında kalıyor. Yüksek bi dolap yapıp oraya koymam lazım. Bu arada yukardaki dolaplara da kilit gerekiyomuş. Bundan sonraki aşama tepelere çıkıp yukarıdaki dolaplara ulaşmak oluyomuş. Yapmışken tam yapayım diyorum boshayallersmile

offf kizlar ya bu oglan son 2 haftadir ne devam sütü nede normal süt içmek istiyor bir anda degisti biberonu gorur gormez kafa ceviriyor agzini kitliyor imkani yok iciremiyoruz zar zor gece susuzlugunu gidermek icin birazcik icirebiliyorum ve gun icinde illa bir kere biskuvili süt yapiyor kasikla yediriyorum ne yapacam bilemedim...bu durumdan sonra peynir ve yogurdu artirdim ama neden süt içmiyor bu cocuk?? birde anlamiyorum hani sütden mamadan tiskinmis olsa neden cici bebeli sütü yiyor? suluguna koyduk yine içmedi...bir öneriniz varmi basiniza geldimi ben cok çaresiz kaldim üzülüyorumda :gitme:

Biz daha anne sütünden başka bişiy vermedik ama yakında işe başlıcam o yüzden ben de direk süte geçiş yapayım diyorum. Heralde direk bardakla verrim- diğer sıvıları öyle içiyo çünkü- Televizyonda izlemiştim şu Sabiha Paktuna keskin süt için portakal suyuyla çırpılınca bütün çocuklar içer diyodu. Toprak tonlarındaki yiyecekleri daha çok tercih ediyolarmış. Muz da mantıklı, ya da sevdiği sarı turuncu bi meyveyle deneyebilirsin belki

selam kızlar epedirrrrrrrrr yoktum buralarda... geçen hafta işe başladım ve çok kuzum simay'ım çokkk huzursuz o günden beri. uykusu zaen yoktu her saat başı uyanırdı., şimdi 15 dakka da bir uyanıyo ağlıyo yanına gidiyorum kucağıma alıyorum hemen uyuyo, yatırıyorum 15 dakka sonra yine aynı...

Hoşgeldin canım, bende 3 ay sonra işe başlıcam ve aynı senin gibi hissediyorum ama iyi tarafı zaman geçtikçe alışıyolarmış. Burda işe başlayan arkadaşlar hep öyle dedi. Umarım kısa sürede işler yoluna girer.

Bi de ben emziriyorum, biberon emzik te almıyor ve emerek uyuyor ve bakıcı bulamadım daha ve gece iyi olduğu zamanlarda 2 saatte bir uyanıyo ve ve ve .....mafoldumben

sela mkzılar bu kurabiyelerde pastalarda kullanılan gıda boyası ve şeker hamurunu nerden temin edebilirim acaba nerelerde satılıyo bilgisi olan varmı

selam kızlar
ben hala adet olmadım benim gıbı adet olmayan varmı aranızda acaba

Hoşgeldin canım, bende 3 ay sonra işe başlıcam ve aynı senin gibi hissediyorum ama iyi tarafı zaman geçtikçe alışıyolarmış. Burda işe başlayan arkadaşlar hep öyle dedi. Umarım kısa sürede işler yoluna girer.

Bi de ben emziriyorum, biberon emzik te almıyor ve emerek uyuyor ve bakıcı bulamadım daha ve gece iyi olduğu zamanlarda 2 saatte bir uyanıyo ve ve ve .....mafoldumben

hoşbulduk canım, umarım kısa sürer gerçekten... ama şuanda bacağımdan inmiyor...
benimki kendi bıraktı emmeyi ama geceleri hala bensiz olmuyo özelikle son 1 haftadır, iş olayından sonra... akşam ne biveron ne emzik kar etmedi, 15 dakka da bir benle olmak için uyandı... offf offfff çok zor :( çokkkkkkkkkkk üzülüyorum bndee suçluluk duygusu ne kötü...:gitme:

merhaba kızlar nasılsınız bugün. bizim oğlanda ishal var afedersiniz hem katı yapıyo hem sıvı kakasını. dün 4 defa yaptı doldurdu bezini. dün akşam reflor verdim ishali için. bugün napıcak bakalım.

guli sende mi 15 ayi dolduracaksin?
ben de dusunuyorum nasil birakip gidicem diye. ocakta isbasi yapmam gerek :sinifsinif:
bizim kiz ben ve babasindan baskasina gitmio. cok alisti.offfffffff
daha kimin bakacagi belli deil. bakiciya guvenemem.kres icin kucuk

sela mkzılar bu kurabiyelerde pastalarda kullanılan gıda boyası ve şeker hamurunu nerden temin edebilirim acaba nerelerde satılıyo bilgisi olan varmı

Canım şeker hamuru nette satılıyo en kolay,büyük şehirlerde pasta malzemeleri satan yerlerde de olur. Bi de nette marshmellow şeker hamuru diye arattır öyle de yapılabiliyomuş, link vermek yasaktır heralde. ama gıda boyasını lokman hekim gibi yerlerde bulabilirsin. yerimseniben

musyascım eminönünde kurukahveci mehmet efendinin sokağından girdiğin zaman nüans diye bi yer var pasta malzemesi satıyo sadece. pasta kalıbından süsünden hamuruna kadar ne ararsan var internet sitesi var nüans pastacılık bi arattır bak istersen belki online satışıda vardır.

ben de dusunuyorum nasil birakip gidicem diye. ocakta isbasi yapmam gerek :sinifsinif:

bakıcı işi çok zor oluyo ya, güvenmesi falannn :(
eve döndğüm zaman asla kucağımdan inmiyo ve bacağıma sarılıp geziyo ayaktaykende nerdeyse, çokk üzülyorum çokk :gitme:

bakıcı işi çok zor oluyo ya, güvenmesi falannn :(
eve döndğüm zaman asla kucağımdan inmiyo ve bacağıma sarılıp geziyo ayaktaykende nerdeyse, çokk üzülyorum çokk :gitme:

benim oğlum ne kadar şanssız daha 2 buçuk aylıkken ayrıldı annesinden. babannesi bakıyo o yönden şanslı ama. herkese gidiyo bizim oğlan. çok yılışık bişey.dışarıya çıktığımızda insanların dikkatini çekmek için elinden geleni yapıyo. insanları kendine baktırıyo sonrada gülücükler atıyo. olamaz böyle birşey dedirttiriyo. bizimki erkenden ayrılmaya alıştığı için çok sosyal yadırgamıyo kimseyi. akşam eve gittiğimde sevinçten deli oluyo. hemen kollarını kaldırarak geliyo bana. artık yürüyo bide yürüye yürüye geliyo minik aşkım. kucağına al beni diyo. hayatta böyle bir güzellik olamaz.
sizinkilerde yavaş yavaş alışacaklardır. başka yol yok. ama siz hiç ayrılmadığınız için sizede zor olacak.biz bayram tatilinde falan ayrılmıyoruz ya tatil sonrası işe başlamak çok zor geliyo.

kızlar ben kiloları atamıyorum bi türlü üzerimden çok sıkıldım artık.ya ne yapacağımı bilmiyorum. bugün bi spor aleti aldım ab rocket diye inşallah iyi gelir göbeğime. zayıflamak istiyorum artık. eski kıyafetler dolapta duruyor. bakışıyoruz. denemeye kalktığımda hep hüsranla sonuçlanıyor.

hoşbulduk canım, umarım kısa sürer gerçekten... ama şuanda bacağımdan inmiyor...
benimki kendi bıraktı emmeyi ama geceleri hala bensiz olmuyo özelikle son 1 haftadır, iş olayından sonra... akşam ne biveron ne emzik kar etmedi, 15 dakka da bir benle olmak için uyandı... offf offfff çok zor :( çokkkkkkkkkkk üzülüyorum bndee suçluluk duygusu ne kötü...:gitme:

Anne olmak zor, bu kadar küçükken başkasına bırakıp gitmek çok daha zor :çok üzgünüm:

merhaba kızlar nasılsınız bugün. bizim oğlanda ishal var afedersiniz hem katı yapıyo hem sıvı kakasını. dün 4 defa yaptı doldurdu bezini. dün akşam reflor verdim ishali için. bugün napıcak bakalım.

Geçmiş olsun canım, dr. mu verdi ilacı. Bizimki günde 4-5 sefer yapıyor bazen çok cıvık oluyor ama dr. ishal değil dedi. İshal olduğunu nasıl anlıcam bilmiyorum

Kara gün 11 ocak.eyvahedigeldismile
Bakıcıya güvenme olayı koca bir soru işareti ama kreş için çok küçük bence de. Eve de kamera sistemi kurmayı düşünüyorum. Bi de kayınvalidemin hergün gidip gelecek olması içimi rahatlatıyo -bi yandan da konuşmasıyla kadını kaçırır diye korkuyorum ya :1:
Senin annen Ankara'da değilmiydi. o bakmayacak mı

canım biliğim kadarıyla 1 yıl olmayabilirmiş adet. ben 8.ayda oldum. ama 6 ay süt verdim. emziren annelerde geç olabilir.
ben 10. aydayken oldum 2 aydırda düzensiz
offf kizlar ya bu oglan son 2 haftadir ne devam sütü nede normal süt içmek istiyor bir anda degisti biberonu gorur gormez kafa ceviriyor agzini kitliyor imkani yok iciremiyoruz zar zor gece susuzlugunu gidermek icin birazcik icirebiliyorum ve gun icinde illa bir kere biskuvili süt yapiyor kasikla yediriyorum ne yapacam bilemedim...bu durumdan sonra peynir ve yogurdu artirdim ama neden süt içmiyor bu cocuk?? birde anlamiyorum hani sütden mamadan tiskinmis olsa neden cici bebeli sütü yiyor? suluguna koyduk yine içmedi...bir öneriniz varmi basiniza geldimi ben cok çaresiz kaldim üzülüyorumda :gitme:
ahhh cnm bn oğlum 4 aylık olmasından itibaren çalışıyorum son bir aydır kesnlikle ne yaptıysam sağdığım anne sütünü içiremedim maalesef :(
maalesef cnm çalışan anne olmak çok ama çok zor ben 3 ay sonra işi bırakıcam kaynanam bakmıyor çünkü onun iöçin çok sevinçliyim oğluma ben bakıcam zemuszemus

saolun kizlar cvplar icin...süte nesquik koydum biraz onuda icmedi ama muzu portakali denemedim ...bardaktanda verdik onuda icmedi acaba bizim sorunumuz sivi icmek istememesimi sadece su iciyor zaten ben daha hic meyve suyu vermedim...

saolun kizlar cvplar icin...süte nesquik koydum biraz onuda icmedi ama muzu portakali denemedim ...bardaktanda verdik onuda icmedi acaba bizim sorunumuz sivi icmek istememesimi sadece su iciyor zaten ben daha hic meyve suyu vermedim...

canım bora 8 ay bir haftalıktı malesef emmeyi bıraktı...çok savaş verdim ama olmadı...devam sütü her markanın alıp denedm,pınarın bebek sütü var denedim,muzlu,bisküvli,hatta senin dediğin gibi nesquikli bile denedim olmadı...sadece 2 kere kustuğu zaman midesi boşken denemiştim o zaman almıştı...3 ay oldu kesinlikle içmiyor sevmiyor :( ben ara ara şansımı deniyorum ama sevmeyecek sanırım...dr calsium ihtiyacını yoğurt peynir ve muhallebden alıyor dedi...Allahtan yoğurdu çok seviyor,sevmediği yemekleri bile yoğurtla yedirebiliyorum...meyva suyu ek gıdaya geçtiğimizde seviyordu o da yok artık...ama meyva normal yiyor...bizimki de su delisi,hiç bir zaman hayır demez...geceleri su içmek için uyanıyor sadece kucağımda pışpışlıyorum uyuyor...
keşke içselerdi ama damak tadları böyle demek ki..

Back
X