• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

bende 7 ocakta başlıycam işe, bakıcı düşünüyorum ama hala ayarlayamadım, nasıl yapıcam bilmiyorum.

Zellddam sen bir yerde yaban mersininin idrar enfeksiyonuna iyi geldiğini yaazmıştın, biz kurusunu bulabildik malesef, şimdi ben bunu nasıl kullanabilirim, haşlıyımmı napıyım. Bir de yaş halde mersinde buunuyormuş sanırım, sen mersinlisin doğrumudur bu bilgi

Cranberry idrar yollari enfeksiyonuna iyi geliyor doktorlarda tavsiye ediyorlar cranberry juice.Kurusunu da haslayip suyunu icebilirsin bence hatta kendisinide ye:)ben cranberryli keke bayiliyorum sende kaynatip suyunu icip sonra tanelerini keke koyabilirsin:)herseyde midemi dusunuyorum cok kotuyum :)Ama eminim buyuk marketlerde satiliyordur suyu.

canım bora 8 ay bir haftalıktı malesef emmeyi bıraktı...çok savaş verdim ama olmadı...devam sütü her markanın alıp denedm,pınarın bebek sütü var denedim,muzlu,bisküvli,hatta senin dediğin gibi nesquikli bile denedim olmadı...sadece 2 kere kustuğu zaman midesi boşken denemiştim o zaman almıştı...3 ay oldu kesinlikle içmiyor sevmiyor :( ben ara ara şansımı deniyorum ama sevmeyecek sanırım...dr calsium ihtiyacını yoğurt peynir ve muhallebden alıyor dedi...Allahtan yoğurdu çok seviyor,sevmediği yemekleri bile yoğurtla yedirebiliyorum...meyva suyu ek gıdaya geçtiğimizde seviyordu o da yok artık...ama meyva normal yiyor...bizimki de su delisi,hiç bir zaman hayır demez...geceleri su içmek için uyanıyor sadece kucağımda pışpışlıyorum uyuyor...
keşke içselerdi ama damak tadları böyle demek ki..

varya canim senin oglanla benimkinin gelisimleri cok benziyor...ben artik gunde 1 defa biskuvili süt yapiyorum onu yiyor birde yogurdu cok veriyorum sade veya hazirlarindan. Bu cocugun sorunu süt ile degil bence sivi tüketimini sevmiyor...bugun doktoruna gidecez bakalim o ne diyecek...benim oglum masallah diyim yeme konusunda hic zorlamadi beni cok sukru dedigin gibi yogurdu peyniri seviyor...

Papatyalım aynı sorun bizde de var devam mamasını süper içen çocuk 2 aydır zor içiriyorum .. Geceleri bebe bisküvisyle veriyordum uyanıca biraz o zamn içiyodu şimdi sevineyim mi üzüleyim mi gecede kalkmıyor kalksada az içiyor uyuyor. o yüzden sabah çok aç kalktığı için kahvaltı ettirmeden ya devam sütü yada pınarın sütünü içine az bişey kahvaltı maması katıp biberonla veriyorum çok aç olduğu için alıyor.. Onun haricinde gündüz biberonla ne meyve suyu ne süt hiçbirşey içmiyor sudan nefret ederdi şimdi biraz biraz oda aşırı susayınca içiyor... sıvı şeyler almıyor çocuk iştahıda gitti iyice zaten ağzından püskürtüyo eski 5 aylıkken dolu dolu kasede içerdi çorbaları şimdi bitirmiyor :(( Allah tan yoğurt seviyor hergün veriyorum mutlaka 20 gündürde normal yoğurt vermeye başladım mayalamıyorum artık.. akşamlarıda biz yerken her yemeği veriyorum ne yersek alışsın diye..Çorbalarıda artık bizim içtiğimiziveriyorum

canim ne oluyo bu cocuklara ya anlamadim valla benim bildigim bebekler süt diye aglar bizimkiler istemiyor acaba hamisken cokmu kalsiyum tukettikde depolarimi doldu boshayallersmile seninki sabah acken iciyormus ya benimki biberonu gordugu an geri cekiliyor eliyle itiyor sanki düsmani gormen lazim o yuzden gunduz hic biberonla iciremiyorum gece kendim uyanip veriyorum biberonu ozaman iciyor ama eskisi gibi hic degil onceden 140a yakin iciyorsa simdi 50-60ml iciyor onada sukur...acaba diyorum gecici bir dönemmi degilse cok uzulecegim biliyorum mafoldumben

Cranberry idrar yollari enfeksiyonuna iyi geliyor doktorlarda tavsiye ediyorlar cranberry juice.Kurusunu da haslayip suyunu icebilirsin bence hatta kendisinide ye:)ben cranberryli keke bayiliyorum sende kaynatip suyunu icip sonra tanelerini keke koyabilirsin:)herseyde midemi dusunuyorum cok kotuyum :)Ama eminim buyuk marketlerde satiliyordur suyu.

zencefinecim
blueberry / cranberry ikisi de yabanmersini olarak geciyor,bir internet sitesi buldum turkiyede hemde organikmis

Elite Naturel Organik Yaban Mersini Suyu 250ml

agzim sulandi ben de cranberry muffini cok severimm nutellacim :))

varya canim senin oglanla benimkinin gelisimleri cok benziyor...ben artik gunde 1 defa biskuvili süt yapiyorum onu yiyor birde yogurdu cok veriyorum sade veya hazirlarindan. Bu cocugun sorunu süt ile degil bence sivi tüketimini sevmiyor...bugun doktoruna gidecez bakalim o ne diyecek...benim oglum masallah diyim yeme konusunda hic zorlamadi beni cok sukru dedigin gibi yogurdu peyniri seviyor...

emziriyomusun kestin mi ,ben nasil kesecegimi dusunuyorum,buyudukce sanki daha cok duskunlesiyor memeye :(((

yaptığım araştırmada blueberry=mavi yemiş, likapa demekmiş, zelldacım illaki blueberrymi gerekiyor. lakin ülkemizde satılan yaban mersini blueberry değil, cranberrymiş ama açıklamalarda buda idrar yollarına iyi gelliyormuş. Aybike ithal ürün ise gerçek blueberry olma ihtimali yüksek haftasonu gidiyim carrfourra. eşimde cranberry almış oldu ne yazıkki

farketmez canimcim ikiside yabanmersini olarak geciyor.Cranberry daha iyi gelir onu icin ama biraz eksimsi bogazini yakabilir o yuzden suyla karistir biraz istersen,acayip bogazimi yakiyor cranberry benim her ictigimde.

ayrica ben yabanmersinini hic gormemistim turkiyede buraya gelince tanismis olduk kendileriyle cunku suyu cok tuketiliyor.Ben mersinliyim ama mersinde hic yemedim de gormedim de.

Cranberry daha iyi dedigim gibi.

günaydınn
Miraç grip oldu sümükleri akıo ilk defa ateşlendi
bugun bize doktor yolu görüküyo :(

saol canım, kurusunu bulduk, zelldamda onayladı:) artık kaynatıp kuzuma içiriyim. Bu arada midemi dedin, pardonda nickini görünce bende dolapta duran o şirin kavanozu hatırlattın ve ben şimdi bu mesajdan sonra kavanoza yumuluyorum. Cık cık cık bak insanın iştahını kabartan bir nick seçmişsin, zaten tombiğim daha da yoldan çıkaracan

biz orta kulak iltihabı olmuşuz :( büsürü ilaç verdi nasıl içircem bilmem

Hasta bebeklere şifalar diliyorum..GEçmişler olsun.
Yiğit'te dün gece çok huysuzdu..yarım ölçek calpol verdim yatırmadan,ama gece yine ateşi vardı.biraz üstünü incelttim düştü şükür..5.dişi geldi epey harelde 6.da hemen geliyo arkasından..Ayh daha çok varrr,inş.kolay gelirler..

geçmiş olsun miraç kuzusuna geçen hafta anne kız bizde orta kulaktan yattık
ekim kızları erkeklere göre daha tembel bide kızlar önen derler:)
kızlar dişsiz biz hala 2 deyiz

bizimde 5. dişimiz geliyor bu defa gercekten zorlanarak cıkıyor sanırım ilk dortdunu hiç anlamamıstı uykusuzuz kac gundur surekli uyanıyor huysuzlanıyor yemekleri red ediyor :(( atesi vardı 2 once
azcık ucu gorundu bugun gercekten daha cok dişi var Rabbim saglık versin inş.

çok zor naloşum diş çıkarma yaa...bizimde ilk dişler rahattı ama 5 ve 6 çok zor oldu...şimdi 6. çıkıyor...yakında azılar çıkacakmış,allta yine gelecekler varmış offf offf....

Back
X