Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 7 ocakta başlıycam işe, bakıcı düşünüyorum ama hala ayarlayamadım, nasıl yapıcam bilmiyorum.
Zellddam sen bir yerde yaban mersininin idrar enfeksiyonuna iyi geldiğini yaazmıştın, biz kurusunu bulabildik malesef, şimdi ben bunu nasıl kullanabilirim, haşlıyımmı napıyım. Bir de yaş halde mersinde buunuyormuş sanırım, sen mersinlisin doğrumudur bu bilgi
canım bora 8 ay bir haftalıktı malesef emmeyi bıraktı...çok savaş verdim ama olmadı...devam sütü her markanın alıp denedm,pınarın bebek sütü var denedim,muzlu,bisküvli,hatta senin dediğin gibi nesquikli bile denedim olmadı...sadece 2 kere kustuğu zaman midesi boşken denemiştim o zaman almıştı...3 ay oldu kesinlikle içmiyor sevmiyorben ara ara şansımı deniyorum ama sevmeyecek sanırım...dr calsium ihtiyacını yoğurt peynir ve muhallebden alıyor dedi...Allahtan yoğurdu çok seviyor,sevmediği yemekleri bile yoğurtla yedirebiliyorum...meyva suyu ek gıdaya geçtiğimizde seviyordu o da yok artık...ama meyva normal yiyor...bizimki de su delisi,hiç bir zaman hayır demez...geceleri su içmek için uyanıyor sadece kucağımda pışpışlıyorum uyuyor...
keşke içselerdi ama damak tadları böyle demek ki..
Papatyalım aynı sorun bizde de var devam mamasını süper içen çocuk 2 aydır zor içiriyorum .. Geceleri bebe bisküvisyle veriyordum uyanıca biraz o zamn içiyodu şimdi sevineyim mi üzüleyim mi gecede kalkmıyor kalksada az içiyor uyuyor. o yüzden sabah çok aç kalktığı için kahvaltı ettirmeden ya devam sütü yada pınarın sütünü içine az bişey kahvaltı maması katıp biberonla veriyorum çok aç olduğu için alıyor.. Onun haricinde gündüz biberonla ne meyve suyu ne süt hiçbirşey içmiyor sudan nefret ederdi şimdi biraz biraz oda aşırı susayınca içiyor... sıvı şeyler almıyor çocuk iştahıda gitti iyice zaten ağzından püskürtüyo eski 5 aylıkken dolu dolu kasede içerdi çorbaları şimdi bitirmiyor( Allah tan yoğurt seviyor hergün veriyorum mutlaka 20 gündürde normal yoğurt vermeye başladım mayalamıyorum artık.. akşamlarıda biz yerken her yemeği veriyorum ne yersek alışsın diye..Çorbalarıda artık bizim içtiğimiziveriyorum
oyy kızlar eşim grip oldu ve bana da geçti...burnum fırt fırt akıyor...boraya geçirmeyiz inşallah...
Cranberry idrar yollari enfeksiyonuna iyi geliyor doktorlarda tavsiye ediyorlar cranberry juice.Kurusunu da haslayip suyunu icebilirsin bence hatta kendisinide ye:)ben cranberryli keke bayiliyorum sende kaynatip suyunu icip sonra tanelerini keke koyabilirsin:)herseyde midemi dusunuyorum cok kotuyum :)Ama eminim buyuk marketlerde satiliyordur suyu.
varya canim senin oglanla benimkinin gelisimleri cok benziyor...ben artik gunde 1 defa biskuvili süt yapiyorum onu yiyor birde yogurdu cok veriyorum sade veya hazirlarindan. Bu cocugun sorunu süt ile degil bence sivi tüketimini sevmiyor...bugun doktoruna gidecez bakalim o ne diyecek...benim oglum masallah diyim yeme konusunda hic zorlamadi beni cok sukru dedigin gibi yogurdu peyniri seviyor...
yaptığım araştırmada blueberry=mavi yemiş, likapa demekmiş, zelldacım illaki blueberrymi gerekiyor. lakin ülkemizde satılan yaban mersini blueberry değil, cranberrymiş ama açıklamalarda buda idrar yollarına iyi gelliyormuş. Aybike ithal ürün ise gerçek blueberry olma ihtimali yüksek haftasonu gidiyim carrfourra. eşimde cranberry almış oldu ne yazıkki
Anne olmak zor, bu kadar küçükken başkasına bırakıp gitmek çok daha zor :çok üzgünüm:
kesinlikleeee. Allahıma emanet artıkkk :1no2:
Cranberry idrar yollari enfeksiyonuna iyi geliyor doktorlarda tavsiye ediyorlar cranberry juice.Kurusunu da haslayip suyunu icebilirsin bence hatta kendisinide ye:)ben cranberryli keke bayiliyorum sende kaynatip suyunu icip sonra tanelerini keke koyabilirsin:)herseyde midemi dusunuyorum cok kotuyum :)Ama eminim buyuk marketlerde satiliyordur suyu.