uzulme uzum ye canim yanliz degilsin :)) ceylinin de 2 disi 4 olmadi :))geçmiş olsun miraç kuzusuna geçen hafta anne kız bizde orta kulaktan yattık
ekim kızları erkeklere göre daha tembel bide kızlar önen derler:)
kızlar dişsiz biz hala 2 deyiz
ama ust disinin birini gordum patladi patlayacak,sismis kuzucugumun disi.cok da huysuz ama bu kez atesimiz yok ck sukur.:Saruboceq:
sutu nasil veriyosun sen ,icine meyve suyu katiyomusun,gerci kesin her yolu denemissindir ama sorayim dedim.Ben de danone aldim yemedi tadini begenmedi hepsini ben yedim cok severim de :))ne emzirmesi bizimkisi 6 ay zor emdi ne cektim en son pompayla sagiyordum oyle iciyordu zaten hep bu tür sorun yasadik biz oglumla ne emmek istedi ne süt içmeyi istiyor garip bir cocuk :ecrin_bebek: ama bugun doktoruna gittik soyledim süt icmiyor diye dediki gunde 2 tane minigo ( danone) gibi yogurt yerse gerci aslinda peynirmis iste ihtiyaci olan kalsiyumu alir dedi...birde bazi bebeklerde bir dönem sütten uzaklasma goruyoruz sonra tekrar icmeye baslar onemli degil dedi icim rahatladi azda olsa...senin memeyi biraktirma isin zor olur tamam ama ne guzel kizin faydalansin anne sütünden ben senin yerinde olsam 2 yil emzirirdim birak emsin sonra dusunuruz hep beraber nasil biraktiracagimiza saglikli olsun benim gelinim zemuszemus