• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

CADIARZU acaba neden oluyor ki bu yaa...o cıglık attıkca içim parçalandı inan..bir de bu aralar bizim ki babalar günü kşibine taktı tam tiryakisi oldu sürekli pc nin yanına gidip sarkı söylüyor ac diye yırtıyor bi tarafına artık bıktık aynı seyi defalarca dinlemekten ama o bıkmıyor sürekli acın istiyor:((((akannehirakannehirakannehir

selduşcum..çok üzüldüm okurken geçmiş olsun...bu ayki kontrolümüzde dr. beni uyardı..gece ağlayarak uyanabilir,hatta ağlarken seni bile tanımayabilir dedi..korkma hastalık belirtisi değil,sadece rüya, hatta kabus görmeye başlıyor artık dedi..gün içinde görüp duyduklarından etkilenir,mesela bugün beni gördü ağladı,gece ağlayarak uyanabilir dedi..tv çok izletmemek gerkiyomuş ya da tanımadığı kişierden oluşan kalabalıklar da etkiliyomuş kuzuları..için rahat olsun..en ii sakinleştirme metodu emzirmek ya da dışarı çıkarıp dolaştırmakmış..hoş gecenin bi vakti nasıl olcaksa o iş:sm_confused:

evet kızlar ben de bu aralar farkediyorum.. geceleri nil uyurken gündüz çıkardığı seselri çıkartıyo....
seldacım ahberlerini bekliyorum....

evet kızlar ben de bu aralar farkediyorum.. geceleri nil uyurken gündüz çıkardığı seselri çıkartıyo....

evet , ceylin de sayikliyor bagiriyor geceleri arada,guluyorum hosuma gidiyor konusuyor diye :)))

yok ya gulnur benim gordugum normal oyuncak kuzuymus bugun gittim baktim,ordakilere sordum bilemediler,sanirim sadece online satislari var.Neyse alanlarin yorumlarini okurken oyuncagin yerine bu sesleri cd olarak dinletenler varmis,okyanustaki dalga seslerinin oldugu web sitesini vermisler,bir dinletin gece uyurken veya arabada yolculuk ederken belki ise yarar.

Pleasure Point Breakwater Waves Ambient

Simdi ceylin uyudu ben ona yarin dinletecem bakalim arabada belki aglamaz,araba yolculugunu hic sevmiyor hep agliyor.

selam kızlar geçmişi okumadım hasta bebek ve annelerimiz varsa şimdiden allah şifa versin yaramaz miniklerede muck yaptım kızçemde hiç durmuyo çünkü hehe

kızlar bu ilk adım ayakkabılarını evde giydirmiyorsunuz degilmi? evde çorapla gezmeleri gerekiyormuş ayak saglıgı için , bende adidas aldım arasa ayakkabısını zaten haftada bir bazen 2 kez giyiniyor

canım nilin de adidaları var ama... bu ilk adımları daha ortopedik gibi geliyo... adidalarla da iyi yürüyo ama çok sağlıklı gibi gelmiyo bana...

kızlar ayakkabı konusunda güzelliğe bakmayı tam ortapedik deri ve ikiye katlananları tercih edin. valla oğlumda hep giydirdim şimdi zeynep ede giydiriyorum marka isterseniz TODDLER bebek ayakkabısında çok iyi çok kaliteli

kızlar ayakkabı konusunda güzelliğe bakmayı tam ortapedik deri ve ikiye katlananları tercih edin. valla oğlumda hep giydirdim şimdi zeynep ede giydiriyorum marka isterseniz TODDLER bebek ayakkabısında çok iyi çok kaliteli

markalar 2 ye çıktı... öenerin için teşekkğrler canım... bi araştırmak lazım... yani açıkçası ben hem sağlıklı olsun hem de şık olsun istiyorum bu ikisini bir arada yapan bi marka vardır elbet:)))))

markalar 2 ye çıktı... öenerin için teşekkğrler canım... bi araştırmak lazım... yani açıkçası ben hem sağlıklı olsun hem de şık olsun istiyorum bu ikisini bir arada yapan bi marka vardır elbet:)))))

yeni yürüyen bebekler için ortopedi dr ları spor ayakkabıyı pek önermiyor cnm bak aben sana bi model önereyimhttp://www.bebekmarket.com/magaza/product_info.php/products_id/5617

yaahu niye ortepedik ayakkabı oluyorsunuz, ortopedik ayakkabı ayağında sorun olana verilir. Arkadaşlar dünyalarca para dökmeyede gerek yok, markayada. Ortadan ikiye katlancak, bileği saracak altı kaymaz ayakkabı. Araştırın bakın ortopedik ayakkabı her yaş için ayağında ortopedik sorunu olanlara verilen ayakkabıdır.nokta.

ortapedik diyerek ayağının boşluklarını kapatması anlamında dedik canım.. düz tabanlı bi ayakkabıda kuzularımız rahat yürüyemez mutlaka içinde ayağının iç kısmının geldiği yerde bir yükselti olması gerekiyormuş dende açısından. ayak problemi olanlar tabiki farklı onlarınki özel yapılıyor onada tam ortapaedik diyorlar bana da dr söyledi bende paylaştım...

vallahi benim kızım, izmrli arkadaşlar bilir ayağına doğru dürüst ayakkabı giymedi, giydikleride o bebek ayakkabıları, daha hala şu an ayağı çıplak. Ve herşeyi ve hatta yürüme öncesini böle geliştirdi. Şimdi yer dümdüzken bu çocuk yürüyebiliyorsa, tümsekli ayakkabıya ne gerek var. Bizim doktorumuz ortopedi dernediğinin çıkardığı ve yeni basım bir dergiyi önümüze koydu.Dernekte etkin bir bayanın bir makalesi vardı. Çok net hatırlıyorum okuduklarımı. ! yaşına kadar çocuklara kati suretle ayakkabı giydirilmemesi gerekiyor diye. Ortopedik ayakkabı tanımlamasıda aynen benim yaptığımdı. alınabilecek en güzel ayakkabı yukarda tanımlamasını yaptığım ayakkabıdır. Yapılan araştırmalarda dünyada ayak problemi çekmeyen(düz taban(ki bu genelde ırsi), taban çökmesi vb) yaşaman iki ırk var biri hintliler diğeri afrikalılar, sanırım anlatabilmişimdir. Yazdıklarımı bireysel olarak çekmesin kimsede üstüne.

evet dedigim gibi kızlar bebekler mümkün oldugunca ayakkabı giyinmemeliler zaten arada bi dışarda yürüdükleri zaman giyinmeliler o zaman bu kadar detaya gerek yok önümüz kış sokaklarda gezecek degiller

uzulme uzum ye canim yanliz degilsin :)) ceylinin de 2 disi 4 olmadi :))
ama ust disinin birini gordum patladi patlayacak,sismis kuzucugumun disi.cok da huysuz ama bu kez atesimiz yok ck sukur.:Saruboceq:

sutu nasil veriyosun sen ,icine meyve suyu katiyomusun,gerci kesin her yolu denemissindir ama sorayim dedim.Ben de danone aldim yemedi tadini begenmedi hepsini ben yedim cok severim de :))

evet canim her yolu denedik esimle ama istemiyor sütü sadece gece uykuya cok dalmis olacak ozaman iste 200ml yakin iciyor. diger ögunler haricinde 2 minigo ve birde cicibebeli sut yediriyorum ondan sonrada gece icitigi sut...insallah yeterli oluyordur...

ayrica yedigin danoneler yarasin yede buyu kiz :) bende eymenin yemedigi artiklari yiyorum bu gidisle kilolara merhaba diyecez gibi eyvahedigeldismile

Back
X