2009 Ekim Anneleri

Ayyy sıkılmıyım bari o zaman demek bu ekim bebeklerinin hepsi böyleee yandık ki ne yandık ozmn kaydirigubbakcemile3
Bu arada yaaa kızlarrr aranızda hala adet olmayan varmı bende hala tık yok 12 gün sonraa kuzu yaşına girecek yılı geçiripde gidicem doktoraa ama ne biliimmm stres yaptım iicene hala emziriyorum gündüz kaymak niyetine gece full vaziyettee zaten benim kuzu memeden başka yerde sakinleşmiyooo CADIARZU

ben 2 aydır oluyorum ama dr. 1 yaşına kadar olmaman normal demişti...
bizimkide hala gece full gündüz aralıklarla emiyo :S bıraktırmak istiyorum diğer gıdaları yemesi için ama nasıı olcak bilemiyorumkafamçokkarıştı

ben yanlış hatıramıyosam 3 ay falan olmadım ama sters yapmıştım.. eğer sıkıntı yapıyora bi dr görün...
Bora doğduğunda da ağlak bir bebekti ama kucakta olsun kim alırsa alsın susardı şimdi bana hiç rahat vermiyor iş yaptırmıyor makina açınca ağlıyo korkuyo uyurken zaten açamıyorum :) .. Kimse de durmuyo iki dk mutfağa gideyim peşimden nasıl ağlıyor başkası alırsa 2 kat fazla ağlıyor bi babasında duruyo gelince hoş o varkende yine takip altındayım ben nereye gidersem o oraya

ben yanlış hatıramıyosam 3 ay falan olmadım ama sters yapmıştım.. eğer sıkıntı yapıyora bi dr görün...
Bora doğduğunda da ağlak bir bebekti ama kucakta olsun kim alırsa alsın susardı şimdi bana hiç rahat vermiyor iş yaptırmıyor makina açınca ağlıyo korkuyo uyurken zaten açamıyorum :) .. Kimse de durmuyo iki dk mutfağa gideyim peşimden nasıl ağlıyor başkası alırsa 2 kat fazla ağlıyor bi babasında duruyo gelince hoş o varkende yine takip altındayım ben nereye gidersem o oraya

acaba boralar mı böyle =)) birebir bizi anlatmışsın canım yaa ne eksik ne fazla :bbo:

:)) resimde durdukları gibi durmuyorlar kızlarla buluşuyoruz esra, gözde vs.. dolaşıyorum onlarda şahit lakabıda benim sülüğüm :D

ben de koala diyorum yapışık ikiz gibi geziyoruz hehe...geçen komşular geldi oturmaya inanırmısın ki eminim inanırsın bora bir bacağıma sarılmıştı ve ben de sigara böreği sarıyordum :S
bizim çocukların zorluk derecesi yüksek demek ki:roflol:

inanırım tabi ki çünkü bizim Bora da yürümüyo ama emekliyooo sonra paçalarımdan tutuyo bu arada ben eşofman düşmesin diye çaba evde :)) sonra tırmanıyo bacağımdan tutunuyo :)

hehe =)) benimki yürüse ne fark ediyor ki anılcım...oğlan gene aynı =)) ben nereye o oraya bir şey değişmedi yani :emir_bebek: acaba biz de pantalon askısı mı taksak =)))

bizde de tam tersi diş çıkarma yada bi sıkıntısı olmadığı sürece nil hiç kucakta durmak istemiyo... gerçi bebekken hiç almamaya özen gösterdim belki onun etkisi olabilir... ama peşimden gelme durumu nilde de var...beni giderken görmezse o kadar güzel oyalanıyoki oyuncaklarla ama görürse zıpkın gibi yanımda bitiyo...

canım keşke oyalansa :( ne yaptıysam olmadı...illa benim görüş alanında olmam lazım...mutfak ve salon çok yakın...eğer salonda o oynarken mutfağa geçtiysem mutlaka koridora ağlayarak geliyor yanıma :( nasıl yeneceğiz bilmiyorum...ama şu da bir gerçek ben bebekken çok kucağımda taşıdım...

canm kızımda aynıydı hala aynı hemen ağlıo ben mutfağa gidince koridorda yırtıyodu kendini ama bıraktım ağladı gel annecim ben burdayım falan dedim yeni yeni alışıoz benim kızımda elektrik süpürgesi tutarken ağlıo çok zorlanıyorummm

bircancım inşallah biz de aşarız ama ben hadi bir müddet ağlasın dersem kendini geriye atıyor sıpa :( kafasını vuruyor bu seferde...darısı başımıza inşallah...

canım keşke oyalansa :( ne yaptıysam olmadı...illa benim görüş alanında olmam lazım...mutfak ve salon çok yakın...eğer salonda o oynarken mutfağa geçtiysem mutlaka koridora ağlayarak geliyor yanıma :( nasıl yeneceğiz bilmiyorum...ama şu da bir gerçek ben bebekken çok kucağımda taşıdım...

umarım atlatırsınız kolaylıkla... ben nil oynarken bazen çağırıyorum nil gel annem seveyims eni biraz diyorum koşa koşa geliyo bi sarılmaca koklaşmaca hemen yere doğru atmaya çalışıyo kendini...

umarım atlatırsınız kolaylıkla... ben nil oynarken bazen çağırıyorum nil gel annem seveyims eni biraz diyorum koşa koşa geliyo bi sarılmaca koklaşmaca hemen yere doğru atmaya çalışıyo kendini...

ben de tam tersi ondan kaçıyorum kaydirigubbakcemile3 kucakta olur olmaz başlıyor saçımı başımı yolmaya bir aşk görmelisin :asigim: haşin oğluşum =))

Giderken kaçıyorum görmesin diye 2 dk oyuncaklara bakıyo ben etrafınamıyım diye araştırıyo sonra ağlayarak oda oda geziyo :) yanındayken oynuyo oynuyo arada yanıma geliyo bakıyo agucuk mugu gidiyor Bora mın tek derdi yanında olcam 24 saat hiç bi odaya gitmicem :)) onun haricinde yaramaz bi çocuk sayılmayız tek derdi ben

:))))))) :sm_cool:
:utangac:

selam kizlar gelin kaynatalim :)
nurefsancım ben senin geldiğin saatte uyumuşum yahu :ecrin_bebek: gündüz uğra kaynatalım canımcıma.s.

Giderken kaçıyorum görmesin diye 2 dk oyuncaklara bakıyo ben etrafınamıyım diye araştırıyo sonra ağlayarak oda oda geziyo :) yanındayken oynuyo oynuyo arada yanıma geliyo bakıyo agucuk mugu gidiyor Bora mın tek derdi yanında olcam 24 saat hiç bi odaya gitmicem :)) onun haricinde yaramaz bi çocuk sayılmayız tek derdi ben

ya bu kadar olur kesinlikle bizim bora =)) aynı odadayken sırnaşıyor sonra tekrar oyuncaklara...ama ola ki başka yere geçersem kıyamet kopuyorakannehir

Back
X