• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

Dün geldim yaaa cnm 3 aydır yoktum evdeee topla topla bitmedii yawww hala da bi sürü iş var üstelik kuzuda çok yardımcı oluyo diyemicem ben topluyom arkamı dönüyom dağıtmış 4 defa giysileri katlayıp yerleştirdim dolaba...dediğin gibi babayla bile bende olmadan durmuyoo illa yanında olacam kucak çok yok ama beni görcek

Dün geldim yaaa cnm 3 aydır yoktum evdeee topla topla bitmedii yawww hala da bi sürü iş var üstelik kuzuda çok yardımcı oluyo diyemicem ben topluyom arkamı dönüyom dağıtmış 4 defa giysileri katlayıp yerleştirdim dolaba...dediğin gibi babayla bile bende olmadan durmuyoo illa yanında olacam kucak çok yok ama beni görcek
oyy doğru senin bir sürü iş vardır şimdi... Allah kolaylık versin canımcım:teselli:
günaydın bacularım
bacumm sana da günaydınopuyorumnanaktan
günaydın kızlarzemuszemus

günaydın canımcımopuyorumnanaktan

bende bu konuya parmak atmak istiyodum cnm iyi getirdin aklıma :) bende vermedim daha veren varmı acep?

parmak atmak yerine bassaydın daha mı ii olurdu yafrum hı sırnaşık şey naniknanik naniknanik

kızlar 1 yaşından sonra diyorlar yaa bekliyorum bakalım...nasıl yedircem acaba...rendeleyip mi vereceğiz beyazı ?

ben wermedim henüz..ay ben sewmiyorum ya çocuuada wermedim ondan..aklıma bile gelmedi:)

parmak atmak yerine bassaydın daha mı ii olurdu yafrum hı sırnaşık şey naniknanik naniknanik

çok saf duygularla yazmıştım ben:1closedeyes: senin için fesat kızımlülülülülülü

kızlar 1 yaşından sonra diyorlar yaa bekliyorum bakalım...nasıl yedircem acaba...rendeleyip mi vereceğiz beyazı ?

küçük parçalar halinde veririm diyodum ben...
rendede mantıklı gibi ...

ben wermedim henüz..ay ben sewmiyorum ya çocuuada wermedim ondan..aklıma bile gelmedi:)

sen anca pofidik pofidik poğçayı düşün lülülülülülü

çok saf duygularla yazmıştım ben:1closedeyes: senin için fesat kızımlülülülülülü

bende bişiy demedim ki halk dilinde sıkça kullanılan bi deyimi yannış yazmışsın düzelttim tööbee..asıl fesat kim acabaa :1shok: naniknanik naniknanik :1:

sen anca pofidik pofidik poğçayı düşün lülülülülülü

suss canımı çektirme diyetteyim..kaydirigubbakcemile3 hiç bitmeyen bi diyetim warya yine başladım sırnaşık şey

ben bıldırcın yumurtasına geçmeyi düşünüyom çok zengin vitamine sahip oldugundan yediren varmı kızlar

Ağır olmazmı ki kuşum bıldırcın yumurtası çok kuvvetli die biliyom ben bi sorsan doktora bence

11aylık bebekler alıyomuşta ondan dedim bizde başlasakmı doktora buhafta gidicez 2gün sonra 13aylık oluyoz su çiçegi aşımız var korktugum aşı ogün sorayım ozaman sizede bilgi veririmhem balım

Ya bak bi konu daha bu aşı meselesi noolcak
bize sağlık ocağı 18 inde 5 li karma için gün verdi
ama 1-2 yaş arası paralı aşılar vardı sanırsam doktora gidince sorıyım bari
çiçek aşısı 13 ayda mı yapılıoodu

Back
X