Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım olsun buradan da görüşürüz ama paşanın resimlerini eksik etme bizden,özletme kuzuyu...:ecrin_bebek:
tşkk kızlar..
zencefine 2 dr göründüm önceki şikayetlerimide anlattım oda büyük ihtimal alerjik dedi ve o da alerjik ilaçlar yazdı eski dr na yine gittim aynı şeyleri yazınca.. şöyle biraz zaman geçsinde süreyya paşa göğüs hastalıklarına götürmeyi düşünüyorum araştırma
Bu arada ben 1 yaş sütleri varya onlara başladım aptamil juniorda aldım .. Evde acil süt bulunmazsa herhangi pastörize sütüde veriyorum.. Düşünüyorum eskiden süt olmayınca ne ver,yolarmış hemde inekten sağdıkları gibi içiyomuşuz ya..
Geçmiş olsun Boracığım yaa umarım geçici bi alerjik reaksiyondur..Yaa benim kızım çok azgın oldu yaa hiçbişey yapamıyorum sürekli ayağımda dibimdee dün 3 defa denedim Borama geçmiş olsun die yazdırmadı ki sıpaaa laptopun bütün tuşlarına basıyooo hiçbişey içemiyorum
Zeynoma da geçmiş olsun dişdir o büyük ihtimal bizimde dün gecemiz felaketti gece 3 de bi başladık 6 ya kadar anca uyuduk çok gazı vardı kuzumun bide alt 3 üst 4 olmak üzere 7 dişimiz var ama sanırım üstten 5. de geliyo o da köpek dişi sanırım zor çıkarmış...