Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım...doğum gününüz kutlu olsun...Bu arada bugün oğlumun doğum günü.Bütün yaşlarını dolduran bebişleri kutlarım.sağlık mutluluk dolu yıllar hepsninin olsun.Allah hepsini nazarlardan korusun
dogum günün kutlu olsun.
arzu bizimde cok zor bu aralar arkalar daha erken cıkıcak gibi duruyor dedi doktor. bakalım gercekten ögle mi olucak. bu ara her yemekden önce jel sürüyorum rahatlasın diye
bugün doğan tüm ekim bebeklerinin doğum günleri kutlu olsun sağlıcakla ....
kızlar bu diş jeli amerikada kullanımı yasaklanmış arkadşımın görümcesi amerika diş hekimi.bunu sakın kullanmayın dedi...bir de zaten tedavi edecek özelliği yokmuş sadece anlık rahatlama sağlıyormuş onun yerine günde 3 ölçeğe kadar ibu..n kullanabilirsiniz dedi
hasta bebişlerin hepsine geçmiş olsun acil şifalar hepsine...
deniz bebiş senin de doğum günün kutlu olsun nice mutlu ve sağlıklı senelere...buketcim aşıyı illa aynı gün yaptırman gerekmiyormuş bir kaç gün sonra da yaptırabiliyormuşsun...
ececim jel ben çok az sürdüm bu zamana kadar...ama zaten en fazla günde 3-4 kere sürülebiliyor diye biliyorum...gece çok ağlarsa arada bir sürüyordum...ben bu kadar kullanımdan birşey olabilceğini sanmıyorum...
bişey olmaz.Bize sağlık ocağında doğumgününde yapmayalım geçsin öyle yapalım dediler. 1 haftadan bişey olmaz zanlımca kendileri bana birkaç gün sonrasında gün verdiler.