• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

merhaba kızlar hasta meleklere çok geçmiş olsun allah şifa versin dogum günü olan kuzularında allah ömürlerini uzunn kılsın saglıkla mutlu olsunlar hep bizde çok şükür atlattık düzeldik saglıgımıza kavuştuk yarın su çiçegi aşımız var kızlar

selam canım erken değilmi su çiçeği için?
Bana 15 aylıkken yapılabilir denildi

kızlar zeyneb ada sol ayagını çok içeri basıyo ayakkabı giydiginde facede konuyu tartıştık arkadaşların bazılarıyla ama sizdede olan varmıı böyle

benim oğlumda ilk yürümeye başladığında yapıyordu yada ben elinden tutup yürütürken ama şimdi azaldı.ilk adım ayakkabıyla yürütüyorum hep ayağı alışsın diye.
ev içindede pappa marka ev ayakkabısı var anatomic onlardan dene bakalımbilmiyorumkismile

selam canım erken değilmi su çiçeği için?
Bana 15 aylıkken yapılabilir denildi

as. cnm bnm doktorumuz 13.ayda yaptır dedi saglık ocagıda aradı 13. ayda su çiçegi aşınız var dedi yaptırdık cnm 18.ayda aşı olması lazım bide ben öyle biliyom martta diger aşımız özelleri zaten doktor söylüyo

benim oğlumda ilk yürümeye başladığında yapıyordu yada ben elinden tutup yürütürken ama şimdi azaldı.ilk adım ayakkabıyla yürütüyorum hep ayağı alışsın diye.
ev içindede pappa marka ev ayakkabısı var anatomic onlardan dene bakalımbilmiyorumkismile

onla denedim yapmadı cnm chicconun anatomik almıştım bende ama onuda giymek istemiyo biraz agır die[ bagcıklarını açıyo sürekli çıkarıyo ayagından pandufla gezerken hele tamamen yamuk basıyo sol ayagı yumuşak altlı panduflardan/COLOR]

as. cnm bnm doktorumuz 13.ayda yaptır dedi saglık ocagıda aradı 13. ayda su çiçegi aşınız var dedi yaptırdık cnm 18.ayda aşı olması lazım bide ben öyle biliyom martta diger aşımız özelleri zaten doktor söylüyo

ben su çiçeğini tekrar sorayım en garantisi.
bu arada 18 aylıkken vurulan var evet birde ben hepatit varmış onu bilmiyorum .özelmiş sanırım senin bilgin varmı?

onla denedim yapmadı cnm chicconun anatomik almıştım bende ama onuda giymek istemiyo biraz agır die[ bagcıklarını açıyo sürekli çıkarıyo ayagından pandufla gezerken hele tamamen yamuk basıyo sol ayagı yumuşak altlı panduflardan/COLOR]

canım çocuk doktorunuzla ortaklaşa ortopedi doktoruna danışın o zaman ilk adımlar önemli.nasıl alışırsa öle olur.bence aksatma.doruk ta sağ ayağını içine basıyordu biraz düzeldi.ama bende kafaya takmıyor değilim.

musyas canım çıkmam gerek sonra yine görüşürüz doruk uyandı .

tamam cnm bnm saol 18.aydakini saglık ocagı yapcakmış cnm yazdı onu kartına ama özellerde varmış ayı geldiginde hangileri söyleriz dedi en iyisi büyük bebekleri olan annelere danışmak yaptırmışlardır onlar

yasemin saol cnm..içe basma olayını da sor bi doktora belki bişiy tawsiye eder..

herkese günaydıııınn....ya sırf şili deki madencilerin cıkarılıslarını izlemek için ssabahın 6sından beridir ayaktayım.:))) valla cook heyecanlı bir bekleyiş yaa ..2 bucuk saate sadece 3 tane cıkarıldı..diğer 30 tanesinin ALLAH yardımcısı olsun...

Amin selduş....

sonunda aylardır beklediğim gün geldi.....benim canımıniçi de artık 1 yaşında...gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum...geçen yıl tam bu saatlerde onu koynuma vermişlerdi...minicik bedeninin kokusu hala burnumda..ne çabuk büyüdün sen kuzum,şimdi kucağıma sığmıyorsun...

sonunda aylardır beklediğim gün geldi.....benim canımıniçi de artık 1 yaşında...gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum...geçen yıl tam bu saatlerde onu koynuma vermişlerdi...minicik bedeninin kokusu hala burnumda..ne çabuk büyüdün sen kuzum,şimdi kucağıma sığmıyorsun...

iyi ki doğdun güzel prenses nice uzun yaşların olsun inallah hayatta hep yüüzün gülsün:3:

yasemin uzun zamandır karşılaşmıyoruz nasılsın bende kızımı şimdi uyuttum bi bakayım dedim evde usta var e tabii ses de var kuzumun uyanması an meselesi şöyle bi bakıp kaçıcam... iyisindir inş.

yasemin uzun zamandır karşılaşmıyoruz nasılsın bende kızımı şimdi uyuttum bi bakayım dedim evde usta var e tabii ses de var kuzumun uyanması an meselesi şöyle bi bakıp kaçıcam... iyisindir inş.

evet canım özledim valla faceden burayı açmayı unutuyorum bazen sen nasılsın bebişin nasıl
hayırdır ne ustası var evde :)

Back
X