Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nurefsann nasılsın kızın nasıl maşallah resimde çok tatlı gözüküyor yürümeye başladımı??
ahhh cnm sorma 2 hafta önce 10 adıma kadar atıyordu sonra ne olduysa bıraktı yürümeyi emeklemeye başladı iki gündür yine 3-5 adım atıyo ama korkup oturuyor.
bizimki bağrınca bana bağrıovuruo..ciddi ciddi kavga edio benlee..remsn tokat atıooellerini sıkıpp klaklarını çekio sinirden..
himm yakinda baslar ozaman ..bakarsin yakin zamanda sana supriz yapar:)
peki konusmaya basladimi?Beyza anne baba diyor oda herzaman degil okadar
evet anne,dede,meme,mama,cızzz,cici diyor babasına dede diye sesleniyor çok komik oluyor geçen gün alışveriş merkezinde babasını görünce çıldırdı dede dede diye bütün millet eşime baktı nasıl yani diye çok komik oluyor babasına:roflol: dede derken:)))
benim oglum artik tek tek kelimeler soyluyor cokda guzel anlasiliyor mesela beyimiz çay hastasi cikti :) elimde gorsun yeterki çayyyyyyy çayyyyyyyy die bagiriyor dilini cikartip bardaga yapistirmaya calisiyor cok komik oluyor yaa birde ben soru sorunca cevap veriyor mesela sogukmu annem diyorum souk diyo bu ne ekmekmi diyorum emmmmme diyo :) cok tatli oluyor konusunca ya Gerci her bir gelisimleeri cok seker oluyor kuzularin Allahin her turlu kotuluklerden korusun hepsini
[
valla zumrut hayir ve no, bu ikisini duyunca hemen agliyor istersen saka yap,bu iki kelime fobi oldu cocukta,o oyun oynarken biz aramizda bu kelimeleri konusurken kullansak bile kendi ustune aliniyor hemen dudaklar aglama pozisyonuna geciyor kendine soyledigimizi saniyor aglamaya basliyor kaydirigubbakcemile3
HAYAT'ım..doğumgünün kutlu olsun kuşumm..Allah seni annene babana bağışlasınnn
hayat prenses doğum günün kutlu olsun gözlerin heeep gülsün opuyorumnanaktan
sağol blüüümmmopuyorumnanaktanamin...sıra boramın doğum gününe geldi:dance:
evet teyzesiiii,bir haftası kaldı yaşına girmek için küçük aşkımın :asigim:
çok yaşasın kuzucuk çookkkŞeniz