• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

slm kızlar pamuk prensesimi kollarıma alma vaktinin bukadar yakın olduğunu bilmiyordum geçen sene bu vakitlerde.......öğlende süpriz yapıp gelmişti kollarıma... şimdi 1 yaşında
İYİKİ DOĞDUN GÜZEL KIZIM annesinin meleği seni çok seviyorum iyiki bizimlesin .....opuyorumnanaktan

slm kızlar pamuk prensesimi kollarıma alma vaktinin bukadar yakın olduğunu bilmiyordum geçen sene bu vakitlerde.......öğlende süpriz yapıp gelmişti kollarıma... şimdi 1 yaşında
İYİKİ DOĞDUN GÜZEL KIZIM annesinin meleği seni çok seviyorum iyiki bizimlesin .....opuyorumnanaktan

mutlu yıllar pamuk prensesopuyorumnanaktan

sağlıklı huzurlu mutlu bi ömür geçirsin presesin..Allah acısını göstermesin tahamm

nice yıllara bizde dün girdik 1 yaşına
Zeze sizinde dündü değilmi nice uzun yıllara..

Bugün aşımız var bakalım nasıl olucak paşamm

bizim aşıda pazartesi uffff ya aşı dendikçe strese giriyorum resmen zaten zeynep muayenede bile kendine dokundurtmuyor aşıda ne yapacağız acaba??

bu arada seymacım kayranın doğum günü kutlu olsun abisiyle annesiyle babası ile sağlıklı huzurlu mutlu bir yıl daha geçirsin

aminnnn zuzucum rabbim kimsenin evladının acısını göstermesin
nasılsın minik kuzun nasıl
saol canım..iyiyiz çok şükür..kuzum da ii..kuduruyo tam gaz:)

nice yıllara bizde dün girdik 1 yaşına
Zeze sizinde dündü değilmi nice uzun yıllara..

Bugün aşımız var bakalım nasıl olucak paşamm

Allah yawrularının acısını göstermesin..nice yaşlara..
pnömokok yakıyomuş fazlaca ağlıomuş bebişler onda..bide ateş yapabilirmiş..

taham en sewdiği we normalde wermediğin bişileri al yanına..mesela ben ew anahtrını aldım..metal anahtarlık takılı çok şıkırdıyo..normalde oynatmıyorum..onla oynarken bende kollarını sıkı sıkı tuttum kucaamda oturtup..o ara wurdular

canım oğlum Alperin doğumgünü

Akşam saat 19:45 te doğmuştu

inşallah güzel bir akşam geçiririz

babamız işte olacak,geç gelecek

çok heyecanlıyım
opuyorumnanaktan

canım oğlum Alperin doğumgünü

Akşam saat 19:45 te doğmuştu

inşallah güzel bir akşam geçiririz

babamız işte olacak,geç gelecek

çok heyecanlıyım
opuyorumnanaktan

doğumgününüz kutlu olsunn yonca..Alperinle mutlu huzurlu bi ömür geçirin inşallah

zuzucum zeynep daha dr görünce başlıyor ağlıyor steteskop soğuk geliyor muayene sırasında onu görünce başlıyor ağlamaya susturmak mümkün geğil

zuzucum zeynep daha dr görünce başlıyor ağlıyor steteskop soğuk geliyor muayene sırasında onu görünce başlıyor ağlamaya susturmak mümkün geğil

berrayı da muayene ettiremiyoruz aynen cnm..hele kulak muayensi kabus..ben aşısını sağlık ocağında yaptırıyorum..henüz 1 yaş kontrolüne gitmedik doktora..sadece kilo boy kafa ölçümü yapıldı sağlık ocağında..

İYİKİ DOĞDUN ALPER....
doğum gününüz kutlu olsun. aynı gün doğum yapmışız yoncakaydirigubbakcemile5

ben aylık kontrollerini de ana sağlık ocağında yaptırıyorum oranın başhekimi muayene ediyor çok memnunum onun için gitmiyorum özele oğlumda hep özele gitmiştim ama baktım bu dr daha iyi konuşkan her sorduğuma açık cevaplar veriyor bende ona götürüyorum

ben aylık kontrollerini de ana sağlık ocağında yaptırıyorum oranın başhekimi muayene ediyor çok memnunum onun için gitmiyorum özele oğlumda hep özele gitmiştim ama baktım bu dr daha iyi konuşkan her sorduğuma açık cevaplar veriyor bende ona götürüyorum

hımm anladım cnm..e ozaman kolay gelsin:)

doğum günü olan meleklerimize nice mutlu yaşlara a.s.

bizim oğlanda iğneden değilde o steteskoptan korkuyor :S
dr artık oyuncak koyuyor önüne ancak öyle dinleyebiliyor...kızlar kan sayımı yapıldımı meleklerinize ??? nasıl olacak acaba hadi iğne hemen oldu bittiye geliyor da...kan alınırken nasıl olacak ??? eyvahedigeldismile

Back
X