• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

slm kuzum nbr
uyudu mu paşa?? benimki şükür uyudu zemuszemus çay içesim var ama tek başına hiiiç içilmiyor:(((

Canmmm saol iyidir,uyudu kuzumm
Aynen benimde hatta yanına patlamş mısır da istiyooo
ama dediğn gibi tek başına içilmiyo,hadi gel beraber içelim aklinialirimsmile

ben de varim,sadece cay alayim,simdi yemekten geldik patlayacagim,yediklerimi hazmedeyim cayla.

Günaydın Ekim anneleri kızım yavaş yavaş yürümeye başladı.ama asla tek başına yürümeye cesaret edemiyor.akşam iş dönüşü eve gittiğim zaman elimden tutup saatlerce yürümek istiyor. geceleri zaten uyumuyordu.dedim artık yürümeye başladı.artık yorgun düşer uyur.ama nerde sanki bizim afacan enerji küpü.hele bir de müzik duyarsa hiç yerinde durmuyor elleri ve ayaklarıyla müziğe tempo tutuyor. artık bende kendimi arsızlığa verdim. ben de onunla hoplayıp zıplıyorum. yorgunluğumuzu yastık altına koyduk eee canları sağolsun kuzularınn.kaydirigubbakcemile5

kızlarya nerdeyse 2-3 haftadır memelerimde bi sızlama hissediyodum bu gün aklıma geldi ucunu bi sıkıyım dedim anaaaam ne göreyim süt geliyo asya 6. bırakdı emmeyi 6 aydır bişey yokdu şimdi bu ne sütü anlayadım

kızlarya nerdeyse 2-3 haftadır memelerimde bi sızlama hissediyodum bu gün aklıma geldi ucunu bi sıkıyım dedim anaaaam ne göreyim süt geliyo asya 6. bırakdı emmeyi 6 aydır bişey yokdu şimdi bu ne sütü anlayadım

yaaaa benımde sızlıyor acaba gerı donusmu var

aaaa =)) ne güzel alkisalkisalkis denedinmi peki canım asya emiyor mu??
bora 8 aylıkken kendi bıraktı emmeyi sütüm emmeye emmeye azaldı ama kesinlikle meme görmek bile istemiyor...ben de ucunu sıkınca hala geliyor süt :ecrin_bebek:

kızlar dün su çiçeği aşısı oldu bora...sabahtan beri 5 kere kakasını yaptı ve ishal şeklinde...öğlende bütün yediklerini hatta kahvalttısını bile kustu :(
dr. kusma önemli değil ama kakasının kokulu olmaması gerektiğini söyledi,şükür öyle birşey yok...keyfi de yerinde maşallah...var mı bu şekilde olan inşallah yoktur tabii de...ne yapmam lazım...patates haşlayıp vereyim diye düşündüm ama yemez ki :(

geçmiş olsun cnmcımm vücudu tepki veriyodur kuzumun..yaww bu arada erken değilmi suçiçeği için bizim dr 13. aydan sonra demişti...

kızlar dün su çiçeği aşısı oldu bora...sabahtan beri 5 kere kakasını yaptı ve ishal şeklinde...öğlende bütün yediklerini hatta kahvalttısını bile kustu :(
dr. kusma önemli değil ama kakasının kokulu olmaması gerektiğini söyledi,şükür öyle birşey yok...keyfi de yerinde maşallah...var mı bu şekilde olan inşallah yoktur tabii de...ne yapmam lazım...patates haşlayıp vereyim diye düşündüm ama yemez ki :(

cnm keyfı yerındeyse koku yoksa sıkıntı yapma gecer bugunden sonra olmadı emedur fıtıl at olsun bıtsın bebekler ıcın olması gerekıyor. ama tam bır oren

aaaa =)) ne güzel alkisalkisalkis denedinmi peki canım asya emiyor mu??
bora 8 aylıkken kendi bıraktı emmeyi sütüm emmeye emmeye azaldı ama kesinlikle meme görmek bile istemiyor...ben de ucunu sıkınca hala geliyor süt :ecrin_bebek:

yok canım emmiyo ay bile zar zor emdi zaten şimdi sadece memelere cici cici yapıyo unutmuş onların emme organı oldugunu kaydirigubbakcemile3
anlamadığım emmeyi bırakdı 1 ay sonra süt kesildi hiç yokdu yani şimdi aradan 6 ay geçdi ne sütü bunu anlayamadım

su çiçegi içinde bzim dr 1.5 yaşında olucak demişdi. geçmiş olsun her aşıda bi savaş veriyo vücut geçer inş

yaa benım sızlıyor ama sut yok omer 8 aylıkken bıraktı ama sutum kesıldıgı ıcın damla yoktu cocuk 1 yasına geldı hala dekoltelı gıyındımmı saldırıyor bana yaa meme ıstıyor kokluyor opuyor emmeye calısıyor off yaaa cok uzuluyorum bu duruma unutmazmı bır cocuk yaa bazen ılla ucunu yakalıyıp agzını sokmaya calısıyor annem ıgrenc puu yap dıyorum tukuyor sonra 1 yapmayı orendı bana 1 yapıyor dıyorum op o zaman emme opuyor sonra saldırıyor ustume emcem dıye napıcam ben yaw

yaa benım sızlıyor ama sut yok omer 8 aylıkken bıraktı ama sutum kesıldıgı ıcın damla yoktu cocuk 1 yasına geldı hala dekoltelı gıyındımmı saldırıyor bana yaa meme ıstıyor kokluyor opuyor emmeye calısıyor off yaaa cok uzuluyorum bu duruma unutmazmı bır cocuk yaa bazen ılla ucunu yakalıyıp agzını sokmaya calısıyor annem ıgrenc puu yap dıyorum tukuyor sonra 1 yapmayı orendı bana 1 yapıyor dıyorum op o zaman emme opuyor sonra saldırıyor ustume emcem dıye napıcam ben yaw

bendende hani ilk emzirdiğimizde biraz koyu renk geliyodu ya süt öyle geldi yağlı yağlı. emzik versen kanarmı ki

nickiminkenarı bence sütü vermeyin, emzirmeyi kestikten sonra annenin memesinde süt birikirmiş bazen bu yıllarca memede kalabilirmiş, yani bence o süt biriken süt ve bebeğine ters etki yapabilir, doktorunuza sorun isterseniz. Ayrıca iyi yönden bakın birikmedi en azından sağıp boşaltırsınız böylelikle mastit falan olmazsınız. Çocuk doktorunuza danışın muhakkak ve danışmadan tekrar emzirmeyin derim ben.

blucum bizimde 13. ayda yapilacak dendi su cicegi icin
nikiminkenari o sut eksidir, memede bekleyen suttur. emmedigi icin sut uretimi olmaz. denizde 1 yasinda birakti memeyi.gecen gun ben de baktim sut gelio ama dedigim gibi memede kalan suttur o. cunku sut uretimi arz talep meselesi sonucu oluyo

Son düzenleme:
Back
X