• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

selam kızlar bişi sorucam aranızda kahvaltısını kaşk maması veren varmı benim kızım kahvaltıdan çok sıkıldı hep aynı diye babasıda kahvaltı almış hero babynin versem ara sıra olur demi...
ben sürekli veriyorum kaşık maması...ama gene içine tahin ceviz koyabilirsizn
kızlar bana bir akıl verin lütfen kızımın bşiği 60*120 ve kızım çok dönerek uyuyor beşiğinde yatıramıyordum havalar güzeldi yerde yatıyordu artık kış geldi yerde yatıramam e yanıma alıp eşimin başka bir odada uyumasını istemiyorum akıl akıldan üstündür ne yapabilirim ben

bence tekrar yerine alışmalı genede siz biliyosunuz ama bu saatten sonra yanınıza almak hepinizin düzenini bozucak yanınıza almayın bence..hastalık sağlık dışında

kızlar bana bir akıl verin lütfen kızımın bşiği 60*120 ve kızım çok dönerek uyuyor beşiğinde yatıramıyordum havalar güzeldi yerde yatıyordu artık kış geldi yerde yatıramam e yanıma alıp eşimin başka bir odada uyumasını istemiyorum akıl akıldan üstündür ne yapabilirim ben

Tatlım korkuluklu bir bebek yatağı alacaksın başka yolu yok. Ben de kızımı beşikte yatırdım taa ki dönmeye başlayana kadar.Şimdi karyolasında yatıyor . Başka çare yok mecburen.
Yanında yatırmak da sakat. Öyle deli dönüyorlar ki gece, senin yanında yatması da güvenli değil. Parmaklıklı dört tarafı yüksek bi yatak olması lazım. Ya da yerde yatıracaksan da üç kat falan battaniye koy halının üstünde yatır ne bileyim ya da kalın bi sünger kestirebilirsin onun üstüne yatırabilirsin..

Son düzenleme:
merhaba kızlar.. uzun süredir giremiyordum hepinizi çokkk ama çok özledim... işe başlayınca yetişemez oldum ... umarım hepiniz iyisinizidr...

Adanada havalar fena değil gece 19-20 oluyor oda .. benim ev 4 oda bir salon odanın birine tamamen yer yatağı yaptım bizim yatağıda indirdim , istikbalin tek kişilik iki yatağınıda koydum... altı parke ve halı... eşim ben ve kızım hep beraber yerde yatıyoruz...eşim babasız büyümüş anneside hep hastaymış tam bir aile hayatı görememiş o yüzden kızına kıyamıyor beraber uyuyoruz. gerçi bizimki pek uyku sayılmıyor ilay hep emmek istiyor dişinden dolayı, zaten bu yüzden beraber uyumak zorunda kaldık... o tek kişilik istikbal yatakta yatıyor yerde bizde yanında kendi çift kişilik yatağımızda, heryer yastık zaten... çok şükür bir sorun olmadı ... önceleri ayrı odada yatmıştık ama gece o kadar çok ses çıkarıyorki kaklıp bakmaktan çok yorulduk beraber yatınca huzurlu oluyor bize sokulmayı ve ten temasını çok seviyor.. biz de eşimle doğru olmasa da onun için varız napalım dedik ve beraber yatma kararı aldık zor oluyor ama o huzurlu yatsın diye böyle yapıyoruz . ilerde nasıl ayırrız bilemiyorum:)

Maşallahh Hümaya :nazar:
Benimki de yürüyo artık :nazar: ama dün bi arkadaşın nişanındaydık valla canımı çıkarttı sürekli yürüyesi var asla oturmuyoo ama 5 adım atıyo sonra masanın altında bişey görüyo yada yoruluyoo hemen yere oturmak istiyo evdeki gibii...:35: 4-5 tane kız çocuğu vardı öyle ortalarda koşturan onların arkasından koşturmak istiyo yerdeki peçeteleri ağzına atmak istiyoo velhasıl beni dün haşat etti kızımmmm :36::84:

cevaplarınız için teş.ederim ben tekrar beşiğine alıştırmaya karar verdim dün gece 1 kere uyandı inş. böyle sürer gider
benim kızımda yürümeye başladı yalnız ayakkabılarıyla dışarda giderken sağ ayagını içe doğru atıyor normalde öyle bir sorun yok ayakkabıyla yapıyor.

cevaplarınız için teş.ederim ben tekrar beşiğine alıştırmaya karar verdim dün gece 1 kere uyandı inş. böyle sürer gider
benim kızımda yürümeye başladı yalnız ayakkabılarıyla dışarda giderken sağ ayagını içe doğru atıyor normalde öyle bir sorun yok ayakkabıyla yapıyor.

aynısı bizde de var ayakkabıyla sol ayağını içe basıyor. henüz doktora sormadım ama internetten araştırdığım kadarıyla 2 yaşına kadar normalmiş denege sağlamak için öyle basabiliyorlarmış. ancak 2 yaşından sonra devam ediyorsa 8 yaşından sonra tedavi ediliyormuş. ama içim rahat olsun diye yine de bir çocuk ortopedistine götürmeyi plamlıyorum ben

merhaba kızlar.. uzun süredir giremiyordum hepinizi çokkk ama çok özledim... işe başlayınca yetişemez oldum ... umarım hepiniz iyisinizidr...

Adanada havalar fena değil gece 19-20 oluyor oda .. benim ev 4 oda bir salon odanın birine tamamen yer yatağı yaptım bizim yatağıda indirdim , istikbalin tek kişilik iki yatağınıda koydum... altı parke ve halı... eşim ben ve kızım hep beraber yerde yatıyoruz...eşim babasız büyümüş anneside hep hastaymış tam bir aile hayatı görememiş o yüzden kızına kıyamıyor beraber uyuyoruz. gerçi bizimki pek uyku sayılmıyor ilay hep emmek istiyor dişinden dolayı, zaten bu yüzden beraber uyumak zorunda kaldık... o tek kişilik istikbal yatakta yatıyor yerde bizde yanında kendi çift kişilik yatağımızda, heryer yastık zaten... çok şükür bir sorun olmadı ... önceleri ayrı odada yatmıştık ama gece o kadar çok ses çıkarıyorki kaklıp bakmaktan çok yorulduk beraber yatınca huzurlu oluyor bize sokulmayı ve ten temasını çok seviyor.. biz de eşimle doğru olmasa da onun için varız napalım dedik ve beraber yatma kararı aldık zor oluyor ama o huzurlu yatsın diye böyle yapıyoruz . ilerde nasıl ayırrız bilemiyorum:)
hoşgeldin canım :71:
ne yapacaksın canım her şey onlar için...nası rahat edeceklerse ona göre davranacağız...

selam arkadaşlar kızım yürüyor artık...
maşallah prensese :nazar:

Maşallahh Hümaya :nazar:
Benimki de yürüyo artık :nazar: ama dün bi arkadaşın nişanındaydık valla canımı çıkarttı sürekli yürüyesi var asla oturmuyoo ama 5 adım atıyo sonra masanın altında bişey görüyo yada yoruluyoo hemen yere oturmak istiyo evdeki gibii...:35: 4-5 tane kız çocuğu vardı öyle ortalarda koşturan onların arkasından koşturmak istiyo yerdeki peçeteleri ağzına atmak istiyoo velhasıl beni dün haşat etti kızımmmm :36::84:
maşallah defnoşuma :nazar: kuduruk kızım benim :87:
sanırım biz de yatağını değiştireceğiz sürekli dönme hissi var çocukta ve sığamıyor yatağına...bizim yatakta 60*120 ama küçük geliyor artık...yanımızda yatırdığımızda eşimde bende yatağın iki kıyısında yatıyoruz dönebilsin diye...ama bu seferde olan bize oluyor tabii...tutulmuş bir boyun ve sırt :S
bakalım araştıracağız...büyük ihtimalle normal tek kişilik yatak alıp parmaklık taktıracağım yoksa işimiz zor...

aynısı bizde de var ayakkabıyla sol ayağını içe basıyor. henüz doktora sormadım ama internetten araştırdığım kadarıyla 2 yaşına kadar normalmiş denege sağlamak için öyle basabiliyorlarmış. ancak 2 yaşından sonra devam ediyorsa 8 yaşından sonra tedavi ediliyormuş. ama içim rahat olsun diye yine de bir çocuk ortopedistine götürmeyi plamlıyorum ben

kızlar evde ayakkabı giydiriyorsanız giydirmeyin ayak gelişimi için çok önemliymiş gerçi mutlaka biliyorsunuzdur ama...evde mümkün olduğu kadar patik tarzı panduflardn giyindirin ya da kalın çorap...dışarda yan basması ececim dediğin gibi 2 yaşa kadar olabiliyormuş ama sürekli yapıyorsa bence de göster emreyi...bu arada nasıl oldu emre ?
bizim gıcık şeklinde öksürük ve burun akıntısı devam ediyor...sadece bitkisel bir öksürük şurubu verdi dr onu kullanıyoruz

Merhaba arkadaşlar. Benim oğlumda sol ağını içe basıyor. Doktoruna sorduk. Bu yaşlarda çok normal olduğunu, büyüdükçe geçeceğini söyledi. İçiniz rahat etsin diye paylşayım dedim. Bu arada benim oğlumda yürüyor. Hiç durmuyor.Gerçekten çok zormuş. Mutfakta hep bacaklarımın etrafında dönerek oyun yapıyor kendine. Sağlıklı olsunlar da yeterki yorulalım :-))

selam arkadaşlar profilime 2adet foto koydum diğerlerinide koycam ama geç oldu bakın isterseninz

canım maşallah yaa çok güzel bir kızın var Allah nazarlardan korusun... :nazar:

selam kızlar zeyneb öksürüyodu doktora götürdüm saglık ocagına bi sürü ilaç verdi pekmez bal tereyagı ıhlamur viks fayda etmeyince götüreyim dedim yine gram almamış morelim çok bozuldu çünkü 1yaşı geçti hala 9kilo takviye verdi iştah açıcı ama ben çok mutsuzum hiçbişiden zevk almıyom kızımın durumu beni daha bi geriye atıyoo

yasemincim uzulme. bak ben cok uzuldum baktim faydasi yok. bizim kizda zeynep ada gibi. en azindan zeynep ada yiyo, besinlerdeki vitaminleri aliyo. bizimki hicbisi yemiyo...oyle ya da boyle buyuyecekler. ne yapalim bizim minnoslarda citir olsunlar..sagliklari yerinde olsun da..emin ol deniz bes beterdir ki guya minadex veriyorum istah acilmiyo bi turlu...

selam kızlar zeyneb öksürüyodu doktora götürdüm saglık ocagına bi sürü ilaç verdi pekmez bal tereyagı ıhlamur viks fayda etmeyince götüreyim dedim yine gram almamış morelim çok bozuldu çünkü 1yaşı geçti hala 9kilo takviye verdi iştah açıcı ama ben çok mutsuzum hiçbişiden zevk almıyom kızımın durumu beni daha bi geriye atıyoo

ama olmamış şimdi o nedemek ki hiç bişeyden zevk almıyom...:))
mutlu anne mutlu bebek...iştahlı anne iştahlı bebek...:))
önce sen iyi ol ki oda sen den görsün demi ne diyolar bebişler ebeveynleri örnek alırmış...
üzülme çok şükürde allahtan sağlıklı,olsun varsın 2 kilo az olsun benimkide artık 13 aylık sayılır ve 9640gr hiçç takmıyorum ben neyimki o ne olsun...allahbilir sende zayıfcanak bişeysindir...:)) hodi topla morelini ki kızında iyi olsun

biziimkininde şu diş olayı bitmedi eller hep ağzında..gece süt içerken biberon ağzında dakikalarca ısırıyooo ısırıyoooo tabi ben ayakta uyuyooooo modunda oluyorum o anlarda sabahın beşi 3 belli olmuyoki hatunun keyfini beklyom diş kaşıyacak diye:1:

içe basmada ben ayakkabısındanda olabileceğini düşünüyorum ayakkabılarının altı çok sert ikiye kıvrılmalı diye okudum şimdi .

kızlar siz bebek eğitim seti aldınızmı ben araştırma safhasındayım sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda.

Back
X