cok gecmis olsun yasemin,Allah korumus seni,kendine dikkat et canim.merhaba canlar dün banyo kazası geçirdim sabaha kadar acilde müşadede yattım başıma 5dikiş atıldı kolum askıya alındı bilinç kaybım oldu nezormuş ya askılı kolla bebek bakmak zeyneb hep kucak istio alıyom çok agrım oluyo kemiklerim ezilmişş off allah bana yardım etsinnnn tek kol bide sol kol solagım sagı kullanamıyom hiççç![]()
topigin eskisi gibi yogun olmadigi kesin herkes isinde gucunde buketcim,cocuklardan firsat mi kaliyor,ben bazen foruma giriyorum bakamiyorum bile,forum acik kaliyor ama ben basinda olmuyorum,herkes herseye cevap verme ihtiyaci da hissetmeyebilir ayrica.resmen olu topik olmus burasi
artik ben de yazmam ben yazip ben mi okuyacagim
hele bazi arkadaslar sadece soru sormak icin topik aciyorlar cok dikkatimi cekti. hic bir paylasim yapmiyolar normalde.sorunu olunca hoop bi sorunum var diye topik ac. ne ayip![]()
Merhaba kızlar
Epeydir uğrayamıyordum topiğe umarım keyifler yerindedir...
Benim elayla başım dertte çok ama çok yaramaz biz çocuk, yaramazlığını bi kenara bıraktım yaklaşık 1 haftadır ağzına lokma sürmüyor püskürtmeyi öğrendi mama, çorba hiçbişey yediremiyorum sadece emmek istiyor memiklerim ilk zamanlarda olduğu gibi gene yara oldu
sırf belki yemesi düzelir, memeye güvenipte diğer gıdaları yemiyor diye bende memeden kesmeyi düşünüyorum ama kıyamıyorumda nası yapıcam bilemiyorum
aynen ,lokmayi alir almaz diliyle geri disari itiyor yemegi,birde elime bakiyor kasikta ne var,ona gore agzini aciyor ya da acmiyor,sevdigi seyler olunca (dondurma,yogurt) hammmm diye diye geliyor arkamdan.
buketcim gülom isyanlardasın :) yanlızmı kaldın gel bi öpüp koklaşalım![]()