• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

saol cnm kaynanam var saolsun edio yardımda ben çokmu gururluyum ne tüm işimi tek kolla yine aglıya sızlaya yasptrım bugün seslenmedimm kadıncagızaaa kızdı oda öçagırsana kızım dedi

saol cnm kaynanam var saolsun edio yardımda ben çokmu gururluyum ne tüm işimi tek kolla yine aglıya sızlaya yasptrım bugün seslenmedimm kadıncagızaaa kızdı oda öçagırsana kızım dedi

yapma öyle bırak yardım etsin kızına bile baksa kar kardır. Her işe koşma kendini biraz ağırdan al herşeyi, bırak sen koşmayıncada günler geçiyor, yoruluyorsun dinlenemiyorsun beslenemiyorsun çok normal tansiyonunun düşmesi. Kendine çok iyi bakmalısın canım benim.

Aferin damadima,bizimki hala adimi soyluyor anne demeye niyeti yok,ama baba ve dady diyor bana inat :)))

adaşım benimki artık anne demeye basladı coook şükür darısı ceylinimin basına:)))) yalnız şimdi de şöyle bi durumla karsıkarsıyayız artık baba demiyor hiç:)) agladıgında ya da birşey istediğinde sürekli anne diyor ee eşim de bu duruma içerliyor biraz:)))

benimkide hala inatla bana aba diyor. Anne diyorum o bana aba diye karşılık veriyor, kızım anne anne de diyorum yok inat karşılık veriyor aba aba diye.:52:

canım benimki de önce aba aba diye basladı sonra dedi anne yakındır demesi:)))

benimkide hala inatla bana aba diyor. Anne diyorum o bana aba diye karşılık veriyor, kızım anne anne de diyorum yok inat karşılık veriyor aba aba diye.:52:
demekki anne demeye baslamasi yakindir,en azindan seninkinde icraat var :61:
adaşım benimki artık anne demeye basladı coook şükür darısı ceylinimin basına:)))) yalnız şimdi de şöyle bi durumla karsıkarsıyayız artık baba demiyor hiç:)) agladıgında ya da birşey istediğinde sürekli anne diyor ee eşim de bu duruma içerliyor biraz:)))
yerim ben onun anne diyen dilini ,bizimkide ancak inatla baba diyor.

canım benimki de önce aba aba diye basladı sonra dedi anne yakındır demesi:)))

demekki gelinime senin ismini soylemek daha kolay geliyor ayni kaynanasi gibi üsengeç bisey olucak desene :) gecen eymen ali uyuyorken okula gittim esim vardi evde cocuk uyaninca heryerde beni aramis anne anne diye dolaplarin icine bile bakmis :P sonra esime anne demeye baslamis oda ogun baya bir israrla bana baba diyeceksin oglum demis ve her defasinda bunu cocuga hatirlatmis ee o gun bugundur artik baba'da diyor hatta telefonu alip dedesine baba yok ditti diyor :) bizimki cok geveze telefon hastasi ya eline alir bende akrabalardan birini araim kendisi baslar konusmaya aluuuu diyerekten :)

çok saolun arkadaşlar allahım bebeklerimize sağlık versin benimde kızım bana aba diyor...ya arkadaşlar bide bu site yenilendiğinden beri yavaşladımı banamı öle gelior...

demekki gelinime senin ismini soylemek daha kolay geliyor ayni kaynanasi gibi üsengeç bisey olucak desene :) gecen eymen ali uyuyorken okula gittim esim vardi evde cocuk uyaninca heryerde beni aramis anne anne diye dolaplarin icine bile bakmis :P sonra esime anne demeye baslamis oda ogun baya bir israrla bana baba diyeceksin oglum demis ve her defasinda bunu cocuga hatirlatmis ee o gun bugundur artik baba'da diyor hatta telefonu alip dedesine baba yok ditti diyor :) bizimki cok geveze telefon hastasi ya eline alir bende akrabalardan birini araim kendisi baslar konusmaya aluuuu diyerekten :)

valla bu konuda usengec ama kizim diye soylemiyorum evi dagitmakta ustune yok cok hizli,arkani doner donmez bir acele dagitiyor heryeri,en cokta sepetteki katladigim camasirlari tek tek hertarafa yayiyor,birde geldigimi gorunce daha da hizlaniyor gulermisin aglarmisin :)))

damadim asmis canim kendini,birgun kaynanasini da arasin telefonla aluuu desin bana da :60:

slm kızlar nbr ??? ben de gecenlerde kılığıma bakmadan topuklu ayakkabıya heves ettim giydim cıktım yola yusuf utkanı da arabasına koydum güya sahile gezmelere gittik ama sahil gezmesi bana tam bir işkence oldu yürümek ne mümkün bileğimi burktugum yetmezmiş gibi bir de ayaklarımın heryeri yara oldu şimdi spor ayakkabilarımı da giyemiyorum yaralar yüzünden..anladım ki topuklu ayakkabı giymek gercekten kabiliyet işi..giyenleri bir kez daha taktir ettim :65:

geçmiş olsun selduş nasıl rahat ediyosan onu giy boşverr yarın kpss var ve ben zeyneble hiç çalışamadım bidahaki sınava inş hazırlancam tek kolla sınava gircem oda gerdi beni ismimi bile yazamıyom sağ elle ya çok kabiliyetsizim bu konuda çokkkk:84:

gecmis olsun seldusum ,ben eskiden hep topuklu giyerdim hamilelikten sonra hep babet giydim hala da giyiyorum,gecen gun gece disari ciktik yeni topuklu ayakkabi almistim onu giyeyim dedim ama ne eziyetti resmen,topuksuza alisinca daha da zor oluyor topukluda yurumek.

geçmiş olsun selduş nasıl rahat ediyosan onu giy boşverr yarın kpss var ve ben zeyneble hiç çalışamadım bidahaki sınava inş hazırlancam tek kolla sınava gircem oda gerdi beni ismimi bile yazamıyom sağ elle ya çok kabiliyetsizim bu konuda çokkkk:84:

canım tsk ederim ama senin işin daha zor ..sanırım sınavın su zamanlarda bitmiştir..umarım istediğin sonuca ulasırsın...ALLAH yrardımcın olsun kuzum..

gecmis olsun seldusum ,ben eskiden hep topuklu giyerdim hamilelikten sonra hep babet giydim hala da giyiyorum,gecen gun gece disari ciktik yeni topuklu ayakkabi almistim onu giyeyim dedim ama ne eziyetti resmen,topuksuza alisinca daha da zor oluyor topukluda yurumek.

hehe :)))) aynen adaşım ben topukluyla asla yürüyrmiyorum ama bazen durum gereği giymek gerekiyor ve o gün bana işkence gibi geçiyr:((( ben öğretmenlik yaparken bile sürekli babet giyerdim hatta hamileyken kumaş pantolonun altına siyah spor aykkabı giyip bir dönem boyu öğrencilere sürekli alay konusuydu olmusluğum vardır :))))gelinliğimin altına da spor ayakkabısı giymiş biri olarak diyorum ya gerçekten kabiliyet işi bu topuklularla yürümek..:)))

Back
X