• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

çok seviniriz dorişile :)

kızımızı ve seni tanımak isteriz ...

gizemcim
ben iş yerinden yazıştığım için nette çoğu yer engelli.
site yenilenmeden önce özelden mesaj yazabiliyodum.
ama şimdi onuda yazamıyorum.
ben face de ekleme işini pek beceremiyorum.
sana yazsam sen eklermisin. ayrıca eklemek isteyen tüm ekim anneleride ekleyebilir..

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ekim anneleriii.....

bebişlerimiz büyüyorrrrr. akıllanıyorlar bazen bizi bile şaşırtıyorlar değil mi????? eeeeee ekim çocukları neler yapıyor bakalım? fikir alışverişi yada oynadığımız oyunları yazarsak birbirimize fikir de vermiş oluruz..
bazen çünkü oyun tekerleme şarkı konusunda tıkanıyorummmm :))

valla benim kuzunun şu sıralar en büyük favorsii heryeri karıştırmakkk bidee çekmecelerde bulduğu şeyleriii gizli gizli kaçırıyoo kenar köşelerde mıncıklamak için büyüdükçeee çok tatlı oluyolarrr kendi kendine şarkı söylüyoo ama anlayabilene aşkolsun öyle bıcır bıcır vaziyette dur durak bilmiyooo....malesef şimdilik herşeyden çabuk sıkılıyooo 5 dk yerinde durmuyoo...bu arada benim kızın da ismi defnee...

valla benim kuzunun şu sıralar en büyük favorsii heryeri karıştırmakkk bidee çekmecelerde bulduğu şeyleriii gizli gizli kaçırıyoo kenar köşelerde mıncıklamak için büyüdükçeee çok tatlı oluyolarrr kendi kendine şarkı söylüyoo ama anlayabilene aşkolsun öyle bıcır bıcır vaziyette dur durak bilmiyooo....malesef şimdilik herşeyden çabuk sıkılıyooo 5 dk yerinde durmuyoo...bu arada benim kızın da ismi defnee...

oo bıcır bıcır defneler desene.. benim kızımda şu sıralar kendi alfabesiyle bişeyler diyor... kızınca söyleniyor birşeyler isterken söyleniyor kendi çapında.... defne artık karıştırmaktan sıkıldı sanırım. artık pek karıştırmıyor. şimdi yakalamaç oynamayı çok seviyor. masanın etrafında dört dönüyoruz :))

şu sıralar tekerlemeler söylemeye başladım... hu komşu komşu oğlun geldimi tekerlemesini pür dikkat dinliyor.:))) inşallah yakında beraber oynarız:))

edit :D pardon 2010 a yazacaktım yanlış oldu:D

Son düzenleme:
aynen benim kız da hiç durmadan enerjisi tükenmeden yürümeye çalışıyor:nazar:

Biz malesef hastalıkla boğuşuyoruz.Bronşit teşhisi konuldu.Daha bir ay önce rahatsızlanmıştı.Yemek de yemiyor sadece su ile besleniyor ................

günaydın güzeller güzeli annişler ve akıllı kuzucukları

hasta kuzucuklara çok gecmişolsun ....:16:

merhaba annişler
son sayfadan anladığım üzre hasta bebişlerimiz varmış
hepsine ayrı ayrı geçmiş olsun umarım bu kışı hastalıksız atlatabiliriz
alyanın da burnu akmaya başladı dünden beri..
:94:

merhaba annişler
son sayfadan anladığım üzre hasta bebişlerimiz varmış
hepsine ayrı ayrı geçmiş olsun umarım bu kışı hastalıksız atlatabiliriz
alyanın da burnu akmaya başladı dünden beri..
:94:

geçmiş olsun kuzuya...hava çok soğuk...yavrumu korkudan dışarı çıkartamıyorum...patladı evde sıkıntıdan..inşallah hastalıksız atlatabiliriz..

Ekim bebişleri heralde çok hareketlendi onun için kimse yok en azından benimki öyle.
Pnomokok aşımızı yaptırdık ama bir şey merak ettim koldan aşıyı yaptı hemşire hanım sizinkilerin de aşısı koldan mı yapıldı?.........

Ekim bebişleri heralde çok hareketlendi onun için kimse yok en azından benimki öyle.
Pnomokok aşımızı yaptırdık ama bir şey merak ettim koldan aşıyı yaptı hemşire hanım sizinkilerin de aşısı koldan mı yapıldı?.........

merhaba,
evet kimse uğrayamıyor buraya herhalde:))
geçmiş olsun aşınızda. hangi ayda yapılıyor bu aşı bana sağlık ocağı nisanda gelmemmi söylemişti.??

Back
X