• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

iyi akşamlar hanımlar uzun zamandır yazmıyordum benim kızım çok yaramaz hiç yerinde durmayan bi bebek 16 aylık oldu ve emmeye çok düşkün 1 haftadır falansa hep oymamak istiyor emmiyor bende bugun bırakmaya karar verdşm pekmez sürdüm göğüslerime eğğğğ kapatt anni bittii dedi ve hala istemedi şu anda uyuyor ve önemli olan gece nasıl yapacagım devam sütü aldım beklki onla kandıabilitrim siz neler yaşadınız bıraktırırken zormu oluyor acaba....

iyi akşamlar hanımlar uzun zamandır yazmıyordum benim kızım çok yaramaz hiç yerinde durmayan bi bebek 16 aylık oldu ve emmeye çok düşkün 1 haftadır falansa hep oymamak istiyor emmiyor bende bugun bırakmaya karar verdşm pekmez sürdüm göğüslerime eğğğğ kapatt anni bittii dedi ve hala istemedi şu anda uyuyor ve önemli olan gece nasıl yapacagım devam sütü aldım beklki onla kandıabilitrim siz neler yaşadınız bıraktırırken zormu oluyor acaba....

selam bende emzirmeyi mecburen kestim.çok ısırıyordu(kanatırcasına)vede oyun haline getirmişti.ben bant yapıştırdım.geceleri her kalkmasında az az biberonda süt verdim.bir hafta sürdü şimdi unuttu ve uykusu çoğaldı yemesi arttı.sana kolay gelsin arkadaşım.

bayagidir koptuk netten. benimkide cok mizmiz sürekli benimle oynamak istiyor cekeleyip duruyor. birsey yemek istemiyor yada begenmiyor aman günü gününe uymuyor. bi gün yiyor diye seviniyorum ertesi gün ne yapsam bos. doymayincada beni rahat birakmiyor. Benimkide memeci. Hele gece kalkmalari yokmu..... geceleri vermiyim bi deniyim su veriyim dedim yok sinirleniyor. bende korkuyorum aglar susmaz basedemem diye uyanip uyanip emziriyorum. ya birde benimki cok üsüyor geceleri örtüde istemiyor, saga sola döndügünden sürekli takilip kaliyor örtünün icinde... Anliyacaginiz zor bi cocuk. Acaba gece emzirmeyi kestirsem daha mi rahat uyur bilemiyorum

slm kızlar coktandır yazamıyom
benim oğlan cok yaramaz işi güçü kabloyla fişle

2.de yolda nasıl baş edicem bilemiyorum
benim gibi aranızda hamile kalanınız varmı acaba merak ettim:emir_bebek:

canım tebrik ederim allahım sabrını verir merak etme ne güzel 2si bir büyücek allahım bizlerede fazla aratmadan versin inşallah:)

Tebrikler ne güzel ikisi bir arada büyüyecek. Bizimkilerin arasında 13 yaş var bayağı zor.İkisini bir arada büyütür rahatlarsın........

merhaba güzel annişlerrr buralara kimsecikler uğramaz hepimiz birer face canavarı olduk çıktık :))

Tebrik ederim berin14. Ne güzel çocuklarının arasında fazla yaş farkı olayacak. Arkadaş gibi büyüyecekler. Senin için biraz zor olur ama Allah sabrını verir eminim. Allah isteyen herkese nasip etsin...

kizlar siz makarna, tost falan veriyormussunuz bende kofte, pilav yediriyorum ama cok taneli seyleri fazla yemiyor...genelde sebze yemeklerini ve corbalari cok severek yiyor...fazla disi yok 16 tane sizinkilerin kac tane varki bunlari yiyebiliyor????

kizlar siz makarna, tost falan veriyormussunuz bende kofte, pilav yediriyorum ama cok taneli seyleri fazla yemiyor...genelde sebze yemeklerini ve corbalari cok severek yiyor...fazla disi yok 16 tane sizinkilerin kac tane varki bunlari yiyebiliyor????

bizimde 14 tane dişimiz var.
makarna yiyor, tostuda ben koparıp veriyorum.

sizinde bunları ve daha taneli şeyleri yemek için dişleriniz var ama sevmediğinden yemiyordur yaramaz:emir_bebek:

bizimde 14 tane dişimiz var.
makarna yiyor, tostuda ben koparıp veriyorum.

sizinde bunları ve daha taneli şeyleri yemek için dişleriniz var ama sevmediğinden yemiyordur yaramaz:emir_bebek:

:))) evet sanirim oyle taneli seylere kucuklugunden beri alistidim aslinda pilavi oyle sade yiyor ama sulu bir yemegin icinde taneli bisey varsa tiksiniyor mesela yogurt katarsam pilava yemiyor cok ilginc degilmi???damak zevkine uymuyor demekki yaramazin :))
seninki masallah herseyi yiyormus :))

:))) evet sanirim oyle taneli seylere kucuklugunden beri alistidim aslinda pilavi oyle sade yiyor ama sulu bir yemegin icinde taneli bisey varsa tiksiniyor mesela yogurt katarsam pilava yemiyor cok ilginc degilmi???damak zevkine uymuyor demekki yaramazin :))
seninki masallah herseyi yiyormus :))

pek herşeyi yiyor sayılmaz valla,hergün şaşırıyorum ne yedirsem diye?gün içerisinde bi sürü öğünleri var malum:56:

bi gün yediğini ertesi gün yemiyor mesela.halbuki aynı yemek.:63:
siz neler yediriyorsunuz,paylaşırsak birbirimizden fikir alıp belki sevdiği bişeyler yakalarız.:80:

pek herşeyi yiyor sayılmaz valla,hergün şaşırıyorum ne yedirsem diye?gün içerisinde bi sürü öğünleri var malum:56:

bi gün yediğini ertesi gün yemiyor mesela.halbuki aynı yemek.:63:
siz neler yediriyorsunuz,paylaşırsak birbirimizden fikir alıp belki sevdiği bişeyler yakalarız.:80:

anlatayim hemen canim..oglum sabah 7 de kalkiyor hemen sereyalli sut hazirlayip veriyorum sonra 3 saat sonra tekrar sut veriyorum kahvaltiyi sevmiyor...gunde iki cesit yemek yapiyorum o 11 gibi uyuyor 1 saat o arada yemekleri hazirliyorum mesela 1 cesit corba bir cesit sebze yemegi fasulye olur i,spanak olur ,pirasa olur ,patates yemeginide cok seviyor yani aklina gelebilecek bircok sebze...bir ogun birini bir ogun birini yediriyorum arada meyve veriyorum eline kesip dilimeyip cok seviniyor ve her yemegin arkasindan yogurt mutlaka yediriyorum arada muhallebi yapiyorum agzi tatlansin diye...
corbalardan mercimek , tavuk suyuna corba, yayla corbasi, sehriye corbasi, kendi yaptigim sebze corbasi , tarhana corbasi ve hazirlardan ezogelini cok seviyor...
bazende firinda kofteli patates , sulu kofta yapip eziyorum catalla yediriyorum bazen firinda balik patates puresiyle yediriyorum cok seviyor bunlarida...
simdilik aklima gelenler bunlar umarim yardimci olmusumdur sevdacim...

Son düzenleme:
Back
X