• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

:72:
kızlar selam aylardır girmiyorum çok yoğundum ve yoğunum .hamile olanlar varmış tebrikler ...allah bi avaz da kurtarsın . ben oğlumu hala emziriyorum fakat artık bıraktırmayı düşünüyorum. işkence olmaya başladı yemek yemiyo gece sık uyanıyo. iki si birden ortada ısırıyor. bıraktıran var mı nasıl başardınız

Ben de memeden keseli yaklaşık 3 ay oldu. Zor bırakır diye çok korkmuştum ama çok kolay oldu. Yalnız memeden kesme işini uzun bir sürece yaydım ben. İlk ay geceleri hep emdi gündüzleri ise sadece uyuturken emzirdim.Diğer saatlerde emmek istediğinde de meme ucuma yara bandı yapıştırdım ve "meme gitmiş uyku saatinde gelecekmiş dedim." İlk önce yara bandını çok garipsedi ama komik de geldi ona. Gündüz her meme istediğinde bunu söyledim. Birkaç söylemeden sonra alıştı ve ben meme saati gelmemiş bak meme ucu yok dediğimde gidip saate bakmaya başladı:-)) ve hiç üstelemedi. Gece emmelerini de kesmeye başladığımda ilk birkaç gün mızırdandı bende su içirip ayağımda salladım. Bu şekilde gece de emmek istememeye başladı. Bu süreci uzun bir zamana yaydım (2 ay) sanırım bu yüzden beni zorlamadı oğlum. Hem yavaş yavaş kestiğim için göğüslerimde hiç sızlamadı. Geceleri su içirmem de işe yaradı diye düşünüyorum. İnşallah siz de benim gibi rahat kesersizniz memeden...

zuzuuuuummm ösledim seni biz çoğumuz faceden görüşüyoruz ama sen yoksun özlemişim seni.... naber nasılsın kuzum...

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

zuzuuuuummm ösledim seni biz çoğumuz faceden görüşüyoruz ama sen yoksun özlemişim seni.... naber nasılsın kuzum...

canıımm yeni gördüm..iiyiyim şükür,kuduruk zillimle uğraşıyorum..sen nasısın..nil kuzusu nasıll..ben de özledim walla..
:54:

hadı hayırlısı canım
ben 5 aylık olana kadar emzırdım
zorla da olsa sonunda bıraktırdım :49::49::49:
bıraksam hala emecek kardeşiyle beraber emer belkıde
2. oğluşumun gelmesıne az kaldı sen daha yenısın Allah bı avazda kurtarsın canım

sağol tatlım..hem kadın doğumcum hem kızımın doktoru,emzirirken salgılanan oksitosin hormonu rahimin kasılıp gevşemesine sebep olur.eğer doğurmayı planlıyorsan emzirmeyi kes ikisini birden besleyemezsin düşük tehlikesi artar dediler... yarın memeyi bırakalı tam 1 ay oluyor..çok şükür sıkıntı çekmedik kızımla ikimiz...kısmeti bu kadarmış ne yapayım..2 yaşını doldurmak isterdim ama olmadı..

olu olan topik canlansin birazzzzz :9:
kizlar bezi birakan bebis oldu mu? ben kizimin altini aciom ama bana misin demio. bu hafta izin aldim baslim dedim ama tahammul edemiorum. tam kaldiriorum kolzetten altina isio :25:
bayram sonrasi tekrar is basi yapicam. sanirim seneye kaldi bizim cis egitimi. lazimliga hic oturmuo zaten
anammm zeze sen hamile misin? bu ne cesaret :P saglikla dogur insallah

bilmiorum yasemin cizelge isini anlamiorum

Son düzenleme:

canıımm yeni gördüm..iiyiyim şükür,kuduruk zillimle uğraşıyorum..sen nasısın..nil kuzusu nasıll..ben de özledim walla..
:54:

canım benim anlaşılan sen de kk ya çok girmiyosun... İyyim canım ben de azman nille uğraşıyorum.. Çok şükür bi yaramazlık yoık...Sen de bi face alıp katılsan gruba...

canım benim anlaşılan sen de kk ya çok girmiyosun... İyyim canım ben de azman nille uğraşıyorum.. Çok şükür bi yaramazlık yoık...Sen de bi face alıp katılsan gruba...

ewet cnm bende girmiyorum artık pek..başından beri istiyorum face ama kocim veto ediyo..ikimizin de yok hesabı,ben de üstelemiyorum herkes faceden dertliyken dertsiz başıma dert almyım diyorum:) özledim ama hepinizi..öptüm

buketcim hiiiç şiş olayına girmiyoum ben uğraşamam sıpayla..çok inatçı buraya yapalımmı annecim diyorum ı ıııhhh diye çatıyo kaşlarını..napalım bahara artık..

berra çok huysuzlaştı..terrible two mudur ne karın ağrısıysa çok bunaldım..ramazanın mübarekliği filan yoktu bizim ewde tööbede yani:)) bağrş çğrışiAllah kabul etsin:) sizinkile ne alemde..çok bunaltıyo beni berra,çok ağlıyo çok inatçı we asla ikna olmuyo..çığlık çığlığa atıyo yerden yere kendini,sabr sıfır..dipteyim sondayım olayı:) ayhh çene çalmayı özlemişim..öptüm herkesi

vay beee buraya bakmayali neler olmus. bi cogumuz facede görüsüyormus meger bende burada kimseyi göremeyince bidaha girmedim. demek bizimkiler anlasmis orda görüsüyor sizi gidi. kimileride 2. kez hamile kalmislar. evet büyük cesaret. Allah saglikla dogurmak nasip etsin kolaylik versin hepinize. bende mikrop oglusumla ancak ugrasiyorum.
Hala bende emziriyorum vede birakmaya hic niyeti yok. gündüzleri pek istemiyorda uyumak icin ve uyurken cok uyaniyor. cekiyoruz bizde napalim 1 yildir alistik uykusuzluga vücut mecburen kabul ediyor. bi kere kesmeyi denedim cok kötü oldu hem oglum hem ben. bize agir geldi birden kesmek. hemde dis cikarmasi daha bitmedi. o bitsinde artik bakalim ne zaman olursa yavas yavas birakir. belki gün gelir kendinden birakir. cünki gündüzleri artik pek aramiyor kendi.

Yaaaa bu arada 2. dogum günlerimiz geliyor. pilan yapan varmi. neler yapicaksiniz. benim 1. si cok teferruatli olmamisti. bu sefer güzel olsun istiyorum. hem oglumda simdi anliyor

sorma zuzucum yaa. ayni bizim kizi anlatmissin :51:
cis var mi diorum kafa sallio var anlaminda. oturtuorum klozete.bekliorus bos bos.sonra sıkılıo kalkmak istio falan. kaldiriorum uzerine isio :44:
mumkun deil lazimliga oturmuo. ben de bahara biraktim. zati ise gidiom ugrasamam :36:
ayyy ne zormus bebe buyutmek. 2. yapan cesaretli bacilarrr hepinizin alnindan oper onunuzde saygiyla egilirim. cilginsiniz vesselam :52:

Son düzenleme:
selam canlarım beni hatırladınızmı bilmiyorum
bende 2009 ekim annesiyim doruk paşanın annesi
doruk abi olacak kısmetse sizlerle paylaşmak istedim
şu an 5 buçuk aylık hamileyim ve rabbimizin verirse 2012 ocak annesi de olucam
hepinizi çok özledim ve eski günleride tabi
ama herkes facede görüşüyormuş sanırım ama buranın tadı bir başka
selamlar herkese
prens ve prenseselerede öpücükler

Son düzenleme:
selamlar herkese

beryaall canım hayırlı olsun yeni bebiş haberine çok sewindim..Allah kucağına da almayı nasip etsinn

selamlar herkese

Şimdi yazını gördüm hayırlı olsun .Biraz zorlanır sonrasında rahat edersin .Cinsiyetini öğrendin mi?

selamlar herkese

hatirliyorum sekerim. dora pasa ve seni. eskiden kimse kalmamis. hayirli olsun. Allah kolay dogum nasip etsin. iyi cesaret 2.sine. biz daha nefes alamadik.emzirmeye devam.

[ı]

beryaall canım hayırlı olsun yeni bebiş haberine çok sewindim..allah kucağına da almayı nasip etsinn
[/ı]
canım benim çok teşekkür ederim
amin inşallah allah kısmet ederse ocak ayının ilk haftası doğumum var

şimdi yazını gördüm hayırlı olsun .biraz zorlanır sonrasında rahat edersin .cinsiyetini öğrendin mi?
çok teşekkür ederim canım sağol.cinsiyeti kız mış

hatirliyorum sekerim. Dora pasa ve seni. Eskiden kimse kalmamis. Hayirli olsun. Allah kolay dogum nasip etsin. Iyi cesaret 2.sine. Biz daha nefes alamadik.emzirmeye devam.

amin canım çok sağol
ben hiç emziremedim oğlumu sütüm yoktu sağarak verdim bir kaç ay ama sonra tamamen kesildi
bakalım bu kez olacakmı sütüm

beryal canım allah ikinci meleğinide sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş.

2012 de dsenize bizim bücürükler abi abla oluyolar :))

olu olan topik canlansin birazzzzz :9:
kizlar bezi birakan bebis oldu mu? ben kizimin altini aciom ama bana misin demio. bu hafta izin aldim baslim dedim ama tahammul edemiorum. tam kaldiriorum kolzetten altina isio :25:
bayram sonrasi tekrar is basi yapicam. sanirim seneye kaldi bizim cis egitimi. lazimliga hic oturmuo zaten
anammm zeze sen hamile misin? bu ne cesaret :P saglikla dogur insallah

bilmiorum yasemin cizelge isini anlamiorum

sağol kuzum..kaza kurşunu;) 2. kızım geliyo Allah sağ salim versin kucağıma inşallah..

Back
X