2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

ELALI

biriciğim, canım kızım...
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
7.031
19
158
Kızlarr ilk göbek şovu benden:sm_cool:
Sizinkileride bekliyoruz, göbişler büyüdükçe ekleyelimyerimseniben

13+1

19+1

24+0

27+2

32+2

38+5

Son düzenleme:
543.jpg

bu da ben 12+0 ken şunuda söylim popomu ben öyle itmedim arkaya orjinalinde bu hem zaten göbeği öne popoyu arkaya nasıl itim aynı anda dimi olsa olsa popo arkada göğüsler önde olurdu öyle bir durumda yok 2-3 hafta sonra yine eklerim büyüdüğü belli olsun dimi :D

walla elalı siwri kııss..oğluş mu gelio nee:))) kızlar nacizane bi önerim herkes kendi yeni resimlerini ilk resmini koyduğu mesaja editliyip eklesin ilerleyen haftalarda..hem kendi kendine de ewreleri görme açısından çok zewkli olur,hemde sayfa aralarında resimler kaynamaz... yerimseniben

wee beklenen ann..zuzuunun göbüküüü

13+1

18+4

23+4

27+4

tee minnacıkken göbüküm bu kıyafetnen çekinmiştim fotiş..bakiim dedim aynı kıyafetnen nekadar şişmişim :)))

31+6

34+6

36

doğuma giderkenn:)) 39+6

Son düzenleme:
maşallah göbişine pançitaa:))

kıslar ben göbek şekline göre cinsiyete inanmıom en canlı tanık ablam oglu olacak ama göbişi yanlamasına büyüyo vucut yapısıyla alakalı:)

pançitaa kıss seninde epey çıkmış hem göbiş hem popiş :)))
bende pipiş aynı :))

zuzum bencede güzel bi fikir aynı mesaja editlemek, gene formunda gördüm seni :)))

kızlar göbüşler cok güzel ben cok yedıgım içinmı bilmem gögsümden asagısı yuvarlak hamıleyım ben hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmm

pançitaa kıss seninde epey çıkmış hem göbiş hem popiş :)))
bende pipiş aynı :))

zuzum bencede güzel bi fikir aynı mesaja editlemek, gene formunda gördüm seni :)))

:jeyyar: walla he süper miyim neyimmm :icecream: :icecream:

kıslar editleyip uzerine ekliyelim ama ileriki sayfalarda olanları nasıl gorcez kim nerde nasıl bilcez ilk sayfada olanı gormek kolay olurdaa CADIARZU

ELA VE PANÇıTA MAŞALLAHHH KIZLAR GÖBıŞLERıNıZEEE :nazar:
BENDE AKŞAMA EVE GEÇıNCE KOYııMMMM

kıslar editleyip uzerine ekliyelim ama ileriki sayfalarda olanları nasıl gorcez kim nerde nasıl bilcez ilk sayfada olanı gormek kolay olurdaa CADIARZU

şincikk buna bi çözüm zuzum bulur eminimCADIARZU

evet zuzum çözüm bekliyoruz :)))

elalım sorma popiş göbişten önde gidiyo bebek arkada sanırsam :))))))

evet zuzum çözüm bekliyoruz :)))

elalım sorma popiş göbişten önde gidiyo bebek arkada sanırsam :))))))

öle yazacaktım ama yanlış anlarsın belki diye yazmak istemedim cicim:roflol:

esmacım sağol bitanem, bekliyoz senin göbişide...

benimde popiş büyüdü biraz bide basenlerim çıktı biraz spor yapııom o yüsden:)) kalçalı hatun oldum

elali cok guzel bir topik acmissin canim bende dun acayim diye dusunmustum sonra daha kimsenin gobusu cikmamistir diye vazgectim :)) ellerine saglik...bu arada gobusune bayildim :))

Back
X