2009 ekim bebekleri 1 yaşında!!

tebrik ederim musyascım,
senin nezdinde tüm ekim annesi arkadaşlarımın ve yavrularını kutluyorum,sağlıklı mutlu nice yaşlar diliyorum,
erkeği kızı tüm yavrular barış dolu bir dünyada yaşasın,
saygı,sevgi ve muhabbet görsünler,iyi insanlarla karşılaşsınlar,
tüm anne-babalar yavrularıyla iki cihan saadetine ulaşsınlar,
tek kardeşlilerin bi çok kardeşi olsun,arkadaşsız kalmasınlar,,
arzu etti,klerinize amin deyiniz aklinialirimsmilesempatiksalakcinni
neyse,
bizim de doğumgünümüz ayın 24üydü,
taşınma durumum ve hastalıkları dsolayısıyla bu ctesi kutlama yapıcaz,
ben de koyarım inşallah fotoğraflarımızııı,
ben herkese diyorum ki,onları doğurduğum için ben kendimi kutlayacağım da onun için çağırıyorum sizi heheheh aklinialirimsmile

Hümeyracım yeni evin hayırlı uğurlu olsun içinden Huzur mutluluk ve kahkaha sesleri yükselsin...
Tekrar minişlerimin doğum gününü kutluyorum öpüyorum
çok teşekkür ederim şeymacım,
tüm dualar cümlemiz için inşallah,
sağlıklı huzurlu günler ve yıllar doğsun hepimizee..

zuzum şimdi bunun anlamı daha çok beklersin demek oluyo sanırım:dilcikar:

yok estafirullah da zezem yakın tarihte pek koycak gibi diilim sanırsam:))

ps: şimdi okuyanlarda diodurki aman koymassan koyma çok da fifi:)) ben sakınmıyorum da sizden kocim çok kızıyo ya,he dediremedim:)

marrycim güle güle oturun ewinizde..Allah ağ<ınızın tadını bozmasın..miniklere de uzuun bi ömür diliyorumm

günaydın arkadaşlar,

ben de geçen cumartesi evime taşındığım için mevlit yaptım.Allah kabul etsin

Alperede yapmamıştık mevlit. ikisi bir arada oldu.

kirada oturduğum yer rutubetli olduğundan hiç canım istememişti böyle bir organizasyon
yapmak.herneyse doğumgünümüzle beraber mi olsun ayrı mı olsun derken, iyi oldu mevlit
telaşemiz de bitti.şimdi doğumgünümüzde sıra.kayınvalidemler gelirse eğer onlarla
yapıcaz.gelmezlerse(inşallah)çok işim olmayacak ve sade bir doğumgünü istiyorum.sadece kendi annemlerle yaparız ve Alperin doğduğu saatte yapmış oluruz Allah kısmet ederse.Öteki türlü ayın 16 sına kalacak ve doğumgünü dışında yemek ve konaklama da yapılacak.

bakalım zaman ne gösterecek
sengözlerimebaksanab

sırnaşık şey
aynen :)))

yok estafirullah da zezem yakın tarihte pek koycak gibi diilim sanırsam:))

ps: şimdi okuyanlarda diodurki aman koymassan koyma çok da fifi:)) ben sakınmıyorum da sizden kocim çok kızıyo ya,he dediremedim:)

valla zuzum diğerlerini bilmem ama ben gayet merak ediyomboshayallersmilenapalım sanırım göremicez kuzuyu..ben koycem yakında baka bakalım belki gaza gelir sen de koyarsınkaydirigubbakcemile3

bu arada..geldiniz mi salihliye????Allah bilir dönmüşsündür bile sen..tanışmayı da isterdim ama senin kocik ona da müsade etmez gibi görünüyo:sinifsinif:

Miracımda şükürler olsun bugun 1 yaşında kutlamalrdan sonra resimleri eklerim inşallah

doğumgünü kutlu olsun miraç kuzusunun.kocaman adam olsun büyüsün:)

hayatımı koy sen içim açılıyo çok güzel maşallah..

geldim de döndüm bilem iwitt..kızım tee salıdan pazara kadar dile kolay:)) en uzun salihli tailiydi bu we sanırım bundan bööle uzun olcak hep torun sewdasına:)) ona kocimden çok kaynanacım karışır,gün gün gezdirdi beni peşinde:) gündüz ayrı gezme akşama ayrı,kocime bilem hasret kaldım inan..ama aklıma da geliosun her gelişimde..belki başka bi sefer ayarlarız anlaşılan çok gelip gitcem sırf onlar gelmesin diye:)))

cok güzel bir topik olmus fotolarda eklenmis harika. bakalım baska ne fotolar gelicek.
aslında güzel bir baslangıc gibi olmus bu topic bence. artık miniklerimiz bir yasında bunun burda devamını getirip sonraki fotolarıda ekleriz buraya nasıl büyüdüklerini burdan paylasabiliriz. ekim 2009 bebeklere özel bir topic olur karsıklık olmaz.ben artık buraya ekliyorum fotolarımı

Maşalllaahhhh Zeynoma benim yaaa Allahım nazarlardan korusun kötü gözlerden esirgesin meleğimiiii elbisesine bayıldım mavi favorimdir zaten kızıma da pek yakışmış küçük bi prenses olmuş kuzum
:asigim:

yaşına giren bütün kuzular, daha nice güzel yaşlara inşallah...
ilk yaşları kutlu olsuna.s.hihoyyyt

Son düzenleme:
biz de dün aksdam yaptık dogumgünümüzü cok şükür atlattım:))) resim ekleyecem insallah ama suan yusuf utkan kuduruyor ekleyemedim(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…