2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

blackbird87

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
3.940
1.889
723
evt arkadaslar bebıslerımız kac gram paylasalım
dun melegımı gordum 17+3tuk ve 17cm 204gramdı :nazar:
sızlerınkı nekadar :CüvCüv:

Maşallah Burcu bebişine
Ben de 17+3 de gitmiştim doktora 13 cm 246 gr'dı.:nazar:Kısa ve tombik benimki demekki :)

Maşallah Burcu bebişine
Ben de 17+3 de gitmiştim doktora 13 cm 246 gr'dı.:nazar:Kısa ve tombik benimki demekki :)

canım ondan deil.aslında bebisin boyu bas-popo mesafesinde olculuomus. burcunun doktoru tahmini bisi demistir. benimkide bas-popo olcuo.16+2 iken 11 cm demisti kaydirigubbakcemile5

maşallah bebişlere kıslarr

benimki 15+0 da iken 15 cm 145 gr dı bakalım yarın nekadarlık olmuş olcek :))

maaşallah bebıslerınıze kızlar :nazar:
ben nette baktım haftasına gore 17cm normalmıs gızemınde bebısı aynı cıktıgına gore bas popo mesafesı olabılır buketcım
saglıklı olsunlarda bodur yada sırık olsalarda olur sırnaşık şey

aslında tahmınıde tam boyunu soylemıs olabılır neyse bıdahakıne daha net ogrenırım kaydirigubbakcemile2

Ben bugün detaylı ultrason oldum.17 haftalık boy 18 cm kilo 180 gr imiş.Herşey normal çıktı.Çok şükür...

Ben bugün detaylı ultrason oldum.17 haftalık boy 18 cm kilo 180 gr imiş.Herşey normal çıktı.Çok şükür...

OH MAASALLAH BEBISLERIMIZ BUYUYO DEMEKKI BENIMKININDE BOYU NORMALMIS :lepi: SENIN BEBISTE SANA CEKMIS HERHALDE BOYU UZUN OLACAK sırnaşık şey

Biraz kilo az gibi geldi ama doktor normal dedi.Neyse maşallah hepsine sağlıklı olsunlarda daha ne isteriz,şimdi şimdi annelik ne demek anlıyorum valla...

arkadaşlar bende dun gıttım doktora normalde 15+3 iken 16+4 görundu boy:17cm kilo160 gr ve %80 kız dedı .

maşalllah 2009 bebişlerinee ne güzel doktorlarınız size boyunuda söylüyormuş ben son ana kadar öğrenemedim boyunu

Back
X