2009 Ekim Bebekleri'nin Cicilerinin Resimleri ve Annelerinin Tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hiliba

Ziyaretçi
arkadaşlar burada bebeklerimize aldığımız ciciler konusunda birbirimize fikirler verebiliriz .resimlerini çekip burada paylaşabiliriz.aldığımız mamaları,oyuncakları,her türlü eşyayı paylaşalım resimlerle.
en zevkli kısmı bebeklerimize yaptığımız alışverişhaydi resimlerle paylaşalım aldıklarımızı alacaklarımızıı.....

Son düzenleyen: Moderatör:
oyun halısı aldım arkadaşlar benim kız sevmedi bunu.

sizinki baya bir kullanışlı.benimki sade.sadece gökkuşağında 6 li yıldızlar sallanıyor.
bizimkide sade olduğundan beğenmedi sanırım

belkide canım... peki farklı oyuncaklar asmaya çalış ona belki o zaman dikkatini çeker.... çıngıraklı ses çıkaran şeyler olsun

bende bu tarz aktivite minderi yada oyuncağı neyse almak istiyorum ama sevmez diye tereddütlüyüm herşeyden çok çabuk sıkılıyo kararsız kaldım

bende bu tarz aktivite minderi yada oyuncağı neyse almak istiyorum ama sevmez diye tereddütlüyüm herşeyden çok çabuk sıkılıyo kararsız kaldım

benim kız sevmedi.bir köşede süs duruyor.oynasın diye arada bir çıkarıyorum ama fayda yok.diğer oyuncaklarını seviyor

sevdigi oyuncakları as o zaman.sendeki asılı olan yıldızlar pek renkli degil ya ondan olabilir. benimkinde peluslar var hepsi renkli renkli veya sevdigi biseyler asıyorum. klasik müzik var o calıyor.

Kerem de çok sevmedi oyun halısını ben de hergün ablasının değişik bir oyuncağını bağlıyorum 10 dakika duruyor işte sonra kucak mesaimiz yeniden başlıyor.kafamçokkarıştı

ama olsun ya bence gayet iyi. böyle yavas yavas ögrencek zaten birseylere mesgul olmaya. Mirayda aman aman durmuyor. ama bir oyun halı, bir anakucak falan derken en azindan biraz dinlenme vaktın oluyor. Bizde kucakcıyız 10 dk bence gayett iyi kaydirigubbakcemile5

ben i
ortibebe burun aspiratör aldım. burun temiligi icin kullanmıstım memnun kalmamıstım. Ama simdi kızım hasta ve burun baya dolu harika cekip temizliyor. normal burun asp. cok aglıyor aglamaktan burun daha cok doluyor bunu burnun ucuna dayadıgın icin rahatsız olmuyor. eger bebeginizin burnu baya dolu ise bunu deneyin derim. ben memnun kaldım

Ben de bebedorun kaşığını aldım .Çok memnunum ucu yumuşak olduğu için bebişin ağzına zarar vermiyor.Bebedorun sitesinde ikili yumuşak uçlu kaşık diye geçiyor.:1rolleyes:.........

arkadaşlar ben bebek telsizialmıştım.çok ama çok memnunum.almaya düşünenler tavsiye edebilirim.

aldığım kıyafetleri sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar.

kızıma yedirdiğim ek gıdalar ve maması.

dün akşam tiny love prenses aktivite minderi siparişi verdim inş benim cimcime sever

bende dün h.b. alışveriş sitesinden kraft bebek telsizi sipariş ettim.Artık oğlumun odasını ayıracağım. sitede bu ürün indirimde. Ürünle ilgili çok güzel yorumlar var. Telsiz almayı düşününler indirimden yararlanabilirsiniz sizde:)

canım odayı ayırmak için daha erken değilmi ?..
en azından geceleri ayırma.
ben gündüzleri bebek telsizini takıyorum.odasının kapısını kapatıp.yada bir misafir gelince bebek telsizini kullanıyorum.bebek telsizini geceleri güvenenmem.elektirkler kesilmiş olsa haberim olmaz.tabi o senin kararın.sadece fikrimi söyledim

Ben de bebedorun kaşığını aldım .Çok memnunum ucu yumuşak olduğu için bebişin ağzına zarar vermiyor.Bebedorun sitesinde ikili yumuşak uçlu kaşık diye geçiyor.:1rolleyes:.........

sende okudum bende aldım simdi :)) güzel bisey yumasak ilk alıstırma zamanlar icin güzel. Birde tchibonun kasık seti cok hosuma gitti. Kasık güzel oyuk sonra sebze corbalar icin ideal bende onu begendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…