2009 Ekim Bebekleri'nin Cicilerinin Resimleri ve Annelerinin Tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım evimiz çok küçük yatak odasına oğlumun yatağı malesef sığmadı.Bizde oğlumun yatağını doğduğu günden beri oturma odasında kullanıyoruz ve çoğu geceler eşimle ayrı yatmak zorunda kalıyoruz.oturma odasında oğlumun beşiğinden hariç 1 tane kanepe var orayada eşimle sığışamıyoruz malesef:) birkaç gün deneyeceğiz bakalım odayı ayırmayı nasıl olacak :uhm: zaten odalar bitişik sesini duymamam mümkün değil....

Ben de bebedorun kaşığını aldım .Çok memnunum ucu yumuşak olduğu için bebişin ağzına zarar vermiyor.Bebedorun sitesinde ikili yumuşak uçlu kaşık diye geçiyor.:1rolleyes:.........

bende merak ettim şimdi o kaşığı.resmini kayabilirmisin ?
benimde varda plastik.diş etlerini açıtıyordur sanırım

bende NUBY marka ısıya duyarlı kaşık kullanıyorum. Çok memnunum yumuşacık bir kaşık oğlum bazen beslenirken ani hareketler yapıyor ve kaşık yüzüne çarpabiliyor ama kaşık sayesinde canı yanmıyor... ayrıca mama sıcaksa kaşık renk değiştiriyor...

tiny love prenses oyun halısı ve Fisher Price ılk Arkadaşım Boncuklar aldım. oyun halısında 10 dak. duruyor sıkılıyor. ama zaten bence normal süre. biraz büyüdükçe daha çok hoşuna gider çok renkli ve şirin.

chicco polly 2 in1 mama sandalyesi aldık çok sevdei ytar pozisyonu da var çok memnunuz... 180 tl ye aldık

bende merak ettim şimdi o kaşığı.resmini kayabilirmisin ?
benimde varda plastik.diş etlerini açıtıyordur sanırım

resmi yarın ekliyim.Ben beceremiyorum.Ama sitesine girersen görürsün...........

sende okudum bende aldım simdi :)) güzel bisey yumasak ilk alıstırma zamanlar icin güzel. Birde tchibonun kasık seti cok hosuma gitti. Kasık güzel oyuk sonra sebze corbalar icin ideal bende onu begendim.

Güle güle kullanın................

ilk resmi açmaya çalışıyodum yavaş yavaş açılırken dedim ki içinde aaa oyun halısının altında da oyuncak bebek varmış derkene bi baktım annaaaaaaaaa neeeeee tatlı bebiş o ya maşallah ay ay ay oldum :)) :kedi:

Arkadaslar kati meyve sikacagi almak istiyorum tavsiyesi olan varmi hangi marka daha kullanisli?havuc ,elma gibi sert meyve sebzenin suyunu cikarabilsin istiyorum..

canım bizde philips var çok memnunum ama ondan kendimize sıkıyorum sadece,boraya cam rendede hazırlıyorum

Bende moulinex in var cnm çokta memnunum açıkçası hem kendimize hemde Defneye sıkıyorum sadece sapını çıkartmam yetiyo
Ama annem geçenlerde ablama Fakir in kini almış Evkurdan baktım o da çok kullanışlı güzel bişi arada da epey bi fark var fiyat olarak yani fakir de tercih edilir diyorum

şeymacım çok güzel bişey yaa kesinlikle tavsiye ederim... elinden düşürmüyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…