2009 Ekim Bebekleri'nin Cicilerinin Resimleri ve Annelerinin Tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeni ciciler gelmişş
zenfefine onun kürkünü sevsinler kokoşlukta annesine mi çekmiş acebaa:)
mustafa boramın göyneklerini yirim resmi erkekim:asigim:

yeni ciciler çok şeker zencefile kız o kürklü elbiseye bittim nerden aldınız kız çok yakışcak prensese eminim saglıkla giysinler inşallah

boraya mavi çoık yakışıyo renk uyumu süper olmuş y,ine yakışıklımın

yeni ciciler gelmişş
hehe aybik teyzesi ye tabiside =)) Şeniz

boraya mavi çoık yakışıyo renk uyumu süper olmuş y,ine yakışıklımın

çok teşekkür ederiz yasemin teyzesi öpüyoruz opuyorumnanaktan

yeni ciciler gelmişş
hahaha kokoşlukta yanımdan geçemez. Şaka bir yana hep dua etmiştim kızım olması için, Allah kabul etti dualarımı benimde kızımı süslemem lazım layığıyla. Allah hepsine güzel bahtda versin.

yeni ciciler çok şeker zencefile kız o kürklü elbiseye bittim nerden aldınız kız çok yakışcak prensese eminim saglıkla giysinler inşallah

musyascım burda banjo diye bir yer var ordan aldı teyzesi d.günü hediyesi. Bende kürk yelek alıcam hem ona hem kendime. Valla bu aralar takım giyinme olayı beni sardı. Daha güzeli adaşımızın olsun işallah.

thumb-22918.jpg
[/URL][/IMG]
bunu çok önce aldık hiç giymedik polar elbise yumuş yumuş

arzu dökdürmüsün gen. neler almısın. cok güzel hepsi. iyi günlerde kullanın insallah.dogum günü cici baktın mı buldun mı birsey?
bende aksam eklicem yeni cici.

kuzuların yeni cicileri cook güzel hepsi de cok yakısacak eminim..saglıkla giysinler insallah...

bende bugün aldım kızımı karşıyakaya attım kendimi,Pançoya gittim seçenek yoktu istediğim gibi birde mal gelmiş sanırım sayıp duruyolardı pek ilgilenemdiler birtane beğendim ama karar veremedim 80 tlyydi biraz fazala geldi çünkü sadece doğumgününde 2 saat giycek birdaha anca düğündernek olması lazım sonrada küçük gelicek yani birdaha giyemicek değermi değmezmi bilemedim...birde sıfır kol ben bahçemizde yapmayı planlıyorum üşürmü dedim...ayyyy kafam karıştı yani gene bişey almadan döndüm.şu organizedeki banjoya bakayım birde

bende bugün aldım kızımı karşıyakaya attım kendimi,Pançoya gittim seçenek yoktu istediğim gibi birde mal gelmiş sanırım sayıp duruyolardı pek ilgilenemdiler birtane beğendim ama karar veremedim 80 tlyydi biraz fazala geldi çünkü sadece doğumgününde 2 saat giycek birdaha anca düğündernek olması lazım sonrada küçük gelicek yani birdaha giyemicek değermi değmezmi bilemedim...birde sıfır kol ben bahçemizde yapmayı planlıyorum üşürmü dedim...ayyyy kafam karıştı yani gene bişey almadan döndüm.şu organizedeki banjoya bakayım birde

bence banjo ya kadar yorma kendini senin aradıgın tarz birsey yok orda ben gittim ama belki yeni seyler gelmistir.pancoda neden bulmadın ki? mirayın dis buday elbisesinin cok benzeri vardı mesela orda. onunda mi fiyatı yüksekdi? ben onu carsıdan galiba 40 liraya almıstım.bu tür elbiseler cogu sıfır kol. ya bir bolero bulaksın yada mesela örgü bilen varsa cok güzel sık ipler var onlar sana bir bolero örsün uygun renklerde. EGS Sobeeye gittin mi?EGS ye gidersen Ceylana da ugra. yada dırek carsıya at kendini ordada var cok secenek.

bunlarda ablamızdan bize kalan ciciler:

Son düzenleme:
çok teşekkürler kızlar kuzuların hepsi sağlıkla giyinsin cicilerini opuyorumnanaktan

miraaayyy cicilerini de giyin öyle yiyim seni =))
bengücüm yok yaa almadım daha dün baya bir dolandım,belki yelekli takımdan vazgeçebilirim...o kadar baktım ki soğumaya başladım o takımdan kaydirigubbakcemile3

hahaha kokoşlukta yanımdan geçemez. Şaka bir yana hep dua etmiştim kızım olması için, Allah kabul etti dualarımı benimde kızımı süslemem lazım layığıyla. Allah hepsine güzel bahtda versin.

musyascım burda banjo diye bir yer var ordan aldı teyzesi d.günü hediyesi. Bende kürk yelek alıcam hem ona hem kendime. Valla bu aralar takım giyinme olayı beni sardı. Daha güzeli adaşımızın olsun işallah.

saol cnm bnm alla h razı olsun oh anakız çok yakışlcak valla eminim gülegüle saglıkla giyin cnm bnmopuyorumnanaktan

bengü kırmızı çiçekli süeterin aynısı bizde var ee bigün giydirip bir poz çekeriz artık:)))

Back
X