2009 Ekim Bebekleri'nin Cicilerinin Resimleri ve Annelerinin Tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bengücüm abladan kalan cicilerde çok zevkli...
şimdi bidaha baktım mirayın doğumgünü elbisesine benziyo sanki diş buğdayında giydiği yoktu orda kalmımıştır belki bide dediğim gibi mağazada birsürü koli vardı ortada açıyoladı sayıyolardı falan karışıklardı yani
ama bolere konusu iyi bak,aklıma gelmemişti benim hatta var bitane öyle hazır örülmüş olanda iyi oldu hatırlattın.ben en kısa sürede ksk çarşıya çıkayım birde bana orda tarif edebilceğin önerebilceğin biyer varmı acaba??

biz de bugün kociğimle:asigim: palladium avm ye gittik
babası alyaya doğum günüsü için hediye aldı
benim bursada gördüğüm bot yoktu haftaya bursada bakıcam
birde kışlık şort beğendim beden yoktu
o botla o şort çok güzel kombin olur diye düşünüyorum inş bulabilirim
babamız alyaya boyfriend jeans leri çok yakıştırıyormuş bunu seçti
ben karşımadım bu kezkaydirigubbakcemile3

ayy hepsi de coook çirkiiin:)))))) saglıkla giysin insallah alya kuzusu insallah aybikim kotunuza bittim..babanız zevkli adammıs gerci seni secmesinden belli:)))))

biz de bugün kociğimle:asigim: palladium avm ye gittik
babası alyaya doğum günüsü için hediye aldı
benim bursada gördüğüm bot yoktu haftaya bursada bakıcam
birde kışlık şort beğendim beden yoktu
o botla o şort çok güzel kombin olur diye düşünüyorum inş bulabilirim
babamız alyaya boyfriend jeans leri çok yakıştırıyormuş bunu seçti
ben karşımadım bu kezkaydirigubbakcemile3

ağır tahrik içeriyo kardeşim bu topik peki bu durumda kocacıkların suçu ne aybike hepsi çok güzel ama kot daha bi süper haftasonu palladium daki mothercare gidicekdim şimdi zarayada ugramak farz oldu.

kız seher bişi kalmamış başka bi zaraya gdielim benim de alacaklarım varr:D:D
seldus iltifatı kaptım kabaran koltuklarımla hoop mutfağa:D

babaniz cok sevklimis. bizim üstden almış :1: ayakabıları bende denetmistim bizim ayagıma uyamdı bu model . kot bir harika cok sık gülle gülle kullanın. ya bende bot istiyorum miraya hatta zarda var suan cok begendim bir cizme. numerasıda vardı o gün tabiki artık varmı daha bilmiyorum ama fiyat cok yüksek geldi bana ama aklımda o cizmede kaldı. gri birseydi belki görmüsündür cok sık birsey. offf neden bu cocuk giyimler bu kadar pahalı. bugün miraya spor ayakkabı ısmarladım onuda bulana kadar gene problem oldu kücük nr hicbiryerde bulamadım. siz kolay bulabiliyormusunuz ayakkabı? ben cok ama cok zorlanıyorum

biz henüz yürümediğimiz için ayakkabı sorunumuz yok...dr.umuz yürüyünce dedi..şimdilik süs niyetine bişeyler bulup takıyorum işte
yürüdüğü zaman dr.umuzun önerdiği bi yer var gidip ordan bakıcaz artık

önerdigi yeri paylasırmısın? ben ilk adım ayakkabı daha almadım ama pediped yada pappa düsünmüstüm. benim kızda daha yürümüyor ama bazen lazım oluyor dısarda yere bastırmak gerekiyor veya ellimden tutup yürümek istiyor.

doğu düşünmüşsün canım pappa yı önerdi kendiside biyerde daha söylemişti ama gereksiz pahalı boşver demişti..sonra ben pappaya gittim onlarda dr.umuz gibi ilk adım ayakkabısı için ilk adımı beklemem gerektiğini söylediler birkaç model baktım 85 civarıydı fiayatlar...dediğingibi bebeklerin cicileri epey tuzlu:))
yapıcak bişey yok tabi...canları sağolsun...:))

Son düzenleme:
pediped nerde satılıyor bengücüm. bizi kifidisden aldık ilk ayakkabısını baya tuzlu oldu..akannehir

teşekkür ederiz
bengü sanırım anladım gri 1 tane vardı puf gibiydi dimi?
benim beğendiğim kahveydi deri ama burda hiç yoktu
alya 18 numara giyyor zor buluyoruz genelde yumuşak ayakkabılar oluyor e yürüdüğü için sert bişi lazım
bu babetler çok iyi oldu rahat görünüyor bakalım..
spor ayakkabısı da baktık bugün ama hep 20 den başlıyor 18 ler yumuşak patik cinsi olanlar

pedipedler suan ebebekde var.büyük kızıma hep pappa aldım.birde deichmannda satılan elefant cok severim almanyada o marka cok tutuluyor ama buraya secenek cok gelmiyor.almanada s,m,l var cocugun ayak genişligine göre secim yapabiliyorsun. oda cok güzel. her ayak aynı degil sonuc olarak.

teşekkür ederiz
bengü sanırım anladım gri 1 tane vardı puf gibiydi dimi?
benim beğendiğim kahveydi deri ama burda hiç yoktu
alya 18 numara giyyor zor buluyoruz genelde yumuşak ayakkabılar oluyor e yürüdüğü için sert bişi lazım
bu babetler çok iyi oldu rahat görünüyor bakalım..
spor ayakkabısı da baktık bugün ama hep 20 den başlıyor 18 ler yumuşak patik cinsi olanlar

evet bende 20 ısmarladım onu bile zor buldum. mirayın ayak suan 19 ama 20 olur diye düsünüyorum.

tecrübeli annelerden notlar alıyorum.....sağolun kızlar...:))

alyanın cicilerine bayıldım çook yakışacak kuzuya,iyi günlerde giyinsin... opuyorumnanaktan
bizim ayakkabılarda paqpa bora çok rahat yürüyor onlarla,çok memnun kaldık...

uuuuuuuu alyaaa ne kadar guzel cicilerin var senin fiyonklu falan kiz kokosssss cxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sohaoldumsmile

Back
X