2009 Ekim Bebekleri'nin Cicilerinin Resimleri ve Annelerinin Tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkürler arzu teyezesi daha güzelleri boranın olsun öpüyoruz ikinizideeopuyorumnanaktan

güle güle giysin fındığım benim çok yakışcak hepside kuzuma
bende bi tembelliği bıraksam yüklücem de vakit bulamıyorum bide 2. istiyorum neyimeyse :roflol::roflol:

oy kurban olayım ben sana saol cnm bnm ben bakarım kız sen yap bebek hehe klazım artık bi meyve daha ya bu hamişler aklımızı bulandırdı valla heveslendirdi çok hehe sende yüklersin kuşum bende bianlık istiyom sonra diyom otur oturdugun yere yasmin bebek mebek yokopuyorumnanaktan

musyas bu zeyneplerin tümü kokooş galiba:))) Adaşımızın yeni cicileri çok güzel çok beğendik, Allah güzelliklerle giymeyi nasip etsin işallah.

hehe amin teyzesi kokoşuz valla teşekkürler cnm bnm daha güzelleri adaşımızın olsun muck meleginle sana cnm bnmopuyorumnanaktan

cok guzel cicileriniz yasemincim,iyi gunlerde giysin prenses.

güle güle kullanın musyas çok ciciler

ooooo yeni ciciler gelmişş zeynebin kış ve düğün kreasyonu çok güzelmiş güle güle giysin

almadan duramıyanlardanım:))

Eklentiler

• $032ors.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 86
  • $035hi.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 55
sevgili bengünün yardımlarıyla izmir kazan ben kepçe misali dolandıktan sonra bulup aldığım doğumgünü elbisemiz...

Eklentiler

• $026nfm.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 59
leylacım çook güzel ciceler canım prensesin sağlıkla giyinsin opuyorumnanaktan

leylaela cicileriniz cook güzel saglıkla giysin güzel kızın..doğumgünü ciciniz de bi harika tam prenses olacak desene :))))

saolun canlarım benim daha güzelleri meleklerinizin olsun inşallah lelacıgım cnm dogum günü elbisesi çok şirin eminim prensesler gibi olcak içinde maşalla h şimdiden iyiki dogdu nice güzel yaşlar görsün inşallah ailesi sevdikleriyle

çok teşekkürler kızlar inşallah dediğiniz gibi prensesler gibi olur minik kızım..
Ela hepinizi öpüyor....

dün akşam koştur koştur kocişi chicco depoya götürdüm herzamanki gibi bişey bulamayacaksın boşuna gidiyoruz dedi ama süper bi mont aldım kapanın elinde kalıyodu resmen elimden çekenlermi dersiniz sizin çocuga olmaz bize verin diyenlermi işde montumuz fiyatına inanamıyacaksınız ben inanamadım çünkü bu mont 20 tl

Son düzenleme:
süpermi ciciniz canım iyi günlerdekullansın prenses...

anamm çok ucuz muş kısss iyigünlerde güle oynaya giysin..aklinialirimsmile

selduscum ve elifcim teşekkürederiz
elifcim gerçekden çok ucuz diyorumya resmen elimden çekiştirenler vardı kadının biri tutturmuş yok yok senin kıza olmaz ver bana sen onu diye kaptırırmıyımmmm

çok güzelmiş montunuz valla cok uyguna almıssınız gule gule kullansın asya hanım :)
Lc.waikiki de hemen hemen aynı tip erkek için 44 tldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…