2009 Ekim Bebekleri'nin Cicilerinin Resimleri ve Annelerinin Tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şeyma bayıldım ayakkabınıza kaça aldın nerden aldın cabbbuk söle bakiiim....

iyi günlerde giysin kuzum tıpış tıpış ...badi badi yürüsün insallah...

tşk ederiz...canım 1 tane kalmıştı zaten jokerden aldım..başka olsaydı alır yollardım yusufa...50 tly di %50 indirimli..

tşk ederiz...canım 1 tane kalmıştı zaten jokerden aldım..başka olsaydı alır yollardım yusufa...50 tly di %50 indirimli..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım benim cok saol düşünmen yeterli inan..fiyatı da süpermiş :lepi: iyi günlerde giysin kayra paşam..ben de alacam bi ayakkabı ama sanki agır olur ayagına gibi geliyor gecen denedik bitane oldu ama agır şimdiye kadar giydiği bez ayakkabılara göre bi sakıncası olurmu bilemedim...selda teyzemizin gönderdiği ayakkabımız var cok dadlu ama onu ancak yürüyünce giyebilirizopuyorumnanaktan

selduşum bu zaten pumanın patik modeli ağır ayakkabı bende a
istemedim altı lastık gibi sert değil yani....

YASEMıNCıM ÇOK TŞKLERRR CANIMMMM

Son düzenleme:
Maşallahhh paşalarıma , prenseslerimee güle güle giyinsinlerr herşey artık kuzucuklarımıza sağlıkla inşallahh....
Bizde bugün bütün günn alışveriş yaptık ama bitap durumda olduğumdan yüklemeyi daha sonralara bırakıyorummm....

Kuzumun bodyleri

Kuzumun diğer cicileri

Kuzumun önlükleri

Kuzumun papişleri ve çorapları

Sanırım epey abarttık bilmiyorumkismile kocişe söz verdim haziran sonuna kadar çok önemli olmadıkça almıcaz bişi diye ama bakalım hayırlısı hihoyyyt

oğluşumun pumalarını sevsinler
çok şeker şeyma yaaa
bende adidasın puanlısını alıcaktım sadece 19 varmış baya büyük bizim için
bengücüm ciciler süper güle güle giysin miray
zümrütçüm defneciğin de cicilerini beğendik özellikle yelekli takıma,mothercre nin değilmi o geçen bende bakmıştım eski sezon dediler kaçırdık valla :sinifsinif: siz nerden aldınız?

Evet cnm flyinn dekinde zaten elde 2 tane kalmıştı çok talep görmüş demişti kız

zümrütcüm hepsi çooook güzel canım iyi günlerde sağlıkla giyinsin defnem opuyorumnanaktan ahhh ahhh almakla bitse kuzulara anacım bitmez alışverişimiz bizim kaydirigubbakcemile3

zümrütcüm hepsi çooook güzel canım iyi günlerde sağlıkla giyinsin defnem opuyorumnanaktan ahhh ahhh almakla bitse kuzulara anacım bitmez alışverişimiz bizim kaydirigubbakcemile3

sağolasın cnm benim...ya sorma daha yazlık elbiseler alcam dedim haziranda alırız dedi napalım artık zaten kısmetse haziran ortası annemin yanına gidicem birazda gidiş öncesi zaten azcıkda ananesi alır orda yine yaparız bi katakulle yani :roflol:
Valla bikaç şey kendime de alırım diodum kızdan yine fırsat olmadı kaydirigubbakcemile3

olurmu cnm 12 aylık ama diğerini bilmiorum cnm ama sanırım o da öyledir

çok tşk ederiz süt annesi...

zümrüt ciciler çok güsel sağlıkla giysin prenses

maaşallah ne de güzel ayakkabınız var yaa :)) güle güle giysin kayra paşa ::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…