Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oktayın ciciler çok trendy inanılmaz güzeller
güle güle kullansın gül surat
yanlız abartmışsın mineciğim alışverişi başkalarına bişi kalmamış
bi giydiği montu bidaha giymeyecek hahaha
mirayında ciciklerini çok beğendik kürk kapşonunu severiz onun
tayt takımları çok kullnışlı oluyor
bu arada arnızda para toplayıp bize yollayın bi zahmet biz de bişiler alalım benim durumum malum
artık kimseyi kandırmıyımkaydirigubbakcemile3
ece uyku arkadas mucize birsey degil üstünde yazıyor cok şasırcaksınız falan. miray cok zor uyuyan bir cocuk. zaten günde bir kere uyuyor o saati geldigindede huysuz olmaya baslıyor ve ben sallıyorum veya kucagımda gezdiriyorum o ara. normalde sarkı söyliyordum ona. simdi bunu aldım deniz dalgaların sesini acıyorum sesi duysun diye mi artık bilmiyorum daha cabuk sakinleşıyor sonra iyice uykusu gelince yataga yatiyoruz ve yanımıza alıyorum kuzuyu o zaman uyuyor. ama onu yatagı koyup bunu acarsam işe yaramıyor yatakda kalkıp zıplıyor oynuyor. ama oyuncak bana cok iyi geldi diyebilirim. beni cok rahatlatıyor aksamları acıyorum sanki deniz kenarında kumda uyuyormusum gibi hissediyorum kendimi.
Kipaya gidiyorsun. Birinci kat joker tam karşısında Panço var. orda erkek icin cok sık seyler var mutlaka bak derim. yelek ve pantolon takım düsünüyorsan EGS Ceylanda var.
Veya Sobeede sık seyler satıyor erkeklere biliyorsun.
ece uyku arkadas mucize birsey degil üstünde yazıyor cok şasırcaksınız falan. miray cok zor uyuyan bir cocuk. zaten günde bir kere uyuyor o saati geldigindede huysuz olmaya baslıyor ve ben sallıyorum veya kucagımda gezdiriyorum o ara. normalde sarkı söyliyordum ona. simdi bunu aldım deniz dalgaların sesini acıyorum sesi duysun diye mi artık bilmiyorum daha cabuk sakinleşıyor sonra iyice uykusu gelince yataga yatiyoruz ve yanımıza alıyorum kuzuyu o zaman uyuyor. ama onu yatagı koyup bunu acarsam işe yaramıyor yatakda kalkıp zıplıyor oynuyor. ama oyuncak bana cok iyi geldi diyebilirim. beni cok rahatlatıyor aksamları acıyorum sanki deniz kenarında kumda uyuyormusum gibi hissediyorum kendimi.
Kipaya gidiyorsun. Birinci kat joker tam karşısında Panço var. orda erkek icin cok sık seyler var mutlaka bak derim. yelek ve pantolon takım düsünüyorsan EGS Ceylanda var.
Veya Sobeede sık seyler satıyor erkeklere biliyorsun.
heee orası pançomuydu ya ben oraya hiç girmiyorum hep düğün kıyafeti var diye:))))
kuzu işini bende düşünsemmi yada bi uyku objesi edinin diyorlarya yumuşak bişey işte emrede gece 20 kere kalkar oldu... yanımızda yatmak istiyo..
bunlarda bizim cicilerimizin bir kısmı..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ev ayakkabımız..
![]()
elifciğim güle güle kullansın prenses
ev ayakkabıları çok şeker
alya kesin bebesini sökerd onun hehe
hayatım cicilerin çok güzel sağlıkla güzel günlerde giyin opuyorumnanaktan
uyku nesnesine alıştırmaya geç mi kaldık acep,benim oğlan beni ve saçlarımı kullanır oldu sempatiksalakcinni
gülle gülle kullanın iyi günlerde
bu ev ayakkabıları kullanışlımı dün migrosta gördüm böyle birşey ama biraz boyunlu ya tereddüt ettim doğrusu.
bu ev ayakkabıları kullanışlımı dün migrosta gördüm böyle birşey ama biraz boyunlu ya tereddüt ettim doğrusu.
bende dün aldım aynen boynu biraz yüksek diye tereddüt etiim bot gibi yani ama tahmin ettiğim gibi değilmi çok kullanışlı migrodaki de ceyo mu